Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nora (Jenna Dewan) je studentka elitní umělecké akademie a právě hledá partnera pro své taneční vystoupení. Když se do její školy dostane na veřejně prospěšné práce divoký Tyler (Channing Tatum), je rozhodnuto. Všichni v něm vidí pouze mladíka, jenž má problémy se zákonem, ale Nora odhalí jeho neobyčejné taneční nadání... (SPI Film)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (370)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Z tohoto filmu trčí závěrečné taneční číslo natolik, že si říká jestli to celé nešlo natočit jinak, lépe a hlavně ve více strhujícím a naléhavém tempu. Většina scén končí někde uprostřed tím, že z ní pokaždé někdo odchází. Když už nic jiného, tak tohle mě dokázalo bavit sledovat. Tatum v nejhorší roli své kariéry a jeho paní také není z těch kvůli které by se mě mělo zastavovat srdce. PS: Hříšný tanec je někde úplně jinde. 10%. Z toho 10 bodů právě za poslední taneční číslo. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Šikovne spravený film, kopírujúci pravidlá žánru a príjemne spájajúci klasiku a moderný tanec. Sem tam vyskočí menej uveriteľná snaha o drámu, ale finále má dostatočne zimomrivkkvý potenciál, aby milovníkov tanečných filmov nadchlo... Ak sa vám páčil TANEC S VÁŠŇOU (nemíliť s biednym Vášnivým tancom), odporúčam... ()

Reklama

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Na to, ze je to len dalsi tanecny film z chudobnej stvrti a problemami s porozumenim okolia... ok. Velke minus za tu 1 smrt, podla mna zbytocne a plus za hudbu a zaverecne tanecne predstavenie. Update: V roku 2012 po x zhliadnutiach a y novych horsich tanecnych filmoch dviham o 2* na plnku. Vzdy si rada pozriem. (I ked priznavam, ze mozno preto, ze telke nevenujem plnu pozornost a zameriavam sa len na sceny, ktore sa mi pacia. :) ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Najlepší tanečno-hudobno-romantický film, aký som kedy videl. Môj obľúbený herec tanečne exceluje, či už na začiatku na diskotéke, tak som si totiž vždy prial tancovať alebo vedľa auta, či na párty s priateľkou a nakoniec aj v záverečnej scéne. Piesne ako Made, Show me the money, Til the down, I'mma shine, Give it up to me a aj scénky boli vynikajúce. Dialógy konečne neboli naivné, ale boli realistické, príbeh sa mi tiež páčil. Snahu bojovať a poraziť vopred predurčovaný osud oceňujem. Vynikajúci romantický film, ktorý mi vždy pripomenie moje zážitky z minulosti, taktiež si spomeniem na svoje sny a veci, pre ktoré mám život rád. Tanec je jedna z vecí, pre ktoré mám svet rád. Taktiež úprimná čistá láska dvoch ľudí je ešte väčší dôvod. Chcel by som dodať, že aj navonok nespojiteľné sa môže spojiť a vyústiť do niečoho excelentného a nádherného. Vyzdvihujem veľa morálnych posolstiev, najmä silu priateľstva a lásku. Tanec je jedna z vecí, ktoré mám najradšej na svete a tento film mal skutočnú tanečnú dušu, pre mňa bol famózny. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Bože, to tady nikdo neviděl podstatně podařenější "Save the Last Dance"? Diváky Let´s Dance neztracuju, taky jsem měl -náct, ale.. Černošská čtvrť, ženštiny vrtící se u vchodu tanečních klubů, v dáli je slyšet policejní siréna a do toho cool bílej týpek, co jen tupě rozhazuje rukama a bez výhledu do budoucnosti se poflakuje se svými druhy, černými sourozenci Carterovými. Jednou takhle z nudy vlezou do školní budovy prestižní umělecké školy (zvědavost byla v onen osudný okamžik silnější než inteligence), aby to tam náležitě rozmlátili a nechali se chytit tamním hlídačem. Zbytek znáte: soud, veřejně prospěšné práce, návrat na místo činu, holka, co ztratí tanečního partnera.. bla bla bla.. dialogy jsou na úrovni pomocné školy, celé je to schématické až běda, režisérka nepřichází s ničím výjimečným, o průhledném pokusu o dramatičnost nemluvě!! Taneční sekvence tvoří minimum snímku.. a to bohužel se třemi vykřičníky - jsou sice povedené (ještě aby i ty nefungovaly), ale závěrečné představení trvá pouhopouhé tři minuty.. Navíc bezesporu náročné kroky (které se tanečníci učí měsíce) zvládá hlavní hrdina po pár lekcích a ještě do toho stihne pohřeb kámoše, který zcela "neočekávaně" štípne auto místnímu gangu. Naštěstí se podařil soundtrack, kostýmy.. a na tuctové holky se dá alespoň chvílemi koukat!! Mimochodem, co měla znamenat ta tupá ředitelka? ()

Galerie (62)

Zajímavosti (7)

  • Celosvětová premiéra proběhla 7. srpna 2006 v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Představitelé ústřední dvojice Channing Tatum (Tyler Gage) a Jenna Dewan (Nora Clark) byli od července roku 2009 do roku 2019 manželé. Dohromady se dali krátce po skončení natáčení tohoto filmu. (Václavička)
  • Původně se měl film jmenovat "Music High". (HellFire)

Související novinky

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

31.01.2008

Dnes toho pro vás máme víc, a tak začneme hezky od podlahy. Stephen Sommers, který už v únoru začne v Los Angeles natáčet akční velkofilm G.I. Joe (inspirovaný, stejně jako loňští Transformers, sérií… (více)

Reklama

Reklama