Reklama

Reklama

Prokletí domu slunečnic

  • USA The Messengers (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Rodina Solomonových se přestěhuje na zchátralou slunečnicovou farmu. Jak farma začíná po letech chátrání ožívat, rodina zaznamenává nepříjemné a alarmující změny v chování svého otce. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (324)

Falko 

všechny recenze uživatele

Ducharsky horor, ktory mal podla mna na viac, scenaristicky slabe a prilis kratke, co je len na skodu. Trosku mi pripominal (The Amityville Horror - 3:15 zomries) ale ten bol podla mna natoceny omnoho kvalitnejsie. V kine sa divaci na Prekliati domu väcsinou smiali a na konci filmu zaznel taky ironicky potlesk, takze predpokladam, ze tiez neboli moc nadseny. Avsak nemozem povedat, ze by som sa nudil, ale je to tak na jedno pozretie a pri takom pocte hororov, ake sa dnes natacaju, na tento urcite rychlo zabudnem. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Pěkný duchařský horor, u kterého jsem se občas i pěkně leknul. Je to o rodině, která koupí 5 let opuštěnou farmu a chce na ní začít pěstovat kukuřici. Otec rodiny nemá moc peněz a najme si na práci schopného pomocníka, který se tu oběvý, když ho napadnou vrány a zažene je. Dospívají dcera začne vidět divné věci, ale rodiče si myslí, že si jen vymýšlí protože se chce vrátit do dřívějšího městského života. Filmek má pěkné rozuzlení. Celkově se mi to líbilo a za mě mu dávám 75% :) ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Vizualně a trikově docela zajímavý a povedený horor (natřepávání peřiny je zřejmě nejpovedenější a nejoriginálnější hororový záběr co jsem za hodně dlouhou dobu viděl, fakt parádička). S dějem a zápletkou už to tak žhavé ale není. Klasická, asií načáchlá, duchařina. Dům, který dělá bububu, pomsta, která se nakonec podaří a k závěru to i trochu načáchne slasherem (ale jen trochu). Hodně mám problém se základní pointou, buď jsem totálně blbej, nebo nevím, ale je to jeden velký nelogický kiks. Ztvárněné je to ale dobře, triky jsou v pohodě (sklepní koupel v hlíně, "duchové" atd.), odehrává se to na nádherném místě (osamocená farma uprostřed slunečnicových polí - nádhera), na Kristen Stewart se dobře kouká, ale hlavně - nezahrála to vůbec špatně!!!! ()

MISSha 

všechny recenze uživatele

Splácanina všeho možného- můžu začít od Psycha,Ptáků přes Ty druhé či Oko (až je s podivem že posledně jmenovaný snímek režírovaly tihle dva režiséři).Některé postavy se chovají naprosto idiotsky (otec),které jdou ruku v ruce s nablblým příběhem... Skrátka-samé klišé bez špetky napětí, které každý slušný horor musí mít... smutné je, že na takové filmy které se označují neprávem za ''horor'' ,dnes nalézám na každém kroku. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Takže bratia Pangovci tentoraz čisto priemerný. Pripomenulo mi to kombináciu vydarenejších amerických remakov 3:15 zomrieš, Temnej vody a Kruhu. I keď toto nie je remake, nič nové neprináša a variuje staré zabehnuté spôsoby amerických produktov ázijských originálov až tak že Pangovský vizuál je potlačený na úroveň zameniteľnú s ktorýmkoľvek iným priemerným americkým klonom. Bohužiaľ scenár tiež nie je z tých vydarenejších a vďaka tomu že som sa v priebehu filmu dosť nudil mu nedám ani 3*. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (5)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 48. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (ČSFD)
  • Bratři Pangové jsou dvojčata a jejich styl natáčení je jedinečný. Každý den byl na place jen jeden z nich - druhý mezitím seděl ve střižně a pracoval se svými záběry z předešlého dne. Díky tomu, že jsou od sebe k nerozeznání podobní, herci ani štáb netušili, který z nich - Oxide nebo Danny s nimi pracoval. (Rodriguez)
  • Dveře do sklepa mají v různých scénách různé umístění. Jednou jsou na konci chodby, podruhé zase na levé straně chodby. (CjKukis)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno