Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina turistov sa rozhodne stráviť noc strašidelnou plavbou po bažinách New Orleans. Legenda hovorí, že tam straší duch Victora Crowleyho. Victor Crowley sa narodil zdeformovaný, deti sa mu posmievali a preto bol neustále zavretý v dome. Jeho otec sa vraj raz pomiatol a rozťal mu tvár sekerou, čím ho zabil. Po tom, čo loď uviazne, sú výletníci donútení vyjsť na breh a už čoskoro zistia, že to možno nie je iba legenda, ale že sa to naozaj stalo. A možno nie úplne tak, ako im to povedal sprievodca. Je však jasné, že nie všetci sa dožijú rána. (pivo)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (197)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Horor, ktorý zlyháva vo všetko, o čo sa snaží. Akože atmosféra louisianských bažín zapácha odfláknutými štúdiovými kulisami, background story kopíruje Jasonov príbeh viac než by to bolo vhodné, cameá legiend sú mdlé (Tony Todd je vyslovene trápny), slovné výmeny medzi postavami sú ako od ochotníkov, čo sa zabudli poriadne naučiť text a nazvať humor pubertálnym by bolo priveľkou chválou. Nakoniec jediné, čo vyšlo, je slušné gore. A to je sakra málo. A bolo by to málo aj v 80tych rokoch, na ktoré sa film odkazuje. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Příběh scénář i postavy jsou taková sračka že to sand víc už ani nejde. Lekaček jen pár a ještě síleně vycucanejch z prstu, ale celkem fungujou, nicméně, to co tam Adam Green předváděl při zabíjaní, to je teda šílenej masakr, takovou skvělou lahůdkovou prácičku se sekerou, lopatou nebo kotoučocou pilou nebo co to bylo, to bych hledal dlouho a možná bych nikde jinde nenašel. spousta naprosto cyber ultra giga brutálních záběrů, rozčtvrcování, trhaní, usekávání, či ukrucování hlav a to ani nemluvim o trhání končetin, to mi po tomhle filmu přijde jako celkem běžná záležitost a Adam Green má ještě zřejmě nějakou úchylku na házení kýblů krve na stromy, protože to tady předvádí docela v hojným počtu. Škoda jen, že jinak je film fakt strašná sračka ()

Reklama

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Podobně jako o rok starší Slither je i Hatchet s radostí natočená komediální pocta žánru, která však od nedotaženého pokusu tromáckých odchovanců působí jako zjevení z jiného světa (doslovně). Tak šílená kadence prvoplánově infantilního humoru vypadá jak z Monthy pythonů a chvílemi jsem se přistihnul, jak nad tou brutálně nadsazenou debilitou postav kroutím nevěřícně hlavou a zároveň se válím smíchy. Dovedu si představit dvojku, jen tu míru splatteru bych posunul o stupeň výš než byla v kterémkoliv průměrném díle Pátku 13-tého. ()

liuk 

všechny recenze uživatele

"Are you fuckin' kidding me?" Hodnotit naplno srdcem, tak je to na 5*. Taková zábava! Tolik srandy! Skoro až mrazí z toho, co se povedlo debutantovi Adamu Greenovi natočit za pár kaček. A mrazilo asi i pár ikonám hororu, že si k němu skočily na brigádu. Hlavně fajfkový Englund je super. Ale nejsou to ti, kteří vedou tenhle film. Relativně neznámí obětní beránci společně s jedním s nejznámějších herců v kategorii "tenhle hraje snad všude, ale jak se jmenuje?" Richardem Riehlem si vystřihli úžasně hádavou a komunikující partičku párů všech možných typů (starší manželé, pornoherečky s kameremanem). Strašně vtipná předimenzovaná mocná brutalita a výborný vrahoun, a ani nevadí, že jsme se dozvěděli jeho minulost hned v prvním díle (musí se věřit, že z Hatchet franchise vznikne). Jediný problém je, že Hatchet skončí skoro dříve než začne, měl by být ještě tak o 15 minut delší. A vytýkání hororu, že je příliš krátký, to je pochvala jak hrom. Už se nemůžu dočkat prý našlapaného DVD bonusy. Dokázal bych si představit, že někoho s filmařskými ambicemi právě Hatchet dokope k tomu, aby zkusil také něco filmem zvěčnit. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Začne to Robertem "Freddym" Englundem, Mansonovým hitem This is the New Shit, pokračuje nadhledem, poctou žánru všech těch slasherových vypalovaček, vtipem, fajn postavičkama (vede čínskej průvodce), slušným gore a končí opět Mansonovým This is the New Shit (jen jinou verzí)- a vy se po celou tuto dobu nemáte šanci nudit. Kdyby takto vypadaly všechny hororové komedie po roce 2000, vůbec bych se nezlobil. Je to fakt skvěle krvavá ulítlá jízda. 3,5* ()

Galerie (30)

Zajímavosti (11)

  • Pri pohľade na náhrobky na cintoríne je možné vidieť mená Sarah Elbert a Cory Neal (producenti filmu) a Adam Green (scenárista a režisér). (beso74)
  • Ve filmu se sešli tři slavní hororoví herci. Kane Hodder je představitel Jasona Voorheese ze série Pátek třináctého, Tony Todd je známý jako Candyman a Robert Englund se proslavil jako Freddy Kruger z hororové série Noční můra z Elm Street.  (LION-MR.T)
  • Pracovný názov filmu bol Love Rodeo. (ShortyIC)

Reklama

Reklama