Reklama

Reklama

Hrůzostrašné pokračování filmu přichází dva roky poté, co nešťastnou rodinu Carterových napadli v poušti Nového Mexika zmutovaní kanibalové. Nyní se tváří v tvář těm samým krvelačným zrůdám ocitají čerství členové Národní gardy, kteří sem vyrazili na rutinní misi. Ale šéf mutantů tentokrát nehledá jen něco k zakousnutí... Potřebuje ženy, které by mu zplodily následovníka! (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (461)

Falko 

všechny recenze uživatele

Celkom slusne, malo to sice pomalsi rozbeh, ako jednotka, ale zial o nieco slabsia. Neviem, ci sa reziser Martin Weisz chcel za kazdu cenu pridrzat toho, co patri k tradicii, ze dvojka nemoze byt lepsia, ako jednotka. Najlepsia bola posledna polhodinka... 28.06.2010 _______ Michael McMillian - (Napoleon) +++ Jessica Stroup - (Amber) +++ Jacob Vargas - (Crank) +++ Flex Alexander - (Sarge) +++ Lee Thompson Young - (Delmar) +++ Daniella Alonso - (Missy) +++ Eric Edelstein - (Spitter) +++ Reshad Strik - (Mickey) +++ Produkcia: Wes Craven +++ Hudba: Trevor Morris +++ ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Trevor Morris: 1. Hills Have Eyes - Loudlion ,2. Fork in the Road (Your Knife in My Back) - Atreyu ,3. Unretrofied - The Dillinger Escape Plan ,4. Redemption - Shadows Fall ,5. Darkest Nights - As I Lay Dying ,6. Hard Rock Hallelujah - Lordi ,7. Prayers - In This Moment ,8. I Know Hollywood and You Ain't It - Walls of Jericho ,9. Throwing Stones - The End ,10. Failure in the Flesh - Through the Eyes of the Dead ,11. Sleeping with the Fishes, See - The Number 12 Looks Like You ,12. Own Little World - Celldweller , ()

Reklama

lamps 

všechny recenze uživatele

Wesi, Wesi, jestlipak víš, proč byla jednička tak úspěšná a otevřela dvěře tomuto geniálnímu a úžasnému pokračování? Protože měla hustou atmosféru, moment překvapení, úchvatně gradované finále a spoustu hororově skvěle zvládnutých scén, z nichž občas opravdu přebíhal mráz po zádech. Zato tahle slátanina je nic, jedno velké nabubřelé nic, které je sice nanejvýš hnusné a nechutné, ovšem příběhově úplně jalové, samoúčelné a zoufale nezáživné, snažící se skrýt režisérskou i hereckou impotenci za hromadu nadržených a brutálních hnusáků. Navíc všichni hlavní hrdinové mi byli od začátku naprosto ukradení, a jestli jsem dvěma pěkným "hérečkám" smrt nepřál, tak tím to úplně haslo. Hledáte-li tupou vyvražďovačku s potoky krve a vyhřezlými střevy, tak ANO. Ovšem dáváte-li přednost stejně jako já hororu, který má smysluplný příběh a pořádnou atmosféru, tak NE, NE, NE. 30% ()

Cival 

všechny recenze uživatele

Ta nejneschopnější vojenská jednotka, jejíž členové si občas zapomenou kulomet u latríny, anebo se jdou vyčůrat za roh, ač ví, že potvory mohou vyskakovat odevšad, je hodinu a půl nudně porcována zmutovanými hnusáky. Úvodní porod i hrabání v mozku znechutí, ale vylézání mrtvol z obrovských nádob na hovna spíš rozesměje... Aja forever. ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Parta retardovanejch vojáků-blbů je bůhví proč poslána do pouště, kde je začne masakrovat parta retardovanejch mutantů. Nechme stranou, kdo je víc retardovanej a proč na takovou akci pošlou takhle dementní tlupu nováčků, co si chytře hned na začátku omylem zastřelí vlastního velitele. Nebo když se kdosi vyklubal z hajzlíku a chytil přitom jednoho vojáka za prdel, z čehož měl málem smrt. (Přece jen to někdo na záchodě nečeká). Mezi vojáky nechybí černoch, pacifista, hláškující hispánec, velký-svalnatý-nemluvný a pár modelek. A není mutant jako mutant. V žádným případě nečekejte charizmatický radioaktivní chlapíky z jedničky, tady jsou takový komiksový a nudný (slepec orientující se podle sluchu, mutant jehož schopnost je "splynout" s pozadím.) Zbejvaj už jen nechutnosti, ale ty jsou tady vyloženě samoúčelný. Jednička je o deset tříd vejš. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (11)

  • Původně na filmovém plakátu vyčnívala z pytle ruka oběti. Plakát se však stal terčem cenzury a byl označen za děsivý. Zajímavostí je, že byl nakonec povolen, ovšem místo ruky musela z pytle s obětí vyčnívat noha. Důvodem je skutečnost, že ruka se zaťatými prsty vyvozuje v lidech dojem, že oběť je naživu a mučena, kdežto vyčnívající noha evokuje oběť již mrtvou. [Zdroj: Týden.cz] (warner)
  • Doly ve filmu stavěl stejný tým, který vytvořil jeskynní chodby v hororu The Descent (Pád do tmy). (Holina)

Reklama

Reklama