Reklama

Reklama

Motel smrti

Trailer 2

VOD (1)

Mladý manželský pár v opuštěném motelu objeví skryté videokamery ve svém pokoji. Brzy si uvědomí, že pokud se jim nepodaří utéct, stanou se dalšími oběťmi snuff filmu. (HBO Max)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (392)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Motel Antal. Za poměrně nízkou cenu nabízí pěkný interiér s neodlupujícími se tapetami, nicméně matrace obsahu jsou opotřebované, nefunguje žádná studená sprcha a celé je to překvapivé asi jako přítomnost bible v šuplíku nočního stolku. Recepční Wilson i pokojská Beckinsale příjemní, občas se objeví nutkání zašlápnout švába Whaleyho. Na jedno přespání dobré.. ()

oje 

všechny recenze uživatele

Velmi svižný horror, ve které mne nenudila ani minuta ze zdravě krátké stopáže. Přítmím opuštěného motelu Antal skvěle navodil mrazivý pocit a strach. Nikdy bych netušil, že klepání na dveře může být tolik děsivé! No režisér se zkrátka předvedl. Obsazení Luka a Kate bylo rozhodně dobrým krokem. Známá jména potěšila a díky jejich výkonům se mi tajil dech společně s nimi. Potěšilo i dost intelingetní chování a obratné řešení situací hlavních postav, kdy vrahům rozhodně na kudlu neskákali. Jako horrorový thriller splnil tento nenápadný film účel skvěle a zaslouží si bezzesporu dobré hodnocení. ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Solidní thriller s výborným napětím, logickými postupy i přemýšlením postav a skvěle vybranou hudbou. Avšak na 4 hvězdičky mi tam trochu něco scházelo. To, jak umřeli ti maskovaní šílenci, mě docela zklamalo a chování toho hlavního maniaka mi přišlo docela směšné. Zbytečně přehrával. Ke všemu, když si přičtu ty chybky, které tam evidentně jsou (např.: poklop v koupelně zakrytý dečkou po návštěvě vraha), tak musím zůstat na třech, ale slušných hvězdičkách. Není se za co stydět, ale chtělo by to jisté úpravy, aby to mohlo sahat do těch nejvyšších vod. 65% ()

paascha 

všechny recenze uživatele

1 hvězda pro Kate Beckinsale, jinak tato stupidita pro debily po lobotomii, kteří nikdy nic neviděli / nebo si to nepamatují / nestojí za nic. I když i ta Kate hekala a vzývala Boha, který ji očividně nechtěl pomoc, přesně v tu nesprávnou chvíli. Jak říkám, na hysterické scénky je vždycky času dot a podlehnout panice se dá i ve vhodnější chvíli, než když ti jde po krku magor, co tě chce umlátit k smrti:-) ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Klady: žádné detailní záběry na usekané nohy, ruce, vypíchané oči. Zajímavá atmosféra. Dobrá kamera. Solidní herecké výkony hlavní dvojice. Zápory: Předvídatelné, nelogické, bez konce. SPOILER - herdek, ty tunely, to byla blbost! Vemte si, než násilníci přiběhli po čtyřech do nějakého pokoje motelu, jak byli špinaví a udýchaní, a to měli ještě vylézt nahoru a zmasit dvě hystericky řvoucí oběti. To, že je napadlo použít spojovací dveře až těsně před koncem, když se snažili najít jakýkoliv způsob, jak utéct, stejně jako pokus vylézt oknem v koupelně, to taky podceňuje inteligenci diváka. Atd. atd. KONEC SPOILERU ()

Galerie (25)

Zajímavosti (8)

  • Ráno po napadení manžela sléza Amy (Kate Beckinsale) dolů, načež následuje záběr na nohy Davida (Luke Wilson), které leží na koberci. V dalším záběru, kdy Amy výjde ven, leží celé tělo za prahem venku přede dveřmi. (Danny F.)
  • Všetky snuff scény boli natočené hneď v prvý deň nakrúcania. (misterz)

Související novinky

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

24.06.2009

Jsou tady nové informace o dvou filmech z produkce Roberta Rodrigueze. Minulý týden jste v našich novinkách četli, že průvodcem mimozemských lovců na třetím safari na Zemi bude zřejmě Neil Marshall.… (více)

Reklama

Reklama