Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve filmu Hostel II sledujeme tři mladé Američanky, které pod vedením exotické a okouzlující známé z Evropy vydávají z Říma na společný víkendový výlet do lázní s příslibem odpočinku, zotavení a posílení svých přátelských pout. Najdou dívky to, co hledají? Nebo se staly obětí klamu, následkem kterého se z nich stanou pouhé loutky v rukou úchylných a privilegovaných lidí z celého světa, kteří na stejné místo cestují potají za účelem ukojení svých příšerných potřeb a tužeb? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 4

Recenze (465)

H34D 

všechny recenze uživatele

Hostel 2 je opravdová blbost, nevím jaký jiný odborný termín zvolit. Eli Roth psal scénář asi zhulený, jinak to nevidím. Nejdříve se snaží navodit cool teenagerskou atmosféru drsnými studentkami (slovník, zájem o drogy), ale pak do toho pustí na párty nějaké hopsalala lidovky. To je ještě drobnost, jenže v takovém duchu se odehrává celý film. Jednou si drsňák vytahuje brusku na obličej a pak málem s brekem odběhne k mamince, naopak strašpytel, bojící se tetování by po chvíli vraždil i pohledem. Bohužel má ale smůlu, neboť studentka, dříve, s prominutím, posraná strachy najednou řeže koule jedna radost. Takové "cool" změny nejsou sice předvídatelné, ale poměrně nelogické, atmosféra je pak téměř nulová a vy jen čekáte na závěrečný fotbálek s hlavomíčem... Celkově tedy dávám 1 hězdu za jedinou povedenou scénu kravé koupele (Jestlipak krev čistí lépe než můj sprchový gel?) 2/10 ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Rothova prvotina Cabin Fever mě příjemně překvapila. jeho druhý projekt Hostel rozesmál, protože české scenerie, Michal David a brutalní vraždy za peníze v zaostalem Slovensku byla kombinace která se minimalně od druhého Howling neviděla. Zato třetí v pořadí - pokračování Hostelu mě hodně sklamalo. A i já jsem konečně procitnul - ano Eli Roth je velkohubý břídil který kromě nechutností nic neumí. Žádné napětí, už vůbec ne gradující atmosféra. Tentokrát to nebyla ani sranda. O mašinerii fabrik na smrt jsem se taky dozvěděl velký kulový. Pořád jen kecy, kecy, kecy a slovenské dožínky za doprovodu lidovek. Uff!!! A abych nezapomněl tak dvě opravdu nechutné vraždy. Proč dávám tedy jednu hvězdičku? Za totalně přepálené pětiminutové finále s velmi netradiční (skoro) vraždou a frajerský obrat hlavní hrdinky. Jinak bída. ()

Reklama

Reiniš 

všechny recenze uživatele

Takhle si můžou Evropu představovat vážně jen amerikánci. Kdyby se tohoto námětu chytil nějaký zdatnější tvůrce, mohl vzniknout skutečně strašidelný film. Eli natočil pouze nudnou sado-maso exhibici s pár hezkýma holkama a drsným Kňažkem. Quentin už by mohl přestat financovat tyhle braky a natočit něco pořádnýho, což se Rothovi asi v nejbližší době nepovede, protože ten pán skutečně nemá talent. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to celkom dobrý horor, ktorý je pokračovaním vydarenej jednotky. Má dosť dobrý príbeh o trojici mladých Američaniek na výlete v Európe, ktoré sa nechajú prehovoriť na cestu ku Bratislave kvôli liečivým prameňom, no miesto toho sa stanú terčom organizácie na mučenie. Spracovanie je na tom dobre, oproti priamočiarej jednotke je tu scenár prepracovanejší, síce opäť je prvá hodina prakticky rozbeh, ale to neprekáža, keďže sa je stále na čo pozerať a poteší hlavne veľký priestor pre druhú stranu, či už fungovanie organizácie, ale aj konkrétnejšie z pohľadu dvoch mučiteľov. No a zvyšok filmu je už akcia. Krvavých scén je tu veľmi málo, ale sú celkom slušné. Už jednotka bola málo krvavá, no tu je toho ešte menej, ale zase obsahovo sú niektoré scény zaujímavé ako krvavý kúpeľ alebo futbal s hlavou a po trikovej stránke sú všetky prvotriedne. Herecké obsadenie je dosť dobré, príjemná hlavná hrdinka, Milan Kňažko v úlohe Mafiána, dobre zvolená dvojica mučiteľov a ešte niekoľko zaujímavých postáv. Réžia a technická stránka pôsobia ešte kvalitnejšie ako v jednotke, takže tu som rozhodne spokojný. Dvojka celkovo pôsobí kvalitnejšie ako jednotka, má prepracovanejší scenár, výraznejšie postavy a profesionálnejšiu réžiu, ale jednotka mi aj tak príde zábavnejšia, krvavejšia a aj napínavejšia a celkovo mi sadla viac. Objektívna kvalita filmu- 66%, film sa páči mne na 66%. ()

Trellíno 

všechny recenze uživatele

Stejně stupidní jako jednička, akorát s tím rozdílem, že tentokrát jsem se docela bavil, několikrát dobře zasmál a oproti jedničce by se zde dalo i mluvit o jakés takés atmosféře a napětí. Navíc jsem měl pocit, že se zde konečně objevilo trošku nadhledu a nadsázka, což se o vážně se tvářící jedničce říct nedalo. Ale ta revoluční a nevídaná brutalita? Pche, tak s tímhle na mě nechoďte. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (12)

  • Když během scény mučení řekne Stuart (Roger Bart): „ Já jsem Herkules“, je to odkaz na animovanou disneyovku Hercules (1997). Herec v ní nazpíval part mladého Herkula. (imro)
  • Režisér měl k dispozici kolem dvou set komparzistů včetně asi čtyřiceti děvčat ve věku čtyři až devět let, oblečených jako mažoretky. (Bauer)

Související novinky

Mission: Impossible trochu jinak

Mission: Impossible trochu jinak

01.09.2010

Film se především nebude jmenovat Mission: Impossible 4 ani M:I:IV. A Ethan Hunt nebude suverénním hlavním hrdinou. O velení se totiž podělí s dalším agentem v podání Jeremyho Rennera. Studio… (více)

Cesta časem, rozvod, zombies a Hobit

Cesta časem, rozvod, zombies a Hobit

29.11.2006

Tak jako minulý týden, i tato středa je mimořádně plodná. Filmových novinek se urodilo tolik, že je prakticky nemožné vybrat mezi nimi tu nejlepší a nejzajímavější - a mě tedy nezbývá nic jiného, než… (více)

Reklama

Reklama