Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televizní reality show, ve které několik dvojic závodí po světě. Otevírají obálky s úkoly a nejlepší, nejrychlejší tým vyhraje 1 000 000 $. (maroon93)

Recenze (176)

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Reality show mě bavily, když byly nové. A to ještě především z hlediska psychologie než čehokoli jiného. Amazing Race má zase tu výhodu, že se člověk podívá na hodně zajímavá místa na Planetě. Jinak ale není příliš o co stát. Jako letargická zábava je to dobré, ale že bych si to pustil, protože chci, to vážně ne. 55% ()

juta 

všechny recenze uživatele

Amazing race je další alternativa k Survivoru, ale Survivor nepřekoná. Bohužel co tento závod nejvíc shazuje jsou někteří soutěžící, kde mě unavovalo jejich neustálé stěžování, nadávání a sesypávání. Vítězům první série jsem fandil už od začátku, takže s vítězi jsem spokojen. Nejotravnější pár byl tým Kvído, kteří měli neskutečné štěstí po celou dobu, snažili se držet v soutěži zuby nehty i přes podrazy vůči dalším týmům. Dělalo se mi z nich špatně. Jinak týmy co doběhli do cíle jako druzí a čtvrtí byli taky fajn, takže v závěru soutěže to byla docela dobrá podívaná. ()

Reklama

kinghome 

všechny recenze uživatele

Tahle reality show mě vážně baví. Tohle bych chtěl někdy zažít. Ten adrenalin a při tom poznat tolik zemí. Můj tajnej sen. Skvěle vymyšlené úkoly a nepředvídatelný děj, kdy se může letadlo, které vyrazí dřív někde zarhnout a náhle jsou ty ze zadu ve předu a můžou to v klidu vyhrát. 85% přemýšlel jsem mezi 4 a 5 ale zatim to je na 4 páč na survivor to ještě nemá. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Výborná záležitost, která díky kvalitnímu výběru a zajímavým lokacím baví každou sezonu. Nepamatuji si vysloveně slabou sezonu, v které bych někomu nefandil, někdo mi nevadil a neviděl jsem skoro celý svět. Mezi Reality show jde o velmi zajímavý počin, který možná nezaujme všechny, ale jehož prožití musí být úžasný zážitek. Třeba se jednou "hra okolo světa" dostane i k nám :). Sezona IX.: úchvatná jízda, plná soubojů na ostří nože, perfektně vybrané týmy, které si dokázaly konkurovat prakticky neustále. Výhry v etapách byly několikrát nečekané. Celkový tým, který získal 1 milion dolarů byl od prvního okamžiku mým soukromím favoritem a moc jsem jim to přál (závěrečný nervák s vlajkami je naprosto boží). Bezchybných 5*/100% za dosavadní nejzajímavější jízdu. TTOW! Sezona X.: slušná sezona. Několik týmů je od počátku odepsaných a jeden z nich, opravdu nejvíce pro mě nenáviděný tým s upištěnou ženskou, vydrží z looserů nejdéle. Jinak ze všech týmů jsou 3-4 silné, z kterých jsem fandil krásným Misskám (Dustin!Dustin!), ale několik dílů bylo bez gradace a týmy chvílemi dost nudili. 80% Sezona XI.: all star sezona mě poněkud zklamala v týmech, kde byla více než polovička zúčastněných předem odepsána a naopak potěšil výkon "netradiční dvojce sestřenic" a celé finále. Osobně jsem fandil misskám:) tak třeba příště 85%. Sezona XII.: z počátku nesympatické týmy se rychle vyfiltrovaly a závěr je opravdu vynikající. Především v druhé půlce jízda...85%Sezona XIII.: Opět zbytečné týmy, ale celkem sranda především v druhé půlce. Rozhodně nezapomenutelný "pochod" Dana:) to se budete smát hodně dlouho... 85%Sezona XIV.:tradičně slabší začátek, ale brzy se začalo ukazovat, které týmy budou opravdu silné. Finální trojice tak nebyla překvapení a závodu nechyběli americké emoce (Luck), emoce (roztleskávačky) i rodinka (Japončíci). Typicky americký sezona se vším, co amerika miluje... ale stejně těch 85% tam spadne i za ten finální propad z první příčky na třetí v poslední překážce a dvojici malých mužů, co dostali 2 hodiny stopku:) ()

bufanda8 

všechny recenze uživatele

Jedině kvůli tomuhle se koukám na Nova Cinema. S tímhle se opravdu vyšvihla! Konečně skvělá reality show, která je opravdu akční a děje se v ní něco smysluplného. Některé úkoly bych teda nechtěla plnit, a sama si do poslední chvíle koušu nehty a jsem napjatá kdo vypadne. Mimochodem, právě skončila - nevím, která řada ale Chipovi a Kim jsem to přála :-) ()

Galerie (683)

Zajímavosti (82)

  • Ve 13.sérii zdravil týmy na zastávce na Novém Zélandu John Keoghan, otec moderátora pořadu Phila Keoghana. (10milda)
  • V první sérii Phil Koeghan přivítal vždy pouze poslední tým, v následujících sezonách už zdravil všechny týmy. (KucC)

Reklama

Reklama