Reklama

Reklama

Hry bez hranic

(pořad)
  • Francie Jeux sans frontieres (více)
Soutěžní / Rodinný / Sportovní
Francie / Československo / Nizozemsko / Velká Británie / Malta / Maďarsko / Česko / Portugalsko / Španělsko / Belgie / Švýcarsko / Západní Německo / Itálie / Řecko / Jugoslávie / San Marino / Tunisko / Lichtenštejnsko, 1965, 69-81 min

Obsahy(1)

Zábavné soutěžní klání družstev Itálie, Portugalska, Malty, Švýcarska, Řecka, Maďarska, Slovinska, Anglie a České republiky ve známé mezinárodní hře. (oficiální text distributora)

Recenze (414)

sahe 

všechny recenze uživatele

Vždy jsem se na to dívala, jako malá a ráda bych se dívala i dnes... ale to jde bohužel jen z nahraných kazet :-((( škoda :-( Mimochodem... když se na to podíváte v dnešní době - tyto hry měly něco do sebe... a ne jako stálé opakování soutěží typů hledáme star, pěvecké či jakékoliv jiné reality show... Nynější soutěže jsou bez ducha.... ()

Endyis 

všechny recenze uživatele

tak nevím mám hodnotit kameru, nebo snad herecké výkony, či jaká byla hudba (potažmo úvodní znělka)??? Hru jako takovou hodnotit - nu tak jak a kdy někdy dobrý, jindy nuda, někdy zábavný, jindy usapávající. Když tam bylo třebas vaše město, tak jste pochopitelně sledovali. 50% Ale pořád nechápu co to tu dělá? Což takhle rovnou sportovní přenosy - fotbal, hokej - taky můžeme hodnotit nebo třebas i televizní noviny...... ()

Reklama

werus 

všechny recenze uživatele

Existovala kdy lepší soutež než Hry bez hranic?? Troufám si říct, že kdo nesledoval, o hodně přišel. Dost dobře si to pamatuju, hodně si pamatuju díl, kdy se pořádaly u nás, pamatuju si, že to dávali o víkendu po obědě a dala bych dohromady i barvy týmů a státy. Na tuhle věc se prostě nedá zapomenout. A přesně jak tady už někdo psal - dnešní soutěžní pořady se můžou jít klouzat! Hry bez hranic jsou zkrátka pětihvězdičková zábava. Kdyby se to ČT rozhodla opakovat, nenechám si to ujít.. ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Skvělý počin francouzů, škoda, že u toho nezůstali. Vždycky se mi líbil ten nápad udělat soutěž v duchu nějaké historie, odvětví, řemesel atp. Geniálně vymyšleno. K dokonalosti přispěla i účast čechů. Koukal jsem na to jako dítě a pokud běží repríza nenechám si ji ujít, protože tato soutěž je i nadčasová. 100% = 5/5 ()

Sokkk_y 

všechny recenze uživatele

Pro mě je tohle kultovní soutěž, na kterou jsem se díval už jako malý. Kam se hrabou dnešní přiblblé soutěže, které člověka jen nudí.... A navíc u téhle geniální soutěže jsem zapustil své televizní kořeny, přes které jsem se dostal od soutěží k filmům. Hry bez hranic byl největší soutěžní mezinárodní projekt, jehož slávu nikdy nic nepřekoná a já budu navždy na ně vzpomínat se slzičkou u oka (nebo v oku?) ()

Galerie (10)

Zajímavosti (6)

  • Každé z účastnických zemí byla přidělena unikátní barva, jíž se země pro větší diváckou přehlednost v soutěži prezentovala. Československu/Česku například vždy patřila barva oranžová. (Zdroj: Wikipedia.cz)
  • Statisticky nejhorším státem v soutěži se stalo Nizozemsko. Přestože se her plně účastnilo po deset sérií (a to v letech 1970–1977, 1997 a 1998), ani jednou nevyhrálo finále. (CANNIBAL)
  • Reprezentaci Československa a posléze i České republiky lze procentuelně považovat ze všech zúčastněných zemí za nejlepší. (Ded@M@tes)

Související novinky

Darabont a King opět spolu

Darabont a King opět spolu

08.02.2007

Frank Darabont ještě nedokončil svůj nejnovější projekt a už se rozpovídal o svých budoucích plánech. V nynějších dnech pokračují přípravy na jeho další film The Mist, který vychází z novely mistra… (více)

Reklama

Reklama