Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nora (Jenna Dewan) je studentka elitní umělecké akademie a právě hledá partnera pro své taneční vystoupení. Když se do její školy dostane na veřejně prospěšné práce divoký Tyler (Channing Tatum), je rozhodnuto. Všichni v něm vidí pouze mladíka, jenž má problémy se zákonem, ale Nora odhalí jeho neobyčejné taneční nadání... (SPI Film)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (370)

draggo 

všechny recenze uživatele

Vidím že většina uživatelů očekávala zřejmě hlubokomyslné drama. Jsem rád, že se mezi ně neřadím, a tak jsem si tenhle povedený taneční film užil. Příběh sice opravdu je předvídatelný a naivní, ale copak by se do toho filmu hodilo něco jinýho? Písničky fajn, choreografie povedená, ústřední duo velice sympatické a krásný happyend k tomu, co víc si přát? Já jsem se u Lets Dance dobře bavil a opravdu nechápu záplavu komentářů, kde se rozebírá děj, který je u tohoto žánru celkem nepodstatný. /viděno v TV: 85% a 4*/ ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $12miliónovTržby USA $65,328,121Tržby Celosvetovo $114,194,847Tržby za predaj DVD v USA $51,148,172 //počet predaných kusov 2,863,963║ Príbeh je klasický vývar, hlavné postavy plané, skôr tie vedľajšie majú trošku viac farbistejšieho charakteru, tance zaujmú, potešia ale nemajú až takú dynamiku ako v o niečo svižnejšom pokračovaní. /45%/ ()

Reklama

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Vykradnutá encyklopédia filmových klišé, ktorá zlyháva na úrovni dramatickej, romantickej a aj komickej. Herecky úplná tragédia, čiže jediné čo ostáva sú tančeky. Let’s Dance všakže :o). V tomto smere sú schopnosti a talent ústrednej dvojice (Tatum, Dewan), chvalabohu na protipóle k tým hereckým, a z toho čo spolu na parkete predvádzali mi občas behal mráz po chrbte. Kto v tanečnom filme nebude hľadať veľa filmového umenia (choreografička na režisérskej stoličke), bude spokojný. 50% ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Videl som (zo solidárnosti k frajerke, ktorá mala náladu práve na takýto výplach) a presne podľa očakávania som trpel. Asi by som to vôbec nemal hodnotiť, pretože tanečné filmy a muzikály z duše nenávidím (samozrejme okrem Moulin Rouge a South Park: Peklo na Zemi :-)), ale predsa: tá smršť klišé a predvídateľných "zvratov" by mi až tak nevadila. Ale že sú hlavní predstavitelia totálne nesympatickí, niet medzi nimi ani štipky chémie a podávajú najhoršie herecké výkony, aké som videl za posledných 10 rokov (a to som minule pozeral kúsok ruskej telenovely Úbohá Nasťa!), to ma dostalo. Dve hviezdy za slušne zvládnutú choreografiu a dobré tanečné výkony. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Doufal jsem v hodně tance a muziky a veřil v málo Channing Tatuma, dostal jsem Tatuma jak nasráno a tanec s muzikou se konaly ve výrazně úsporným režimu. Jako rozumím tomu, že tohle je spíš pro ženský a Tatum je z jejich pohled asi dobrej na pohled, ale jeho herecký talent je na úrovni mojí činky, to je za trest ho sledovat hrát. Jinak příběh stokrát ohranej, ale s tím jsem do toho šel, takže to by nevadilo, to výše zmíněný už ano. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (7)

  • Severoamerické tržby byly 65,3 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 114,1 mil. (NIRO)
  • Všechny kresby, které se ve filmu objevily, pocházejí od studentů prvních ročníků střední školy v Baltimoru (Carver Center for the Arts and Technology). (HellFire)
  • Původně se měl film jmenovat "Music High". (HellFire)

Související novinky

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

31.01.2008

Dnes toho pro vás máme víc, a tak začneme hezky od podlahy. Stephen Sommers, který už v únoru začne v Los Angeles natáčet akční velkofilm G.I. Joe (inspirovaný, stejně jako loňští Transformers, sérií… (více)

Reklama

Reklama