Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agent WC 40 Dick Steele se musí vrátit po 15 letech do aktivní služby, protože svět ohrožuje jeden z jeho dávných protivníků, šílený a mocichtivý generál Rancor. Zloduch, o němž si Steele myslel, že ho před patnácti lety zlikvidoval, má dva cíle, chce ho zabít, protože ho připravil o horní končetiny, a pak zničit zemi s pomocí ukradeného čipu do rakety. Zneužije k tomu Barbaru, dceru Steeleovy jediné životní lásky. Proti generálovi však stojí silný protihráč - agent WC 40, který zvládne každou zapeklitou situaci, zlikviduje svého nepřítele a zachrání tím svět. (TV Nova)

(více)

Recenze (225)

GordonCZ 

všechny recenze uživatele

Dick Steele je sice drsňák, ale na Franka Drebina nemá ani náhodou. S postupem děje totiž film ztrácí jistou počáteční osobitost a zabředá čím dál více jen do stylu rychlého střídání jednotlivých skoro až nesouvisejících scén parodujících co se dá, jen aby se natáhla stopáž. Ke konci tak neodbytně začíná připomínat jiný nepodařený kousek Leslieho Nielsena, a to film 2001: Vesmírná prda. Bohužel. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Distributor mohl zvolit důstojnější název. Samotný film se rozhodně důstojně netváří a likviduje, respektive paroduje všechny pochoutkové filmy, převážně uplynulé dekády. Rozpětí je široké. Od Pulp Fiction až po Pravdivé lži. Pravda, neparoduje pokaždé až tak vtipně, ale razí velkou kadenci vtipů. Je tedy z čeho vybírat. Když se nezasmějete hned, o několik vteřin později už se určitě uchechtnete. Leslie Nielsen opět v roli neodolatelného agenta-trouby, kterému padají k nohám krasavice a Nicolette Sheridan je i bez svých pověstných blond vlásků k nakousnutí. Aby se divák obstojně pobavil, je třeba mít hodně nakoukáno, protože jinak nebude vědět, který film je právě parodován. K ještě lepšímu hodnocení scházel důmyslnější scénář s nějakou trošku nosnější zápletkou. Děj tady totiž zcela absentoval. Jedná se tedy o jakýsi sled parodistických narážek na slavné filmy. 60% ()

Reklama

HellFireFery 

všechny recenze uživatele

Bláznivá střela to není, ale i v tomto filmu není nouze o humorné scény a co je nejdůležitější? Leslie Nielsen (v perfektním dabingu pana Brabce) opět září a dokazuje, že právě on je (byl :-( ) největším králem komediálních parodií. Verdikt: Pokud by tam nehrál pan Nielsen, byla by to komediální fraška. Díky němu je to další komediální nářez, u kterého se určitě zasmějete. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mne nezaujalo. I když zde byly vtipné scény, byly zde i scény velmi trapné, kde jsem se nesmál vůbec. Takovéhle filmy mne moc neberou a nemám je rád. Leslie Nielsen zde sice hraje docela dobře, to musím uznat, pár geniálních nápadů se tu taky našlo, ale to je tak všechno. Scénář mi prostě nesedl a tím pádem mi nesedl ani film, ale i přesto dávám dvě hvězdičky, ale to je pouze za těch pár geniálních fórků, kterým jsem se srdečně smál, protože byly prostě dobré, ale jinak je to vcelku nezábavných a nudných 81 minut... ()

sud 

všechny recenze uživatele

Celkem dobrá a zábavná parodie na Bondovky. Leslie Nielsen je sice už starší, ale v rámci možností je pořád švihák. Legrace je dostatek a film je naštěstí krátký, a tak nemůže nudit. "Žhavé výstřely", "Bláznivá střela" nebo "Připoutejte se prosím" jsou o dost lepší, ale i toto je dobrá a celkem zábavná komedie. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (10)

  • Když jde v závěrečné scéně Dicku Steelovi (Leslie Nielsen) na pomoc Hulk Hogan, strhne ze sebe tílko a hodí jej za sebe na podlahu. V dalším záběru z kamery umístěné na zemi jej však překračuje. (fifas2)

Reklama

Reklama