Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Posbírejte všechny své síly a připravte se na spoustu akčních scén a mrazivého napětí, protože teď už neexistuje cesta zpět! Ve vzrušujícím pokračování úspěšného filmu se totiž znovu vydáte na extrémně nebezpečnou výpravu za nepřátelskou linii. Když dostává speciální oddíl americké armády úkol, aby zničil severokorejskou raketovou základnu a odvrátil tak možný jaderný útok, neúspěch nepřipadá v úvahu. Mise je však neočekávaně přerušena a hluboko v nepřátelském území zůstávají odříznuti čtyři vojáci. Aby přežili, musí přemoci povstalecké síly, které usilují nejen o životy jich samotných, ale i o životy spojenců a všech obyvatel svobodného světa! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (91)

klerik 

všechny recenze uživatele

Nie zlé béčko. Vizuál opäť cool, aj keď stráca na očikľajúcej digitálnosti jednotky. Celkom zaujímavé premostenie na "skutočný" a aktuálny konflikt. Samozrejme plné patriotizmu... Filmu značne škodí prílišná snaha o politickú výpoveď - predovšetkým neskutočná rozťahanosť (a naivita) dejovej línie okolo prezidenta a spol. V telke sa to dá zniesť... Samozrejme ruská VOJNA a nový RAMBO neohrozene kraľujú dobrodružno-vojnovému podžánru... ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Jestli osudy světa leží na takovýchle "elitních" jednotkách, tak to potěš koště, páč se první polovinu chovaj jak parta retardů. Druhá polovina je zase k uzoufání nudná. Prostředí KLDR je sice lákavé, ale scénář je neskutečně céčkový a nezajímavý. Herecké výkony naprosto zapomenutelné, akce šíleně nezáživná. Kameru nejspíš dostal na starosti někdo v posledním stádiu Parkinsona se snahou hrát si. Jinak nechápu proč tam je takové množství zpomalovaček, zrychlovaček a sekaček. Do toho tři prdele filtrů a tomu všemu vévodí rozlítaná kamera. Tohle teda ne. 1* za celkem zajímavé prostředí. S původním filmem to krom názvu nemá společného naprosto nic a tedy doporučuju ho ignorovat. ()

Reklama

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Akční scény - nuda. Závěrečný výbuch, jestli se tomu tak dá vůbec říkat, stál na prd. Příběh celkem poutavý, hodně se mi líbily ty prostřihy a snaha o autentičnost. Závěr u soudu spojený s reportáží u titulků byl taky zajímavý. Doporučuji od tohoto filmu nečekat absolutně ale absolutně nic, pak se vám to jakž takž bude líbit. Plus nesmím zapomenout jeden nebo dva fakt povedený džouky (viz otázka na vysílačku) - stejně jako u jedničky. Tak to nejspíš vypadá, že si zkusim "odsedět" i tu trojku. No uvidíme... ()

predators 

všechny recenze uživatele

Akční "béčko" se spoustou nelogických a absurdních jednání postav a scén. Za nepřátelskou linií je to opravdu zlé, ale je mi divné, že se nikdo z těch korejců nenaučil střílet. Jedná se o novodobé Komando, protože hlavního hrdinu naučili všemu, i tomu, jak se vyhnout kulkám. Ba co víc, on dokázal přežít výbuch jaderné hlavice. :-) No, řekl bych, že jde spíše o "céčko".... Zajímavosti: "Patnáctka" ... né, nejedná se o nezletilou dívku, nýbrž o hřebík, kterým mučili našeho amerického "ninju" :-) 30% ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Šialenosť s tými Kórejcami, ich veliteľmi, či tým nočným pristátím. Takisto s tými vládami, prezidentom USA a na konci s tou televíziou a udalosťami z toho poloostrova. Zas ten hlúpy amerikanizmus to tam kazí. Dobrý bol akurát nápad spraviť niečo o Severokórejčanoch. Akcia bola zaujimavá, ale neuveril som jej, hlavne ako mohli prežiť ten výbuch bez ujmy. Srší z tohto už od začiatku nízkorozpočtový film, ale to ho neospravedlňuje. Viackrát by som to už vidieť nechcel. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Robert James (Nicholas Gonzales) nosí hodinky značky Casio G-Shock Twin Sensor. (dyfur)

Reklama

Reklama