Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pro studenty elitní školy Spenser Academy jsou členové spolku Synové Ipswiche ti nejzkaženější studenti na škole. Ale to není jediné, co mají společného. Tito čtyři přátelé spolu sdílejí ještě jedno 300 let staré tajemství. Ve skutečnosti jsou totiž čarodějové - mladí následovníci čarodějnického sabatu ze 17. století. Takže když se z dlouhého vyhnanství nečekaně vrací pátý člen spolku a hrozí zabitím jejich blízkých, všichni si uvědomují, že musí čelit velmi silnému nepříteli, který má dost síly nejen na to, aby je oslabil, ale aby jejich sílu získal sám pro sebe. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (218)

swamp 

všechny recenze uživatele

"Harry Potter can kiss my ass." Pokud máte rádi tajemné filmy s větší špetkou něčeho magického a dobrými vizuálními efekty, The Covenant je právě pro vás (ale to si raději pusťte pár epizod amerického seriálu Roswell). Celý snímek totiž k zemi sráží nijak nevýrazní herci a odfláknutý (navíc naprosto očekávaný) závěr. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Nezajímavý příběh se spoustou zbytečných efektů, které působily uměle. Děj od začátku nudný a nemohl ničím zaujmout. Pár scén ušlo a herecké výkony nevadily, ale to je tak vše. Na fantasy moc umělé a na horor žádná atmosféra, tudíž maximálně jako jednohubka dostačující, ale víckrát vážně ne... 3/10 = 30% ()

Reklama

Eawy 

všechny recenze uživatele

Neviem ako je to možné, ale tento film sa mi páčil. Nebol originálny ale dokázala som ho pozerať veľakrát. Možno je moje hodnotenie ovplyvnené aj tým, že som ho pozerala s priateľmi a veľmi som sa pri tom bavila. Na vyplnenie chvíle je to film, ktorý poskytuje všetko. Pekných chlapov( aj to sa musí), príjemné herecké výkony, troška toho lietania a efektov, pár chvíľ keď viete, že sa stane niečo zlé a chvíle pri ktorým môžete bez váhania opustiť izbu. Počas pozerania som sa ani nepohla. Ovplyvnene 90% ()

Káronoš 

všechny recenze uživatele

Sakra, tohle sem nečekal. Po přečtení komentářů na CSFD sem znuďěně sedl před obrazovku a pustil si film, aniž bych se na něj nějak vírazně těšil. Už v prvních minutách mě ale film tak natchl že jsem z napětím film dokoukal. Jasně je pravda že film trochu vykrádá z populárnějších hollywoodských pecek tohoto žánru, ale když trochu vypnete mozek tak je to cajk. Hlavní hrdina Strait zahrál skvěle a ještě dlouho sem na jeho výkon vzpomínal. Dost slušná oddechovka. Hodnocení:7/10 ()

Genero odpad!

všechny recenze uživatele

Když v sobotu odpoledne zapnete televizi a vidíte odporné pavoukovce vylézat z půvabných líček tuningové brunety, pochopitelně ustrnete a s napětím očekáváte další tajemné události. Ale pokračování příběhu nabírá zcela nečekaný spád! Čáryfuk by bledl závistí a jeho hrudní košíček se stáhl nervozitou, kdyby dorazil jen v bílém elastickém tílku na homosexuální orgie při čarodějnickém sabatu na Harlinových kamenech. Tolik vysvalených a hladce oholených adeptů černokněžnického řemesla by nedohledal ani v nejnovějším čísle magazínu LUI. Kam se poděl ten starý dobrý Renny, který nechal Willise balancovat na omrzlém křídle startujícího Boeingu? Je na tom už tak bídně, že točí za mrzký peníz náborová videa pro Colour Planet? Teprve po tomto děsivém zážitku si uvědomuju, že i hluboce pronuděné zrození vymítače ďábla byla vlastně óda na filmové napětí a hrůzu. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (3)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 42. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Filmové kopie, které mířily do kin, byly označeny pod krycím názvem "Full Power". (formelin)

Reklama

Reklama