Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina turistov sa rozhodne stráviť noc strašidelnou plavbou po bažinách New Orleans. Legenda hovorí, že tam straší duch Victora Crowleyho. Victor Crowley sa narodil zdeformovaný, deti sa mu posmievali a preto bol neustále zavretý v dome. Jeho otec sa vraj raz pomiatol a rozťal mu tvár sekerou, čím ho zabil. Po tom, čo loď uviazne, sú výletníci donútení vyjsť na breh a už čoskoro zistia, že to možno nie je iba legenda, ale že sa to naozaj stalo. A možno nie úplne tak, ako im to povedal sprievodca. Je však jasné, že nie všetci sa dožijú rána. (pivo)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (199)

liuk 

všechny recenze uživatele

"Are you fuckin' kidding me?" Hodnotit naplno srdcem, tak je to na 5*. Taková zábava! Tolik srandy! Skoro až mrazí z toho, co se povedlo debutantovi Adamu Greenovi natočit za pár kaček. A mrazilo asi i pár ikonám hororu, že si k němu skočily na brigádu. Hlavně fajfkový Englund je super. Ale nejsou to ti, kteří vedou tenhle film. Relativně neznámí obětní beránci společně s jedním s nejznámějších herců v kategorii "tenhle hraje snad všude, ale jak se jmenuje?" Richardem Riehlem si vystřihli úžasně hádavou a komunikující partičku párů všech možných typů (starší manželé, pornoherečky s kameremanem). Strašně vtipná předimenzovaná mocná brutalita a výborný vrahoun, a ani nevadí, že jsme se dozvěděli jeho minulost hned v prvním díle (musí se věřit, že z Hatchet franchise vznikne). Jediný problém je, že Hatchet skončí skoro dříve než začne, měl by být ještě tak o 15 minut delší. A vytýkání hororu, že je příliš krátký, to je pochvala jak hrom. Už se nemůžu dočkat prý našlapaného DVD bonusy. Dokázal bych si představit, že někoho s filmařskými ambicemi právě Hatchet dokope k tomu, aby zkusil také něco filmem zvěčnit. ()

Tomes83 

všechny recenze uživatele

Zmutovaný chlapík, tedy spíše už jeho duch, si ve své chatrči v bažinách pořizuje sbírku hlav svých obětí, které k němu nějakým způsobem zabloudili nebo se ocitli v jeho blízkosti. Naposledy to pak byla skupinka turistů, kteří ani v nejmenším na pověst o něm nevěřili! Krvavá jatka pak potěší každého příznivce žánru, zejména pak nejbrutálnější scéna (nic horšího jsem ještě neviděl) kdy jedné z turistek oddělí horní čelist od té dolní až nakonec zbyde jen jazyk! Jinak klasická vyvražďovačka, ale ty brutus scény vážně síla!!! ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Hororová komédia, ktorá má potenciál pobaviť. Dej tu je samozrejme veľmi jednoduchý, predvídateľný a námet ošúchaný, ale našťastie ho vypĺňa zábava a vtipné hlášky. Čo sa týka gore, nie je zlé, ale mohlo byť aj lepšie. Preto aj keď snímok nie je tak dobrý ako napr. Tucker a Dale vs. Zlo (2010), avšak v tej celkovej slasherovej mizérii určite poteší. Lepší vrabec v hrsti ako holub na streche. 65/100 ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Vypatlaný zmutovaný buran likviduje návštěvníky lesa. Bohužel maska nic moc teda a chování a myšlení postav je opravdu vyjímečně trapné. Zábava to rozhodně je, ale nesmí se brát moc vážně, jelikož tam nedává smysl nic. Pokud to budu hodnotit jako nefalšovaný slasher bez smyslu, tak je to docela koukatelné. Nuda neexistuje a gore docela povedené. 55% ()

Ithildaria 

všechny recenze uživatele

Proč tolik hvězdiček? Ty jsou za naprosto nejlépe sestavenou skupinku, která kdy byla masakrována na stříbrném plátně. A asi i za nádherně umělé kulisy, navozující atmosféru fáákt děsivých močálů. .... Abych nezapomněla: Zcela dementní chování postav je také důležitým faktorem pro mé hodnocení. ;) ()

Galerie (30)

Zajímavosti (11)

  • Ve filmu se sešli tři slavní hororoví herci. Kane Hodder je představitel Jasona Voorheese ze série Pátek třináctého, Tony Todd je známý jako Candyman a Robert Englund se proslavil jako Freddy Kruger z hororové série Noční můra z Elm Street.  (LION-MR.T)
  • Pri pohľade na náhrobky na cintoríne je možné vidieť mená Sarah Elbert a Cory Neal (producenti filmu) a Adam Green (scenárista a režisér). (beso74)
  • Režisér filmu Adam Green ve filmu ztvárnil malou roli jedno z mladíků na začátku filmu. (LION-MR.T)

Reklama

Reklama