Reklama

Reklama

Kluci v akci

(pořad)
všechny plakáty
TV spot

Obsahy(1)

Kluci v akci jsou pořadem, který chce divákům zábavnou formou ukázat kouzlo vaření a přípravy jídel v podání skutečných profesionálů. Nejde však pouze o suchý výčet zpracovaných ingrediencí a popis správného postupu. Rádi bychom, aby celý pořad byl pro diváky atraktivní – vaří totiž mladí kluci, kteří jsou nejen zručnými kuchaři s mnoha nápady a osobitým přístupem, ale mají navíc i dar zprostředkovat divákům potěšení ze skutečného kulinářství, a tak trochu i nespoutanost, která je vlastní jejich věku. Divák si může být jistý, že se dozví spoustu zajímavých kuchařských fíglů, triků a tipů. Proto v žádném případě neočekávejte složité receptury a nudu v kuchyni. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (213)

saaaky 

všechny recenze uživatele

Musím říci, že ze všech pořadů o vaření jsou Kluci v akci (snad ještě společně s Ridim a Babicou) to nejslabší, co se dá v televize okolo této " kategorie " nalézt. Recepty i nápady dobré, avšak spousta zbytečných komentářů, chlapci často zadrhávají a není jim rozumět a vůbec, je to takové nemastné neslané :-) ()

Ev.D. 

všechny recenze uživatele

Občas to jídlo vypadá dost nechutně a myslím ,že už je trochu trapný za každým výtvorem říkat jak je to vynikající ,když se přitom tváří jak kdyby měli každou chvíly padnout nejspíš tou úžasnou chutí :)Můj děda se na tenhle pořad vždycky díval a každý jídlo chtěl uvařit i když nikdy nevěděl recept ani název jídla :) A jelikož jsem dědu měla fakt ráda a tohle je jedna z nejlepších vzpomínek tak 2**. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Teď už vím, že se citrón mačká přes prsty a vejce lze utřít i bez utěrky na nádobí.. Jakožto český pořad o vaření pro mě naprosto dostačující a nevím, jaký přídavek by si představovali ti nespokojení. Frky z kuchyňského prostředí? Čaču jen v zástěře a s půlkou manga v ústech? Házení vykosťovacím nožem na nafukovací balónek mezi stehny? ()

Korbitch odpad!

všechny recenze uživatele

Maso důkladně nakrájíme a dáme na pánev. Smažíme asi 20 minut na olivovém oleji, samozřejmě extra virgin. Formu s bábovkou vložíme do trouby a pečeme zhruba 40 minut na olivovém oleji, samozřejmě extra virgin. Vaječné bílky důkladně rozmícháme a podlejeme olivovým olejem, samozřejmě extra virgin. Tihle dva "kuchaři" neznají nic jiného, než vše mrvit olivovým sajrajtem. Olivový olej se doporučuje pouze do salátů, takže je spíše pro studenou kuchyni. Osobně jsem byl v Bulharsku a Řecku, kde se olivový olej užívá hojně, ale pouze pro studenou kuchyni. Tedy třeba na jejich specialitu Šopský salát se dává pár kapek. Nevím, jestli to tihle pánové vědí, ale olivový olej, pokud je používán ke smažení, je daleko nebezpečnější, než olej slunečnicový. Každý blbec totiž ví, že např. řízky je nejlepší dělat na sádle. Protože na olivovém oleji si je opravdu nedovedu představit. Musím se smát, když ty dva pitomce vidím do všeho lít olivový olej a jen se utvrzuju v tom, že Češi jsou národem křupanů! Dobrou nechuť! ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí i jiných kulinářských pořadů zvedám hodnocení, vidím to něco mezi 3-4*, ale vzhledem k malé konkurenci se držím více při zdi. Kluci jsou šikovní kuchaři, jde jim to od ruky, pokaždé se dozvíte něco nového. Jsou zábavní a vždycky je napadne nějaká vtipná poznámka, ale mluví k věci a nejde o nějaké zbytečné okecávání. Recepty jsou hodně rozličné a zajímavé, vaří jak ve studiu, tak jezdí po světě. Třeba epizoda o rakouských dortech - no mňam. A vlastně je fajn, že vidíte, jak se i oni něco učí, když to vaří poprvé. A kluci mi připadají jako sympaťáci, ok, nejsou to žádní krasavci, ale proto by se na to snad dívaly jen nějaké puberťačky, kdyby vařil hezounek s americkým úsměvem. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Po 15 letech se v roce 2020 Filip Sajler rozhodl opustit pořad, aby se mohl například více věnovat rodině. (SONY_)

Reklama

Reklama