Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Taxi 4 je čtvrtou částí slavné automobilové ságy Taxi napsané Lucem Bessonem. Všichni hlavní herci trilogie Taxi se vrací ke čtvrtému opusu – taxikář Samy Naceri, nešikovný policajt Frédéric Diefenthal, komisař Bernard Farcy, jehož role zaujímá v tomto díle mnohem významnější post než u předchozích dílů. Rovněž se vrací Emma Wiklund (dříve Emma Sjöberg) a Edouard Montoute, stejně tak i režisér Gérard Krawczyk, který stál u zrodu Taxi 2 a 3. Jediná Marion Cotillard, hvězda třech předchozích filmů, se natáčení čtyřky nezúčastnila. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (304)

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Je to vtipné, určitě se na to dá dívat, ale nemůžu si prostě pomoc, tahle série by se klidně obešla bez té kupy nadsázek, které jsou v ní díl od dílu čím dál tím víc. Něco je v pohodě, ale něco je kolikrát už moc přehnané, že byste tomu neuvěřili ani po vypité flašce slivovice. Co sem vypozoroval, připadá mi, že hlavním zdrojem zábavy se již zcela jistě stal sám šéf inspektor, což není špatné, ale pokud ho někdo vyloženě nesnáží, tak má zkažený celý film. ()

ladko odpad!

všechny recenze uživatele

Túto sériu mám celkom rád a pri trojke som sa dokonca výborne bavil. Pri štvorke som sa však nestačil niekedy čudovať. Tak dementný humor sa len tak nevidí. Pripadá mi to, akoby cieľová skupina mala byť od 4 do 7 rokov. Zasmiať som sa nezasmial ani raz(ak tak iba neveriacky). A akcia sa tiež akosi vytratila-možno prvých 5 a posledných 5 minút aj to vrcholne trápna. Pre mňa za mňa nech si natáčajú aj 10 dielov, ale bude to už bez mojej účasti. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Tak a máme tu další díl populární francouzské série a jelikož už předchozí díl nestál za nic nedalo se od tohoto dílu očekávat nic jiného. A taky, že ne. Hlavní hrdina sice změnil obstaróžní 406 na krásnou 407 ale z filmu se úplně vytratila akce (už neočekávejte žádnou pořádnou automobilovou honičku jako tomu bylo v prvních dílech) a film přešel do "komediální" části. Avšak to, že přešel do komedie ještě neznamená, že bude film vtipný. A to opravdu není. Celý film se snaží fungovat na faktu, že když budou policisté vykresleni jako maximální tupci bude to divákům připadat vtipné. Ale podle mě humor, který film nasadil nemůže rozesmát nikoho s IQ tak nad 70 a nezáchrání to ani závěrečné parodování Zjizvené tváře. Doufám, že už na nás tvůrci nevybalí další díly. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Hans Martin Boissau (sound): 1 Black Eyed Peas "Pump it" ,2 Sniper "Quoi qu'il arrive" ,3 Kery James feat. Anissa Stili "Symphonie d'amour" ,4 Melissa feat. Akhenaton "Avec tout mon amour" ,5 J-Mi Sissoko feat. Lino "Ghetto" ,6 Bakar "Etre un homme" ,7 Shy'm "Victoire (remix)" ,8 El Matador "Génération Taxi" ,9 Tunisiano "Rien a foutre" ,10 Saian Supa Crew "Mets les gaz" ,11 K-reen feat. Ol Kainry "Anticonformiste" ,12 Médine "Les contraires" ,13 Mafia K'1 Fry "On vous gene..." ,14 Mélissa feat. Khaled "Benthi" ,15 Tairo feat. Diam's "Qui on appelle ??" ,16 Sir Samuel "Frérot" ,17 Akil "Nahreg alik" ,18 Sinik "Ennemi d'état" ,19 Nessbeal feat. K-Reen "Légende d'hiver" ,20 Rim'K feat. Gimenez.e "Hommage" ,21 L.I.M. feat. Larsen & Boulox "Taximan" ,22 Grodash "Ennemi public" ,23 Kalash L'Afro (Berreta) "Retour a la base", ()

otík 

všechny recenze uživatele

Celkem solidní série Taxi, která v prvním i druhém dílu předvedla slušnou akci a dostatek humoru, měla skončit hodně slabou trojkou, kterou nad vodou zapomnění udržela pouze předtitulková scéna se Sylvestrem Stallonem a velmi podařené úvodní titulky alá Bond. Jinak to byla podprůměrná akční komedie. Bohužel Luc Besson chtěl dojnou krávu úplně dorazit a tak zplodil naprosto nudnou, neakční šaškárnu, která nudí už od úvodní dementní scény s Djibrilem Cissé a ukazuje, jak nudným způsobem jde natočit akční komedii. Zbytek už je pouze o dementní šaškování Bernarda Farcyho jako zcela praštěného komisaře Giberta. O nic víc v tom filmu snad ani nejde. Na závěr jedna akce s Petrou a Émilienem a o ničem střílečka. Auto taxi se ani nezahřeje, je tam úplně k ničemu. Tento film nemá čím zaujmout a 20 % si zaslouží snad jen proto, že jsem se párkrát slušně zasmál. Až se za to skoro stydím. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (13)

  • Papier s dnešným prípadom pre komisára je chybný a rovnako je tiež na opačnej strane prázdny, hoci by na ňom mal byť popis podozrivého. (Real Tom Hardy)
  • Taxi mělo ve filmu na poznávací značce číslo 2007, odpovídající roku natočení filmu. (SallyZen)

Reklama

Reklama