Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Obyčejná matka 14ti letého syna Neda (Liam Aiken) Fay Grimová (Parkey Posey) je kontaktovaná CIA, aby našla svého již sedm let nezvěstného manžela Henryho (Thomas J. Ryan) a získala od něj jeho zašifrované zápisky, které můžou znamenat odkrytí velkého množství informací, nebo také vůbec nic. Při jeho hledání v různých světových velkoměstech (Paříž, New York, Istanbul) se setkává s celou řadou absurdních a zajimavých situací. (Rafik)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (48)

Jufonka 

všechny recenze uživatele

Velice oroginální, zajímavý a vtipný film, musím ale souhlasit s tím, že druhá polovina byla dost zbytečná. Hodně se nyní rozmýšlím nad tím, jestli dát tři nebo čtyři hvězdičky. Souhlasím s Rafikem - také to byl nejlepší film ve Varech, co jsem viděla. V tom případě by bylo ale smutné, že mu dávám jen tři hvězdy. Jenže se opravdu nedá srovávat první polovina, která je naprosto originální, zábavná apod. V druhé polovině si říkáte, kdy už tahle komedie skončí. Mimochodem jsou zde ale báječné herecké výkony a některé scény si budu dost dlouho pamatovat. Prozatím tedy dávám 3 hvězdy, možná že hodnocení za nějaký čas zvednu. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Když se nezávislý tvůrce podívá na svět špionážních sítí, většinou jde o zábavu značně méně tradiční, než nám servírují z Hollywoodu. Hal Hartley to schválně značně přehnal a posunul až k hranicím parodie. A přitom udržuje diváka v nejistotě, protože se nemůže spolehnout na většinu klišé. Jen škoda, že to v závěru začíná trochu drhnout. Asi to mělo být kratší (70%). ()

Reklama

sona123 

všechny recenze uživatele

Ježíšmarjá! To zas bylo dílo. Jako mnozí zde jsem neviděla "jedničku" Henry Fool, na kterou údajně film navazoval. Ale asi to ničemu nevadí. Tohle bylo - fakt nevím co. Zdánlivě špionážní film, resp. satira nebo nadsázka ke špionážním filmům (a ty teda nemusím). Ta zápletka mě neskutečně rozčilovala, ale ne natolik, že bych přece jen nechtěla vědět, jak to celé dopadne. To jsem si teda taky mohla odpustit. Sexy Parker Posey a zajímavý styl vyprávění, zbytek bohužel špatný. ()

JANARYBA 

všechny recenze uživatele

Takhle naivně a ne béčkově ale snad céčkově zpracované dobré akční téma s docela ucházejícími herci jsem už dlouho neviděla. Ovšem pokud je to míněno skutečně jako parodie, tak to zase naprosto postrádá pro mě u tohoto žánru potřebný "anglický nadhled i humor" a nemělo by to být prezentováno jako akční thriller. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

MFF KV .. Scénář: Hal Hartley .. Excelentní scénář, kde Hartley staví na paranoidním vnímání terorismu skvělou mozaiku, do které zaplétá všechny tajné služby světa, šifry, bláboly, pornografickou hračku a především nadhled. Komediálně bravurní první polovinu (vibrující mobil v kalhotkách celkově skvělé Parker Posey je prostě vrcholem) trochu podráží vážněji míněná polovina druhá. I tak jeden z těch (nej)lepších filmů, co letos Vary mají. A dobrý tip na to podívat se na starší filmy pana Hartley. 75%. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama