Reklama

Reklama

Obsahy(1)

O pokračování New York Times napsaly: „…nejodvážnější, nejuvolněnější komedie moderního filmu.“ Spoře odění kašpaři Johnny Knoxville, Bam Margera, Steve-O, Chris Pontius, Wee Man, Ryan Dunn, Preston Lacy, Dave England a Ehren McGhehey opět pohoršují na velkém plátně s absurdní směsí senzace, darebáctví a neplech v Jackass 2. Užijte si nekontrolovatelné záchvaty smíchu a návaly dávení, když chlapci vyšlou svá otlučená těla do boje s těmi nejabsurdnějšími situacemi. Ať Pontius předvede své mužství v loutkovém divadle nebo se Knoxville převlékne za devadesátiletého muže, vždy ví, co vás zvedne ze židle při jejich výpravách za nesmyslnou zábavou. Spolu s nepoužitými, vynechanými scénami, přidanými úseky a dalšími bonusovými drobnostmi je Jackass 2 komedií, kterou si budete pouštět stále dokola. Připoutejte se a připravte se na nekompromisní zážitek – Jackass 2. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Stejná kvalita jako jednička. Je to prostě film, při kterém se budete střídavě válet smíchy a vykřikovat ,,no fuj." Na všech hlavních aktérech obdivuju jejich nebojácnost, i když velice tučně zaplacenou. Ale upřímně bych s nimi za nic na světě neměnil. Kontroverzní sláva se dá získat i jiným způsobem. Ovšem rád se kouknu na jejich další kravinky, přecijen jsem se bavil. ()

Spock 

všechny recenze uživatele

Je to podle mě pěkná blbost. Ukázka nechutností a přiblblých nápadů partičky poněkud výstředních „týpků“. Když je to baví a někdo se je na to ochoten dobrovolně dívat tak prosím, ale já mezi podobnou sortu lidí rozhodně nepatřím. Za co tedy dávám tu jednu hvězdičku? No řekněme, že mám smysl pro humor a „postelová“ scéna mě celkem pobavila. A největší nechutnost? Raději bez komentáře. Pokud si nechcete zkazit den, tak se filmu raději vyhněte. Mohlo by se vám stát, že vás bude ze spaní strašit kůň, pijavice nebo hadi. :-) ()

Reklama

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

Jsou to "hovada" 😅, ale je to docela vtipný  i úchylný, občas nechutný 🤤 a ubohý..... Nezralí chlapečkové si hrajou. Nicméně pár minut bohatě stačí, pak je toho dost! By mě zajímalo, kdo by chtěl takový "hovada" doma. 💩 Ať se baví, ale jen na vlastní triko, neměli by do toho zatahovat ostatní! Některým až evidentně ubližují! ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Opět naprostý masakr. Hlavně Johnny Knoxville se totálně zabíjí, fakt nehorázně a vždy s úsměvem - jestli jste mysleli, že za ty čtyři roky vyměkli, můžu vám zaručit že ne. Jak nádherný pocit, mít Jackass zase zpátky... Hranice demence znovu o kousek posunuta. It's gonna hurt a lot, but it's just loud... ()

johnny2005 

všechny recenze uživatele

Totální bomba! Jednička mě před čtyřmi lety velmi mile překvapila a byla důvodem, proč jsem si sehnal kompletní Jackass MTV seriál. Number Two je další nadupané dobrodružství této sebedestruktivní bandy a závěrečná "muzikálová" scéna mě doslova srazila ze židle. Vážně bomba! Druhému filmu, který vznikl až několik let poté, co Jackass v TV skončili, bych pak jen doporučil méně nechutných scének, kterých oproti původnímu snímku rapidně přibylo. ()

Galerie (94)

Zajímavosti (7)

  • Po vypálení značky na zadku dostal Bam skutečně infekci a musel být hospitalizován. (zdenur)
  • V titulcích na konci filmu Bam Margera řekne: ,,Bože, nedopusť, aby se točila trojka." O čtyři roky později běží na plátnech kin třetí pokračování s názvem Jackass 3D. (zawa)
  • Johnny Knoxville byl během natáčení třikrát v bezvědomí. (zdenur)

Reklama

Reklama