Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rowena je investigativní novinářka, která své články vydává pod pseudonymem David Shane. Několik měsíců pracovala na reportáži, která měla odhalit homosexualitu jednoho senátora, který bojuje právě proti homosexuálům. Její článek byl ale zastaven, takže Rowena dává v opilosti výpověď a jede domů. V metru narazí na kamarádku z dětství, která se jí svěří s tím, že se po internetu seznámila s Harrisonem Hillem, který je velmi bohatý, známý a ženatý. Harrison a Grace spolu udržovali milenecký poměr, ale on se jí náhle začal vyhýbat. Grace chce, aby o tom Rowena napsala. Po několika dnech Rowena zjistí, že někdo Grace zabil a snažil se její tělo schovat v řece. Grace byla dokonce těhotná. Rowena se tedy rozhodne dokázat, že Grace zabil Hill. Roweně jako vždy pomáhá její kamarád Miles, který je odborníkem na počítače a umí zjistit úplně všechno. Miles Rowenu miluje, ale ona nic netuší. Rowena se nechá zaměstnat u Hilla ve společnosti a tam se jí podaří dostat se k němu blíž, dokonce spolu naváží milostný poměr. Rowena si s ním píše i na online seznamce, kde se seznámil s Grace. Rowena na seznamce předstírá, že je bývalá stážistka, která s Hillem spala. Hill ale nakonec zjistí, že ho Rowena sleduje a myslí si, že jde o průmyslovou špionáž. Hill tedy s Rowenou skončil, ale to je problém, protože se mu Rowena nedostala do počítače a chybí jí důkazy o jeho emailové korespondenci s Grace. Miles to tedy zkusí sám a zkouší se dostat Hillovi do počítače, ale Hill je velmi opatrný... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (201)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Někdo ve filmech vyhledává prcání, jinej zase parádní akci. Bodnul by taky dobrej příběh, herci už jsou jenom šlehačka na špičce dortu. Jenže když chybí všecko a jsou jenom ti herci, zůstane jen ta šlehačka, a kdo by si dával jenom šlehačku samotnou. I když pravda, občas jsem to dělával, na chuť, z mlsoty, a stejnak to bylo k ničemu. Hlad jsem měl stejně. Slyšel jsem ale, že šlehačka se dá využít i k jiným věcem. Když je člověk nalitý a chce jít spát, bojíc se centrifugy...stačí vdechnout čtyřikrát plyn ze šlehačky a budete spát jak nemluvňata. Bacha na to, aby Vás pak nějaký neznámý svůdce neojel. ()

Fulham 

všechny recenze uživatele

Upozornuji ze filmy hodnotim podle zanru a to je pripad i tohohle filmu. Musim rict ze hodne lidi tady ma pravdu, tento thriller je hodne nezazivny a misty i celkem nudny. Halle Berry to zachranuje sto procentne, protoze na ni se divat urcite neomrzi. Myslim, ze kdyby misto Bruce Willise hral nekdo mene znami tak to vubec nevadi, protoze ta jeho role je celkem nevyrazna, i kdyz pro film asi jedna z nejdulezitejsich. Jeste jsem chtel rict, ze se tento thriller zlepsil az po polovine filmu, kdy vam dochazi ze ta vrazda nebude tak jednoznacna jak se zda. A jsem si jisty ze nikdo z vas to neodhali, dokud vam to nebude ukazano, jak se to stalo. Nakonec musim rict ze jsem chtel dat 3,5 hvezdy, ale kvuli tomu konci jsem to zaokrouhlil na 4* . ()

Reklama

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Celkem to šlo. Hraní na kočku a myš, kde se neví, kdo je kdo. Nebo ví, aspoň ze začátku se tak tváří...Hraní si s identitou a anonymní "neškodný" chatování. Že doopravdy nezná ani svého nejbližšího kolegu není překvápko. Ženský rádi slepičí a chlapi se snaží zase tvářit tajemně..I když je pravda, že s někým v práci dělám třeba skoro 20x let a zároveň ho pořádně neznám a neznepokojuje mě to. Jako základy samozřejmě jo, ale abych se pídil po detailech to ne. Prostě to mám tak nastavený, asi jako většina chlapu. Soukromý by si lidi měli chránit. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

I kdyby bylo dvacet různých verzí závěru filmu, pořád to bude nudná a stokrát viděná břečka, kde zaujmou ledatak fyzické parametry Halle Berry a suverénně zahraný prezident korporace v podobě Bruce Willise. Thriller o ničem, nezáživně zpracovaný, bez dynamiky a drajvu, navíc ne příliš obratně napsaný, toť je zhruba ve zkratce Perfect Stranger. Kdo má rád na závěr pořádné překvápko, nechť si pustí šestý smysl. Foley totiž ani zdaleka neumí atmosféru tak jak by bylo potřeba a i ta potencionálně sebelepší scéna tak vyznívá díky sterilnímu přístupu poměrně do ztracena. ()

numi 

všechny recenze uživatele

Na Hale Berry je fajn se dívat, o tom žádná, a Bruce Willis je macho k pohledání a fakt se hodí do jakékoli role - stačí aby nahodil ten svůj frackovskej úsměv a Oscar z toho sice nikdy nebude, ale nemůžete říct, že mu postava nepadne na tělo. Námět v podstatě standard, nic překvapivého, ale nájezd na slušný thriller by tam byl a dlouhou dobu taky je. Jenže pak je tu problém šokujícího závěru, který není udělán rafinovaně, ve stylu Šestého smyslu, kdy si při druhé projekci všímáte, jak vše do sebe zapadá a řvete: Aha!!! Tady jste šokováni zcela novým příběhem, který se stal někdy během střihu, který jste neviděli, na základě motivů, které vás ani nemohly napadnout. Šedesát minut sledujete docela logický a zajímavý příběh, pak je vám patnáct minut předhazováno hafo podezřelých a v závěru vám James Foley vmete do tváře, že jste úplně mimo. Ne, Jamesi, nejsme to my, kdo je v závěru mimo. [říjen 2008] ()

Galerie (44)

Zajímavosti (14)

  • Spojení dvou hvězd neznamenalo pro Sony (Revolution) úspěch a první tři dny (13. – 15. 4. 2007) v amerických kinech vynesly na čtvrté příčce jen 11,2 milionu. Celkový výdělek se zastavil na 23,7 mil. dolarů. (imro)

Reklama

Reklama