Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina turistov sa rozhodne stráviť noc strašidelnou plavbou po bažinách New Orleans. Legenda hovorí, že tam straší duch Victora Crowleyho. Victor Crowley sa narodil zdeformovaný, deti sa mu posmievali a preto bol neustále zavretý v dome. Jeho otec sa vraj raz pomiatol a rozťal mu tvár sekerou, čím ho zabil. Po tom, čo loď uviazne, sú výletníci donútení vyjsť na breh a už čoskoro zistia, že to možno nie je iba legenda, ale že sa to naozaj stalo. A možno nie úplne tak, ako im to povedal sprievodca. Je však jasné, že nie všetci sa dožijú rána. (pivo)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (198)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Bene dostal po ôsmych rokoch kopačky od svojej priateľky. Jeho kamošovi Marcusovi to však nie je ľahostajné a tak chce aby sa odreagoval na poriadnych párty s mladými kočkami. Bene však o ženskú spoločnosť nestojí. Chce podniknúť niečo, čo ho donúti nemyslieť na svoju bývalú lásku. Podnikne teda spolu s kamošom nočný výlet na strašidelné močariská. O bažinách v New Orleans traduje tajomná legenda. Od detstva zohavený Victor Crowley, ktorý pred niekoľkými rokmi tragicky zahynul za Halloweenskej noci nemá zľutovanie s nikým kto sa priblíži k jeho domu. S nikým! Jednorázová zábava lepšieho priemeru, ktorá ponúka skutočne výborné gore.Film je navyše doplnený o pár vtipných scén či dialógov - 60% ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Tenhle snímek mě nalákal hlavně kvůli triu Englund, Hodder a Todd. No, Candyman si tu zaštěká chvíli, Freddy chviličku a Jason to samozřejmě kosí od začátku do konce jako za starých časů s mačetou. Akorát je teď ještě hnusnější, než kdykoliv předtím a bydlí v chaloupce z mechu a kapradí. Jako komedie horor to funguje dobře, až na pár klasických debilit ve scénáři, ale bez nich by byl film asi tak o půl hodiny kratší. V celku spokojenost za tři shurikeny. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nenáročná a povedená zábava podle mého gusta. Mám horrorové parodie hodně rád, a tahle byla určitě z těch nejlepších. Spousta skvělých gore momentů, hromada vtipu a nadsázky, slušní herci (navíc ve skvělé epizodní roličce "Candyman" Tony Todd), hodně kvalitní filmařská práce a nečekaný (respektive neobvyklý) konec. Bravo. Moje nejmilejší scéna - roztržená hlava s třepetajícím se jazykem z krku. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

V první polovině má film celkem slušnou gradaci a co se týče režie tak je zvládnutý velmi hezky. Postavy pobíhají kolem močálu a vlastně si pro smrt samy chodí. Tentokrát se tady neděje známe pravidlo ROZDĚLME SE. Jinak je tady samozřejmě vrchovatě používáno pravidlo zcela jiné. Střelím a uteču, zapálím a uteču, napíchnu a uteču. Pardon, ale hrdinové si smrt opravdu zaslouží ani jednoho nenapadlo Victora Crowleyho bezpečně zlikvidovat, no minimálně useknutím hlavy. Z tohodle se kult nikdy nestane. 40% ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Hatchet není bůhvíjak dobrým hororem, stejně jako není bůhvíjak dobrou komedií, ale dokupy to působí celkem fajn a konzistentně, kdy na jedné straně se dočkáme spousty levného gore a béčkových masek, na straně druhé je zde postaráno o humor líp než dobře a spousta zábavných postav drží tuhle linku nad vodou. Neurážející slasherové béčko, které není úplně můj typ filmu, ale díky humoru si udrželo mou pozornost. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (11)

  • Posledný film natočený v Louisiane pred vyčíňaním hurikánu Katrina. (beso74)
  • Pri pohľade na náhrobky na cintoríne je možné vidieť mená Sarah Elbert a Cory Neal (producenti filmu) a Adam Green (scenárista a režisér). (beso74)
  • Kane Hodder, představitel zabijáka Victora Crowleyho jednu z obětí usmrtí hodem o náhrobek. V roli Jasona Voorheese ve filmu Pátek třináctého 7 (1988).zabije jednu z obětí podobně, a to hodem o strom ve spacím pytli. (LION-MR.T)

Reklama

Reklama