Reklama

Reklama

Zóna smrti

  • Hongkong Sha po lang (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mafiánský boss Po (Sammo Hung) zabije detektivu Chanovi (Simon Yam) bratra. Ten brzy pochopí, že Po nikdy nebude za svůj zločin pykat a odejde do výslužby. Jeho nástupce Ma (Yen) je zásadový policajt zběhlý v bojových umění, který má však pověst násilníka. Znovu se ujímá případu a společně s bývalým detektivem Chanem se pustí do rozmetání Poova gangu. Dokáží ho dva policajti zatknout v jednom z nejkrvavějších soubojů všech dob? (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (155)

italka63 

všechny recenze uživatele

Hoodně dobrý dojem z hongkongského akčňáku, zkorumpovaných i nezkorumpovaných policistů v přeplněných nočních ulicích, kde všemu vévodí mafián Po, perfektně střižený Sammo Hungem, jehož hbitost při jeho současné váze lze jen obdivovat. Jak já uvítala Donnieho Yenna a jeho bitky, to byly vážně skvosty. Nemohu opomenout ani mladého bijce v bílém ohozu, ten byl též parádní, až se tají dech, co lidská těla dokáží. Konec byl perfektní, dojem z filmu suprový, jen do té páté hvězdičky něco malinko chybělo a stále nemohu přijít na to, co vlastně. Život je pes a tenhle snímek za vidění určitě stojí. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Skvelá záverečná polhodina s ongbakovsky tvrdým súbojom medzi Donniem a Sammom, dovtedy slušný, ale nie celkom uspokojujúci pokus o návrat k wooovským "buddy" kriminálkam (to "buddy" myslím v hongkongskom duchu, kde nejde o fóry a parťácku chémiu, ale o tragicky osudové spojenie dvoch mužov, ktorí navzdory všetkému spolu kráčajú v ústrety takmer istej prehre). Lepšie ako drôtom do oka, ale už sme videli onakvejšie HK masakre... ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

UUumm.. Co dostanem když zasadíme do filmu Dvě největší Martial Arts Legendy proti sobě? Poutavý,sadistický, Akční film s perfektní Choreografií! Musím řici, že místy jsem se dokonce i nudil, poněvadž v první hodině se toho moc neudálo, ale naštěstí v poslední půl hodině mi naservírovali parádní Čínské Peklo! Kung-fu smíchané ze StreetFightem nemohlo dopadnout zle! Finální scéna mezi Donniem a Sammem působila tak krvavě a bolestivě, že stojí za to, tenhle flick Vidět!! 70% ()

johndee 

všechny recenze uživatele

Po druhém shlédnutí dávám 5*. Sammo Hung předvádí dokonalý koncert. Neznám snad jediného člověka, který tolik váží a tolik bezchybně předvádí. Donnie Yen rozhodí košuličku a vida, další z jeho ukázek, že je opravdový mistr je na světě. Musím ještě pochválit volbu záporáka Jackyho Wu. Tenhle kluk si zajisté ještě vyšvihne nejedno salto přes laťku pěkného hereckého výkonu. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Veľmi solídny béčkový scenár z akčno/woo-ovského filmového myslenia 90tych rokov, v absolútne štýlovej, profesionálne spracovanej filmovej lahôdke. Zo začiatku klasickú, no chytľavú detektívku majstrovsky dopĺňa druhá polovica filmu, nabúchaná skvostnými akčnými fightmi a záverečných dvadsať minút som vydýchal všetok vzduch v miestnosti. Záporákov (Jacky Wu a Sammo Hung Kam-Bo) zaraďujem do môjho osobného rebríčka najväčších hajzlíkov. 85%. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (5)

  • Donnie Yen v roce 2005 vyhrál Hong Kong Film Award v kategorii nejlepší akční choreografie. (Epistemolog)
  • Film neměl původně obsahovat tolik bojových scén, to se však změnilo, když byl do filmu obsazen Donnie Yen. Na jeho žádost byly tyto scénu do příběhu dodány. Jedná se hlavně o boj Donnie vs. Jacky Wu a závěrečný boj. (TomikZlesa)
  • Film měl původně blíže odhalovat vztah Jackyho Wu a Sammo Hung Kam - Bo, ale Wilson Yip neměl dostatečný rozpočet. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama