Reklama

Reklama

V nadpřirozeném thrilleru One Missed Call obdrží skupina náhodných lidí děsivou sms, která se týká posledních okamžiků jejich života. Ačkoliv jde zprávy vymazat, danému nešťastníkovi jich postupně přichází stále víc a víc. Beth Raymond (Shannyn Sossamon) má hluboké trauma. Zcela nedávno totiž byla svědkem úmrtí svých dvou přátel, kteří zemřeli bezprostředně po sobě. Na celé věci je nejděsivější ta skutečnost, že oběma byla před smrtí doručena děsivá sms s obrazovým záznamem jejich skonu. Jakkoli se to příčí chladnému rozumu, oba následně zesnuli přesně takovým způsobem, jaký sms několik dní předtím předpověděly. Policie se domnívá, že Beth není při smyslech - až na detektiva Jacka Andrewse (Edward Burns), jehož sestra zemřela při podivné shodě náhod, ne nepodobné okolnostem úmrtí přátel vyděšené Beth. Beth a Jack se rozhodnou, že spolu tajemství znepokojivých sms odhalí... Čím blíže jsou pravdě, tím častěji se v mobilu Beth rozezní neznámá melodie a na displayi září slova Zmeškaný hovor... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (190)

PanFilmov 

všechny recenze uživatele

Celkom v pohode filmik, od kamoša som počul že nič moc tak som to s nevôľou začal pozerať, ale vôbec sa s ním nezhodnem, veľmi ma to bavilo, síce je pravda že sa tu nájdu nejaké tie prvky z nezvratného osudu aj kruhu, ale to ešte neznamená že celý film stojí za nič, skôr naopak, a navyše sú tam aj dosť haluzné scény tie kruté tváre mŕtvych ľudí, a hlavne ten začiatok s tou mačkou vtiahnutou do vody ma úplne dostali :D:D!! Film si kruto pýta o pokračovanie,ten koniec bol dosť divný, prosto neukončený dej, dúfam že na nás ešte niečo pripravia a že to nesklame. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Nebyl to zase takový propadák, sice víceméně vykradený nápad z Kruhu s již otřepanou historkou o duchovi, který nemůže v klidu odpočívat, tak se mstí. První hodina byla nic moc, ale poslední půlhodinka se mi docela líbila, zápletka se alespoň trošku rozjela. Shannyn Sossamon bych však přece jen raději uvítal ve filmu, jakými byla třeba Pravidla vášně. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tak si tak říkam, co budou Amíci dělat, až přestanou Japonci točit horory. Zmeškaný hovor se zařadil mezi mnohé remaky japonských originálů a nutno dodat, že z mého pohledu to není remake nepovedený. několikrát mi naběhla husí kůže, bubáci působili opravdu strašidelně a třeba scéna v opuštěné nemocnic zdecimované požárem stojí fakt za to. Vyššímu hodnocení tak brání ústřední dvojice - tradičně prkenný Burns a pro mě překvapivě nijaká Shannyn Sossamon. 60% ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Kdo nečeká hororovou pecku, neměl by být příliš zklamán. Duchové zde nepůsobí přímo děsivě, ale spíše jen tak trochu tajemně, hrdinka je docela sympatická, hlavní pointa sice není překvapivá (použita v x jiných filmech), ale postačí. Kdyby mi už nelezlo na nervy to zažité schéma: "Hrdinka objeví nástroj kletby, načež se vydává na pouť za objevením jejího strůjce, popřípadě jejím zničením", byl bych spokojenější. ()

Jirgen 

všechny recenze uživatele

Nemůžu souhlasit s uživatelem LIVINGDEAD kdyby to zahrála nějaká blondýna např. Paris Hilton, tak by to bylo asi úplně k smíchu :D Právě naopak Shannyn Sossamon je velice sympatická a navíc také velice pohledná :) Tento horor bylo docela povedený a mě se líbil, ale může to být také tím, že jsem neviděl původní japonský film ale až tento remake. Ale každopádně spojení Nezvratnýho osudu s duchařinou nebyl špatný nápad. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (10)

  • Jack Andrews (Ed Burns) nosí hodinky značky Hamilton Jazzmaster. (dyfur)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 6. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama