Reklama

Reklama

Victoria se spolu s přáteli vydá do rozsáhlých pařížských katakomb, v nichž jsou pohřbeny ostatky milionů lidí. Když se dívka náhodně oddělí od svých přátel, zjišťuje, že na ni v ponurém labyrintu cosi číhá... a rozhodně to nemá přátelské úmysly! (oficiální text distributora)

Recenze (163)

Lúca 

všechny recenze uživatele

Katakomby těží z morbidního prostředí. Místo v pozemí, které má stěny složené z lidských lebek a kostí samo o sobě nahání hrůzu. Ale to je asi tak jediné, co splňuje parametry hororu. Zápletka v antikristovy, který v masce kozla honí vyděšené dívky po podzemních chodbách je určitě inspirující, ale provedení by se dalo okamžitě vložit do Scary Movie nebo jiné, podobně bláznivé parodie na horory. Jednou z mála pozitivních věcí na tomto filmu je určitě trochu netradiční závěr. Jelikož je to ale natočeno podle skutečné události, tak jsme nemohli moc počítat s nadpozemským antikristem. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Jako velký fanda horrorů strašně nerad dávám snímku ze svého nejoblíbenějšího žánru tak nízké hodnocení,ale co je moc,to je moc.Když si vlastně zpětně uvědomím,o čem ten film byl,nechci tomu ani věřit,že může vzniknout něco tak infantilního.Navíc Katakomby tedy kromě naprosto zbytečného děje postrádají i logiku,atmosféru,napětí,prostě vše.Herecké výkony jsou zmatené a stejně jako celý film o ničem.Závěr je už pak jen definitivní urážkou diváka samotného,rádoby šokující pointa je snad jen výplodem dětinského mozečku.Nejhorší horror(ikdyž podle mě to horror ani neni) co jsem za poslední dobu viděl.A tu dobu myslím hodně let nazpátek :). ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Někdy ve dvaceti bych párty v katakombách určitě považoval za parádní odvaz a skvěle bych si jí užil. Dneska po čtyřicítce už jen otráveně nadávám na ta hovada, která natočila takhle hovadský film o nějakých vylízaných hovadech, která se baví tím, že se slezou někde v kanálech jako stádo ovcí... pardon hovad, a tam pak chlastají a koupou se ve sračkách a melou přitom rádoby kúl hovadiny. Do toho nějaké hovado bliká stroboskopem a je snad samozřejmostí, že kamera i střih jsou ještě mnohem zhovadilejší, než námět a scénář. Ani Pink, která je mi obvykle v klipech sympatická, mě nebavila, naopak, byl jsem šťastný že ji brzy oddělali a já se na ni už nemusel dívat, natož ji poslouchat. Po úvodní provařené větě, že příběh je natočený na motivy skutečných událostí, jsem celou dobu myslel, že ti vtipálci měli na mysli mýtus o Mínotaurovi. Až teprve samotný závěr mi vše dovysvětlil. Za nečekané rozuzlení by se třetí hvězda dát určitě dala, ale za předchozí nudu, ve které holka s baterkou běhá po sklepě a volá "haló? haló?" jsou i dvě hodně. ()

Dannysek4U 

všechny recenze uživatele

Predpokladam, ze ty megapocty hvezdicek sem nasypali hlavne priznivci Pink, a proto bych rad podekoval autorum, ze tu urvanou fuchtli sejmuli. Toliko tajemne ke spoilerum. Jinak od Katakomb jsem ocekaval veru vic, treba aspon nejakej trochu logickej pribeh, ale dockal jsem se jen druhyho Metra, umistenyho do sice zajimavejch, nicmene brzo se okoukavajicich a chvilema i dost papundeklovejch interierovejch dekoraci, ktery navic pro sychr vznikly v RUmunsku. Jinejma slovama, zadnej velkej zazrak se nekona. A je to fakt skoda, protoze z toho zakladu se mohl vykopat fakt velkej bijak... a bez poletujicich kozlu a nesmyslne goreovyho konce, kterej ale, pravda, docela potesil. Dve az tri hvezdy, ale spis dve. ()

drackula 

všechny recenze uživatele

Nudné, všetko dobré žmíkané a používané stále dokola, takže sa to minulo účinku a vytvoril sa z toho neprehľadný, predvídateľný, chaotický a nudný blábol. Dobrý bol jedine soundtrack, ale aj to je dosť subjektívne vnímaná veličina, ktorá film určite nezachráni. Film mal jednoznačne potenciál, ale nevyužil ho. 25% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Katakomby, o nichž pojednává tento film, se nacházejí na náměstí Denfert-Rochereau, pobllíž Montparnassu v Paříži. (claudel)
  • Ačkoliv se film odehrává ve Francii, byl natáčen v Rumunsku. (zdenur)
  • Film je natočen podle skutečných událostí. (Nathaniell)

Reklama

Reklama