Reklama

Reklama

Obsahy(1)

„Toto je příběh muže jménem Harold Crick… a jeho hodinek. Harold Crick je muž nekonečných čísel, neustálých kalkulací a pozoruhodně mála slov. A jeho hodinky neřeknou o mnoho víc.“ Po deseti letech usilovné práce je spisovatelka Karen Eiffel téměř na konci své poslední a možná nejlepší knihy. Jejím jediným úkolem zůstává vymyslet, jak zabít svoji hlavní postavu, Harolda Cricka. Karen však nemá ani tušení, že Harold Crick z nevysvětlitelných důvodů žije ve skutečném světě… a najednou slyší její slova. Fikce a realita se střetnou, když zmatený Harold slyší, co si ona myslí, a zjistí, že musí najít způsob, jak změnit její (a svůj) konec. Horší už to nebude je neotřelou komedií o tom, jak vzít svůj dosavadní život do rukou a učinit z něj takový, jaký ho chcete mít. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (847)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Od komedie s Willem Ferrellem v hlavní roli jsem čekal něco úplně jinýho. Chtěl jsem se podívat zase na nějakou "pošahanou" komedii, u který se dá vypnout mozek. Ze začátku jsem z toho byl trochu zmatenej a pořád jsem čekal, kdy začne Will Ferrell dělat nějaký magořiny a ono pořád nic. Pak se tam objevila Queen Latifah a já myslel, že to snad radši vypnu. Naštěstí jsem to nevypnul a on se z toho postupně vyklubal opravdu zajímavej film, kterej mě chytnul a nepustil až do konce. Jinak všechny ty piktogramy a popisky na začátku mi připomínaly videoklip Röyksopp - Remind me. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Každý občas rozmýšľa o skoku zo strechy.“ – „Ja teda rozhodne o skoku zo strechy nerozmýšľam.“ 24 hodín som rozmýšľal, či dám zaslúženejších 80%, alebo „len“ 60. I za prehnanú dĺžku musím nakoniec dať šesťdesiatku. Nie, nie je to len o dĺžke. Je to aj o zápletke, ktorá je na môj vkus príliš odvážna. Mal som pocit, že mi ňou niekto robí dieru do hlavy. Čo s tým mali hodinky, ako je možné, že počul hlas a žil ako „reálny človek“ a zároveň bol literárnou postavou? Nie, vôbec som to nepochopil. Ku cti tvorcov slúži fakt, že tieto otázky SCHVÁLNE ignorujú, čo je vlastne milé a fajn. Každopádne, je to čertovsky originálne a hravé, väčšinu času ma to bavilo, Will Ferrell super, Maggie Gyllenhaal detto. Som v podstate príjemne zaskočený, „len“ neviem, čo si o tom mám myslieť. ()

Reklama

Hellboy 

všechny recenze uživatele

TYVOEEEEE!!! co ten konec !! Ten to zazdil ! Nejhorší na tom je, že já sám sem KUA vymyslel lepší a uspokojivější konec..! Možná by někdo řek, že z toho jen tak tak vybruslim, ale furt lepší, než jak to bylo ve filmu. Kde nechali tvůrci svou představivost?? Nonic, co naděláš.. Jinak je to fajn film, celou dobu jsem si říkal, jo to je vono, super náladička, která se každou chvíli střídá, pomalý tempo, který tomu přesně sedne, nádherně romantické scény, mile smutnej Will Ferrell a sympatická Maggie Gyllenhaal, pohodovej Dustin Hoffman a...divák jen čeká, jak to teda skončí....a takle to zќ#Гұяұфli.. to sem fakt nečekal. Prostě tvůrci porušili vlastní pravidla a totálně vochcali diváky.. Když to hooooooooooooooodně přeženu, mělo to náběh na štýlo Nebe nad Berlínem, až na to, že tohle je prostě jen další trapnej Hollywood!!! Achjo..nevim, jak hodnotit..celou dobu se mi to líbilo, hezkej nápad, všechno. Nechci celej film zatratit kuli závěru, ale něco takovýhleho, to sem snad v životě nezažil. lepší 3*** tomu rád dám, ale vědomí, že to mohlo bejt mnohem!! lepší..to mě ničí..4 bych tomu dal hned, nebýt toho konce. 5***** si to ale nezaslouží ani omylem! PS: Sofiin svět, Jostein Gaarder, řiká vám to něco??! ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Celkom zaujimavy namet. Spisovatelka Karen Eiffel pise svoju knihu o postave, ktora skutocne zije v realnom svete, ale spisovatelka o tom nevie. Lenze ta postava menom Harold Crick pocuje spisovatelkin hlas. Vyrazna zmena v Haroldovom zivote nastane vtedy, ked sa dozvie od hlasu spisovatelky, ze ma zomriet. A prave preto to bolo tak zaujimave, chcel som vediet, ako to dopadne a zaver sa mi pacil, takze bol som spokojny. Obcas tam boli chvilky, ktore akoby spomalili dej a myslienkami som bol mimo filmu, ale to bolo len chvilku asi niekde v strede filmu, inac ma film kompletne bavil, obcas som sa zasmial a taktiez ma zaujalo kvalitne herecke obsadenie. Aj reziser Marc Forster ma na konte celkom zaujijmave filmy, napriklad dramu PLES PRISER (2001) s Halle Berry, HLEDANI ZEME-NEZEME (2004) s Kate Winslet alebo prekvapivo natocil aj akcne pokracovanie Bonda s Danielom Craigom QUANTUM OF SOLACE (2008) a teraz akcny horor s Bradom Pittom SVETOVA VOJNA Z (2013). __________ Will Ferrell - (Harold Crick) +++ Maggie Gyllenhaal - (Ana Pascal) +++ Emma Thompson - (Karen Eiffel) +++ Queen Latifah - (Penny Escher) +++ Dustin Hoffman - (Profesor Jules Hilbert) +++ Tom Hulce - (Dr. Cayly) +++ Linda Hunt - (Dr. Mittag-Leffler) +++ Produkcia: Lindsay Doran +++ ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Byť hlavnou postavou románového príbehu je snom, s ktorým sa zahrával snáď už každý z nás. Tento film je o tom, čo sa stane, ak sa táto predstava stane skutočnosťou. Atraktívny námet a originálne prevedenie. Scenár je jeden z najvýraznejších kladov filmu a nie je mu čo vytknúť. Herci sú skvelí a obsadenie si už lepšie ani neviem predstaviť. Tragikomický ksicht Willa Ferrela sa sem velmi hodil a aj keď je to komik, ktorému nie je nič proti srsti, tu sa otočil o 360 stupňov a predviedol precízne herectvo ( asi ako Jim Carrey vo vážnych úlohách). Veľmi ma potešila prítomnosť Dustina Hoffmana, ktorý je pre mňa absolútna herecká extratrieda (spolu s Nicholsonom, De Nirom, Al Pacinom, Hanksom a Hopkinsom). Maggie Gyllenhaal je veľmi sympatická, Emma Thompson správne neurotická a Queen Latifah veľmi príjemná. Film funguje ako celok a funguje lepšie ako hodinky Harolda Cricka (mimochodom, našiel som si ďalšiu obľúbenú filmovú postavu). Veľmi príjemné prekvapenie, ktoré ma pozdvihlo a naplnilo príjemnou energiou.Horšie to už nebude je neprevarenou komédiou o tom, ako vziať svoj doterajší život do rúk a spraviť z neho taký, aký ho chceme mať. 90% ()

Galerie (24)

Zajímavosti (27)

  • Harold (Will Ferrell) nosí upravené hodinky Timex Men's Watch #T56371 - Ironman Triathlon 42 Lap Combo Dual Tech. (HellFire)
  • Když Harold (Will Ferrell) s Davem (Tony Hale) vcházejí do pokoje, o kterém Dave mluví jako o „spací kajutě“, vypínač světla vydává stejný zvuk jako komunikátory v seriálu Star Trek (od r. 1966). (jzvc)
  • Natáčení probíhalo v americkém Chicagu. (Terva)

Související novinky

Hoffman miluje Thompsonovou

Hoffman miluje Thompsonovou

09.06.2007

Dustin Hoffman a Emma Thompson si během natáčení Horší už to nebude zřejmě padli do oka. Zanedlouho se totiž spolu objeví v romantickém dramatu Last Chance Harvey. Ale pravděpodobnější možná bude, že… (více)

Reklama

Reklama