Reklama

Reklama

Obsahy(1)

O pokračování New York Times napsaly: „…nejodvážnější, nejuvolněnější komedie moderního filmu.“ Spoře odění kašpaři Johnny Knoxville, Bam Margera, Steve-O, Chris Pontius, Wee Man, Ryan Dunn, Preston Lacy, Dave England a Ehren McGhehey opět pohoršují na velkém plátně s absurdní směsí senzace, darebáctví a neplech v Jackass 2. Užijte si nekontrolovatelné záchvaty smíchu a návaly dávení, když chlapci vyšlou svá otlučená těla do boje s těmi nejabsurdnějšími situacemi. Ať Pontius předvede své mužství v loutkovém divadle nebo se Knoxville převlékne za devadesátiletého muže, vždy ví, co vás zvedne ze židle při jejich výpravách za nesmyslnou zábavou. Spolu s nepoužitými, vynechanými scénami, přidanými úseky a dalšími bonusovými drobnostmi je Jackass 2 komedií, kterou si budete pouštět stále dokola. Připoutejte se a připravte se na nekompromisní zážitek – Jackass 2. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

Jsou to "hovada" 😅, ale je to docela vtipný  i úchylný, občas nechutný 🤤 a ubohý..... Nezralí chlapečkové si hrajou. Nicméně pár minut bohatě stačí, pak je toho dost! By mě zajímalo, kdo by chtěl takový "hovada" doma. 💩 Ať se baví, ale jen na vlastní triko, neměli by do toho zatahovat ostatní! Některým až evidentně ubližují! ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No, u prvniho dilu sem psal, ze mi bylo k bliti, ale to co predvadi tady, to je jeste vic nechutny. Ze tady casto blejou, ok hnus, ale precejen se to da, ale nalejt si do prdele pivo a pak to vypit, snist konsky hovno nebo vyhonit kone a pak to vypit to uz je proste moc a malem sem se fakt poblil. Ale jinak je to klasicka spousta scenek slepena do jednoho filmu, aby dosahla delky 90 minut. Vetsina "hercu" je tady fakt dost na sracky, takze neni nouze o krev a ruzny modriny, ale celkove musim rict, ze az na tech par ultra nechutnosti jsem se zase dobre bavil. ()

Reklama

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Asi nejodvážnější Jackass co se týče sebedestrukce. Těch znanění, nebo triků s vysokým potenciálem újmy na zdraví je tu opravdu požehnaně. Osobně mě nejvíc dostala scéna, kde se Chrisu Pontiusovi zakousl had do ohambí převlečeného za malou mišku :D. Za super jackassestrádní zakončení přihazuju čtvrtou navíc.. ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Tak toto skutečně nemá obdoby. Přemýšlím, kdo je cílovou diváckou skupinou a je mi jasné, že já to nejsem. OK, zkraje to šlo, ale jak začalo přituhovat (skutečně někdo může polknout koňské semeno, nebo si nechá srát na hlavu a ještě mu to přijde vtipné a ne nechutné???), tak jsem to prostě srabsky vypnula. Odstud podsud. A to jsem si myslela, že jsem hodně otevřená a už vůbec né prudérní. Chyba! ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Znova výborná zábava a v podstatě napíšu podobnej koment jako k nedávně viděnýmu dílu Jackass 3.5. Je to výborná záležitost na house party nebo když je zrovna u vás na návštěvě váš kámoš a chcete si k tomu udělat správnou kulisu. A pokud nejste úplný balvani, tak se u toho musíte zasmát. Pravda je, že ani tady se kluci nevyhnuli extrémům (týkajících se především defekace, konzumace koňského semene atp.), ale u ostatních držkopádů, scénky s taxikářem a teroristou, různejch úskoků atp. jsem se chlámal úplně výborně. ()

Galerie (94)

Zajímavosti (7)

  • Johnny Knoxville byl během natáčení třikrát v bezvědomí. (zdenur)
  • Všechny scény s Vincentem Margerou byly vystřiženy kvůli jeho sexuálně motivovanému útoku měsíc před premiérou filmu. (toomm)
  • Scéna, kde Knoxville šňupe wasabi, byla natočena v den jeho narozenin. (toomm)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno