Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Drsňák pan Smith žije v podezřelém kutlochu, nosí obnošené oblečení, kamarádí se s prostitutkami a umí neobyčejně dobře střílet. Původně chtěl mít jenom trochu klidu a být sám, jenže pak se stal svědkem situace, kdy před jeho očima zabijáci pronásledují těhotnou ženu. Smith uprostřed přestřelky pomůže přivést dítě na svět, ale život matky nezachrání. Zjišťuje, že o život novorozeně usiluje záhadný pan Herz. Smith se dá dohromady s prostitutkou Donou. Oba pak s nemluvnětem utíkají před houfem zabijáků a snaží se zjistit, proč chtějí všichni získat to dítě. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (923)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Někdy o tom na jaký film během týdne půjdu do kina rozhodují náhody, jako tady. Napíši uživatelce Mertax SMS "Ahoj Maruško, kolik hodin denně na mě myslíš ?" a přijde mě odpověď " Ahoj Paji, byla sem na Sejmi je všechny, no to byl nářez, děsně se mi to líbilo ! " Mery ve mě probudila zvědavost a tak jsem druhý den psal následující SMS: "A o čem to bylo? " Maruščina odpověď mě na ten film úplně navnadila " Myslím na tebe každou druhou minutu". My si prostě s Maruškou děsně rozumíme :). Hned druhej den jsme utíkali s klukama na tenhle biják a můžu říci jedno, úplně mě to roztavilo. Tohle jě něco tak šukézního, že to nemá obdoby. Je tam hrozně moc reálných situací z běžného života, namátkou, přestřelení pupeční šnůry, perfektně sladění šoustání a zabíjení, přece se nebude přerušovat soulož jen kvůli tomu že se vás snaží zabít 50 ostrejch chlápků. Úžásný, říkám prostě užasný. Hlavní hrdina má tak obrovskou spotřebu mrkve, že i králík Bugs Bunny je proti němu béčko. Navíc tady se mrkev jenom nežere, tady ji třeba Clive Owen zaparkuje do oka protivníka . No prostě mrkrvový hrátky na nejvyšší úrovni. Takhle zábavnej nadhled kombinovanej s "cool" trvdou akcí mě tu prostě strašně chyběl. Ještě ke všemu ta sexy hudba, ten film mě nabouchal takovým způsobem, že jsem z toho snad v jiným stavu. Navíc Clive Owen je v tomhle filmu tak sexy, že bejt buzna, tak po něm vyjedu na mou duši, na psí uši, na kočíčí svědomí. Jo a ještě něco, tolik negativní kritiky co jsem si na tenhle film přečetl, jsem už dlouho neviděl. Takže na jeho obranu mám jedinou odpověd - FUCK YOU - Sejmu Vás všechny, hned jak si koupím mrkev. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Naprosto monumentální akční jízda, jinak se to prostě popsat nedá. Neuplyne ani 5 minut od začátku filmu a už to v podstatě začne, jedna megální super svižná akce s neskutečně vytuněnou hudbou střída další stejně nehorázně nadupaná super přestřelka a do toho se jen modlíte, aby vám to nevymazalo úplně všechno z mozku, na konci sem skoro ani nevěděl jak se jmenuju. Vždyť Clive Owen zabíjí prostě za každou cenu, vyvraždí snad půlku města a je mu úplně jedno, jestli je rozstřílí na sračky uzinou, brokárnou, pistolí a nebo je sejme mrkví, kterou nosí pořád při sobě, protože je zdravá. Ostatně zabíjení pomocí mrkve je tady docela často a je to fakt až nechutně dokonalý a děsně cool, vlastně jako celej film. Samozřejmě příběhově nic moc, spíš teda nic a skoky v ději tak nejsou žádná ojedinělá záležitost, ale vrchovatě to prostě vynahradí neskutečně masakrující akce, která je v 90% filmu, superdrsnej a neuvěřitelně dokonale hláškující Clive Owen a pekelně ďábelskej Paul Giamatti. ()

Reklama

Lavran 

všechny recenze uživatele

Dovolím si parafrázovat anotaci: Shoot 'Em Up je automatová fašírka plná špinavého humoru, přinášející hodinu a půl čisté akční výmazoviny... Za další: Paul Giamatti je ten, kdo je úplně mimo. Jako domovník nebo degustátor stoletých vinoték je v pohodě, ale vypíchnout z něj záporáka? To už bych spíš snesl Rumcajse s žaludovkou nebo Christiana Slatera v obleku tučňáka. _____Poměrně "zvláštní" je scéna psychedelické parašutistické sestavy či přitrouble mrkvácký závěr a zřejmě si někam stranou zapíšu pár prďáckých hlášek, které trousí permanentně "angry" Clive "Dej si mrkvičku" Owen. Ale to je tak vše, sbohem a šáteček._____Stylové filmy mi nevadí, např. takový Matrix byl a je přece docela fajn (úsměv), ale všechno má své meze a já zase enormně netoužím po tom, aby mi ta zanedbávaná hrouda pilin úplně vyměkla... ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Viděno očima 16-ti letýho kluka: (9/10) Absolutně boží, Cliwe je nejhustší ve vesmíru, hajzly kosí jako čerstvou trávu, proskakuje oknem, slaňuje schodiště, skáče s padákem, smykuje s autem a u tohohle všeho prostě pořád střílí náboje a hlášky. Jako machr největší! Kolem koulí se mu navíc ochomejtá Monica a ta je fakt hardcore! Ten záporák byl taky dobrej, ale prostě Cliwe je hustotonážní týpek, cool borec, jak pořád chroupe tu mrkev a taky jak nasekal tý ženský na zadek, to jsem se řehtal a pak jak předváděl toho hlídače, jak srká to kafe, fakt hrozná prdel. S ničím, ale vůbec s ničím se netrápil a prostě všechno mu vycházelo, neskutečnej king... Viděno současnýma očima: (4/10) Né, tak tohle bylo vážně moc. Chápu, že Cliwe baští mrkvičku, protože je dobrá na oči, potrpí si na blinkry při předjíždění a má rád psy, ale byly ty mnohdy trapné akční scény opravdu nutné?? I akční film by měl mít nějakou hranici a Michael Davis jí překročil několikrát. Nápady byly fajn, vysušení zbraně - proč ne??, tahání provazů připevněných ke kohoutkům budiž, ale střílečka během volného pádu nebo vypálení nábojů z meziprstí pomocí krbového ohně (wtf?) - to je skutečně příliš. Belluci je pěkná, ale nehraje nic, Giamatti byl tradičně dobrej. Kromě toho, že náš Superhero je samozřejmě neprůstřelnej a všecičko mu do puntíku vychází, tak bez škrábance přežije třeba boční (btw. supr natočenou) i čelní automobilovou srážku. Lidi tu umírají po desítkách, v několika scénách efektně, ale většinou to bylo víc, než jsem dokázal snést. Kamera a hudba dobrá, ale příběhově tupé jako opotřebovaná sekyra. Nesmyslné scény film strašně sráží (a to jsem se to snažil brát s ukrutným nadhledem) a ještě něco, ale potichu: Cliwe se snaží být cool, ale já nějak nevím...39 miliónů dolarů(rozpočet)/25 miliónů dolarů(výdělek celosvětově) ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Tohle že psala i režírovala stejná osoba? To snad... Davis proměnil (svůj vlastní!!!) sen fandy šílených akčňáků v cool se tvářící, ale ve skutečnosti shnilou patlaninu, kde si při káždé akci říkáte, že v cizích rukou by to bylo neskutečně boží. Do toho zruinoval Owenovi šance na ultimátního hláškujícího zabijáka. Netrpěl jsem sice až tak moc, ale smutno mi rozhodně bylo. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (23)

  • Clive Owen si ve filmu vyzkoušel 18 zbraní a na akční scény bylo použito 15 galonů falešné krve. (venus)
  • Ve scéně na začátku filmu si Smith (Clive Owen) vezme od ženy zbraň Walter PPK a o chvilku déle si jí přebijí, přestože neměl žádný zásobník. (dc125)
  • Počas prepadnutia bistra na konci filmu, keď sa hlavní hrdinovia bozkávajú, na nich začne pozerať tučný chlapík v okuliaroch, ktorý sŕka z prázdneho pohára. Pri lúpeži a následnej streľbe zasiahnu však plný pohár, ktorý daného chlapíka aj ostrieka. (executive)

Reklama

Reklama