Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina turistov sa rozhodne stráviť noc strašidelnou plavbou po bažinách New Orleans. Legenda hovorí, že tam straší duch Victora Crowleyho. Victor Crowley sa narodil zdeformovaný, deti sa mu posmievali a preto bol neustále zavretý v dome. Jeho otec sa vraj raz pomiatol a rozťal mu tvár sekerou, čím ho zabil. Po tom, čo loď uviazne, sú výletníci donútení vyjsť na breh a už čoskoro zistia, že to možno nie je iba legenda, ale že sa to naozaj stalo. A možno nie úplne tak, ako im to povedal sprievodca. Je však jasné, že nie všetci sa dožijú rána. (pivo)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (199)

ywo666 

všechny recenze uživatele

This is the new shit je môj najobľúbenejší song od Marylina Mansona. K tomu podarený redneckovia, kozy a ukecaný černoch nastolili parádny úvod filmu. Potom to trochu degraduje ale stále nájdeme zábavné miesta. Ako horor to nefunguje, ale zasmial som sa viac ako pri niektorých slabších komédiach. Tvorcovia ani herci to očividne nebrali vážne a tak sa nebudem vážne tváriť ani ja pri hodnotení. Dám teda serióznych 65% a lepšie 3*. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

No to byla zase jednou pitchovina.Je mi jasný, že to tvůrci tvořili s nadsázkou a dělali si z toho prdel, ale i to se musí umět.Vůbec mě nezaujal příběh, lokace New Orleans přímo nesnášim, obsazení taky žádnej zázrak, hlášek málo a vtipných ještě míň, zrůda na píču, prostě zdeformovanej hnusák.Škoda, že se tomu tvůrci nepokusili dát aspoń trochu nějakou atmosféru, nebo tam našroubovat víc vtipných, nebo aspoň zábavných scén.Ještě že to vykosování je aspoň trošku sranda, vraždy se fakt povedly, krve bylo dost a koziček taky.Přemejšlel sem o 3*, jenže ten debilní konec mě akorát nasral.Taková kokotina na jedno podivání s rychlo posuvem, která měla teda určitě navíc.Dvoiku fakt vynechám.45%. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Skvělá jednorázová zábava, ale na víc než jedno zhlédnutí to není. Je dobře, že se film nebere vážně - to by totiž pak vůbec nefungoval, neboť hlavní záporák nepůsobí vůbec strašidelně. Pokud chcete křišťálově čisté béčko, po jehož zhlédnutí vám bude líto, že už je konec, Hatchet je správnou volbou. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Když jde o hororovou komedii, tak do toho jdu vždy s tím, že očekávám dobrou zábavu na pozadí nějakého masakru apod. Masakr by tady byl, ale hodně trapný. Humor by tady taky byl, ale dost chabý. Začátek vypadal slušně, ale jak se děj přesune na řeku a do temného lesa, tak následuje jen trapné pobíhání sem a tam, jekot a brekot, tupý zabiják a spousta nevtipných keců a situací. Jen málo se toho na můj vkus povedlo, když už hororovou komedii, tak takhle určitě ne! 40% ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Hatchet není bůhvíjak dobrým hororem, stejně jako není bůhvíjak dobrou komedií, ale dokupy to působí celkem fajn a konzistentně, kdy na jedné straně se dočkáme spousty levného gore a béčkových masek, na straně druhé je zde postaráno o humor líp než dobře a spousta zábavných postav drží tuhle linku nad vodou. Neurážející slasherové béčko, které není úplně můj typ filmu, ale díky humoru si udrželo mou pozornost. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (11)

  • Pracovný názov filmu bol Love Rodeo. (ShortyIC)
  • Kane Hodder na snímku spolupracoval také jako koordinátor kaskadérských scén. (LION-MR.T)
  • Pri pohľade na náhrobky na cintoríne je možné vidieť mená Sarah Elbert a Cory Neal (producenti filmu) a Adam Green (scenárista a režisér). (beso74)

Reklama

Reklama