Reklama

Reklama

Victoria se spolu s přáteli vydá do rozsáhlých pařížských katakomb, v nichž jsou pohřbeny ostatky milionů lidí. Když se dívka náhodně oddělí od svých přátel, zjišťuje, že na ni v ponurém labyrintu cosi číhá... a rozhodně to nemá přátelské úmysly! (oficiální text distributora)

Recenze (163)

pornogrind odpad!

všechny recenze uživatele

No,když byly Katakomby novinkou-strašně jsem se na ně těšil(strašně mě přitahoval labyrint plnej lidských ostatků-ideální místo pro parádní horor).Jenže tenkrát jsem to nedokoukal a časem na tento film úplně zapoměl.S odstupem pár let to zkoukávám znovu a celý.A moje hodnocení?Kurva to byl shit.Všude tma,popřípadě stroboskopický blikání,nesmyslné běhání odněkud někam,bez atmosféry,divná kamera a totálně chaotickej střih.Tady se opravdu nic nepovedlo.A tak se nakonec ze slušně vyhlížejícího hororu stal tenhle ubohej paskvil.Mé hodnocení nezvedne ani "šokující" konec,kterej jsem(věřte-nevěřte)čekal.Tenhle film je pro mě čistej odpad,kterej by měl skončit zakopanej s ostatky lidí v pařížských katakombách. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Katakomby jsou o příšerný věčně uječený huse, co se ztratí v podzemí Paříže a nemá smysl pro humor. Shannyn Sossamon byla příšerná a po celou dobu jsem si přál, aby jí už konečně někdo sejmul a vzhledem k tomu, že je to prakticky vzato její one man show, tak celý film na ní i padá. Celé to zachránil až závěr, ale jen od toho, abych tento horor poslal do propadliště dějin. P.S.: Pink! mám rád, ale to, že je skvělá zpěvačka z ní herečku nedělá. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Dost ponurý horor, který vlastně ve své tmě utápí vše a má tak nějak kostrbatý příběh s finálnám twistem. Rozhodně ho neřadím mezi super horory, protože na to nemá režiséra respektive režiséry, ale v mnoha ohledech je to horor nevšední až originální a hraje zde vedle snaživé Shannyn Sossamon i zpěvačka Pink neboli vlastním jménem Alicia Moore. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Tak určitě, největší masový hrob na světě bude jen tak bez zájmu okolí navštěvovaný tunami technařů. Muži zákona při razii nechají bezděčně ležet holku na zemi, aby se tam vzápětí vrátili a holku hledali, přičemž pátrací taktika spočívá ve snaze vyděsit ji k smrti. To chtěl někdo z Francouzů udělat nejdementnější národ na světě? A konec je jen srandózní snaha šokovat. ()

Molly 

všechny recenze uživatele

Nedala jsem se odradit zdejším nepříznivým hodnocením a jednou večer, znavená prvním dnem nového semestru, jsem ulehla se svým drahouškem (rozuměj pécé:-)) do postele a pustila si Katakomby. Za okny tma, já sama v pokoji a k tomu Shannyn Sossamon zoufale pobíhající tím temným bludištěm plným mrtvých duší... Nevím, jestli jsem vychytala zrovna správnou chvíli nebo se mi momentálně někam zatoulal zdravý rozum, ale film byl pro mě nečekaným zážitkem - snad pětkrát jsem byla v pokušení zmáčknout stopku, ale nikoliv pro to, že by byl film tak nesnesitelný, ale prostě proto, že jsem byla pěkně vynervovaná:-)) Tak nevím... Možná po druhém zhlédnutí změním názor, dneska ale dávám čtyři stars. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Ačkoliv se film odehrává ve Francii, byl natáčen v Rumunsku. (zdenur)
  • Katakomby, o nichž pojednává tento film, se nacházejí na náměstí Denfert-Rochereau, pobllíž Montparnassu v Paříži. (claudel)
  • Film je natočen podle skutečných událostí. (Nathaniell)

Reklama

Reklama