Reklama

Reklama

Kriminální thriller natočený podle skutečného příběhu početných vražd mladých žen v Ciudad Juárez. Lauren (Jennifer Lopez) je vášnivá americká reportérka pro Chicago Sentinel. Její noviny ji vyslali do mexického pohraničního města Juárez, aby prošetřila sérii záhadných vražd. Jejich oběťmi jsou výhradně mladé ženy z celého Mexika, které se vydaly do pohraničí za prací. Lauren chce o tom napsat článek přímo na místě. Její pátrání je úspěšné, a výsledky jsou šokující. Zjistí, že jde o stovky obětí. Získá si tak důvěru místních továrních dělnic, ale sama se dostane do nebezpečí. (JOJ Cinema)

(více)

Recenze (97)

Kratoc 

všechny recenze uživatele

Já bych řekl, že Gregory Nava si přečetl scénář a umanul si, že tu zřetelnou nekvalitu dožene skrze "umění" a celý film si začal přemalovávat jako omalovánky. Takže z toho vznikne sice velmi efektní podívaná, ale když zaryjete trošičku do hloubky, tak zjistíte, že je to jako bublina. Uprostřed, kde by to člověk čekal nejhutnější, kde nic tu nic. A nic proti Je Lo, která celkem oprávněně získala titul "nejhezčí zadeček Hollywoodu", ale ať se drží raději tanečního parketu, kde ji to jde o poznání lépe než dramatické role. ()

ladko 

všechny recenze uživatele

Nutno povedať, že film má svoje chyby a keby sa mal hodnotiť len film, nad tri hviezdy by som nešiel. Čo však film pozdvihuje, je námet a skutočnosť, že je to natočené podľa skutočnej udalosti. Tieto zverstvá sa naozaj dejú a je to veľmi smutné. Lopez hrala v rámci svojich možností(teda nič moc, ale napr. taká scéna rozhovoru medzi ňou a Sheenom ku koncu filmu-to bol jeden z highlightov filmu a bolo to pekne zahrané). Hudba je presne taká akú by ste v takomto filme očákavali. Čo však nepoteší sú občasné nelogickosti, ktoré trochu zrážajú film a takisto niektoré dialógy, ktoré tam pôsobia ako päsť na oko.(napr. keď Lauren hovorí na konci Salamancovi, že bol príšerný v posteli-to si myslím do filmu s takou závažnou tématikou vôbec nepatrí). ()

Reklama

ThomasL 

všechny recenze uživatele

Od filmu, ve kterém hraje Jennifer Lopez, bych nečekal tak ožehavé téma s hodně drsnou zápletkou, navíc ještě podle skutečné události. Atmosféra byla hustá, že by se dala krájet. Ale režisér si asi nemohl vybrat, který filtr tam hodí, tak je prostě střídal (modrý, zelený, žlutý) a navíc ve scénách odehrávajících se ve tmě bylo vidět velké kulové. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Pořád si pokládám otázku, jestli je Lopézová vůbec herečka nebo ne....? No jestli je, tak hodně špatná. Svoji (ne)kvalitu opět potvrzuje v Hranici smrti, kde by postavu reportérky zřejmě zahrála lépe každá druhá z Hollywoodu. Je to smutné, ale stejně jako výkon Jennifer, tak i výkon Banderase byl nevýrazný a doplatil na to celý film. Od začátku do konce se tento kousek táhne ve stejném tempu a o průměrnosti kvality zde nemůže být pochyb. Velkou zajímavostí tedy zůstávají alespoň věty na začátku filmu a to, že je založen na skutečnosti. 50% ()

Adramelech 

všechny recenze uživatele

Vraždění mladých žen co nejdůrazněji odsuzuji, ať už se jedná o dělnice nebo o intelektuálky, neboť tyto bytosti představují estetický vrchol lidské evoluce, takže je třeba si jich vážit a chránit je. Slušně odvedený kus filmařské práce. Se mnou osobně nejvíc otřásly záběry zachycující práci v továrně u pásu. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (7)

  • Kvůli násilným scénám byl film zakázán v Thajsku. (Holina)
  • Natočeno podle skutečnosti. (M.B)

Reklama

Reklama