Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šest žen spojuje hrozné tajemství z doby, kdy byly chovankami internátní školy, ve které pevnou rukou vládla jeptiška Ursula. Když Ursula zjistila, že jedna z nich, patnáctiletá Mary, čeká dítě s místním knězem, rozhodla se ji očistit od hříchu. Maryiny kamarádky byly svědky jeptiščiny krutosti a kamarádce pomohly. Od té doby už jeptišku nikdo neviděl a škola byla zavřena... O mnoho let později je Mary brutálně zavražděna. A nejen ona. I další bývalé chovanky školy za záhadných okolností umírají. Ostatní jsou nuceny se opět spojit a společně s Eve, dcerou Mary, a jejími přáteli nalézt příčinu vražd. Vše nasvědčuje tomu, že Ursula se vrátila, aby se pomstila těm, které jí ublížily... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (80)

Terva 

všechny recenze uživatele

V internátní škole nevalné pověsti je šest dívek fyzicky týráno jeptiškou. Těhotenství jedné z nich vyvolá brutální reakci představené a přátelé dívky se rozhodnou zakročit. Jeptiška zmizí a škola je zavřena. Po 17-ti letech však duše zemřelé zatouží po pomstě....... Scénář : Manu Diez. Velice špatně natočené, mělo to na víc. ()

Elbarto08 

všechny recenze uživatele

No..vynechme jeptišku co si odkráčí od činu smrti otáčivými dveřmi a ječště si je zatočí. Ten konec, probůh. Jedna vypadá jako Lady Gaga( ale kdo by ji v r.2005 znal) a taky, proč s tou konečnou teorií o jeptišce, která úplna zkazila i ty jakž takž ucházející dějové momenty, protože to byl naprostej nesmysl, přišel ten divnej kluk, kterej v jeptišku absolutně nevěřil a nakonec se z něj stal duchovní a vše to odrecitoval... ()

Reklama

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Klasická variace na tisíckrát viděný příběh o zbloudilé duši, která nemyslí na nic jiného než se pomstít a pozabíjet si pár lidí. Kdyby měla Jeptiška alespoň nějakou atmosféru nebo pár povedených scén, tak ani neceknu, ale tohle je opravdu hrozné, doporučuji obloukem se vyhnout. 10% ()

tron 

všechny recenze uživatele

Hoci som Briana Yuznu ako režiséra a producenta nikdy nemal bohvieako rád, Mníške musím jedno uznať: urobiť z hororového monštra vraždiacu mníšku, to je fakt originálna vec. Navyše vizuálne úchvatne spracovanú. Snímka ďalej disponuje i dobrou atmosférou, takže ak stráviť príjemne béčkarský hororový večer a nemáte po ruke nič lepšie, Mníška celkom ujde [až na hlúpe rozuzlenie]. Viac v mojej recenzii na Studna.net: http://www.studna.net/reviews/693/ ()

Argondia odpad!

všechny recenze uživatele

Další takzvaný mysteriózní horor, který je spíše nepovedenou parodií. Uhozený příběh, špatní herci, záplava klišé, nejapných hlášek a triků, které mi byly k smíchu (jeptiščin škleb a rádoby děsivá scéna v letadle). Utrpení od začátku do konce. Rozuzlení příběhu byla ubohost sama. Propadák jak má být. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Luis de la Madrid soutěžil o Barcelonskou cenu v kategorii nejlepší režie. (Terva)

Reklama

Reklama