Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Taxi 4 je čtvrtou částí slavné automobilové ságy Taxi napsané Lucem Bessonem. Všichni hlavní herci trilogie Taxi se vrací ke čtvrtému opusu – taxikář Samy Naceri, nešikovný policajt Frédéric Diefenthal, komisař Bernard Farcy, jehož role zaujímá v tomto díle mnohem významnější post než u předchozích dílů. Rovněž se vrací Emma Wiklund (dříve Emma Sjöberg) a Edouard Montoute, stejně tak i režisér Gérard Krawczyk, který stál u zrodu Taxi 2 a 3. Jediná Marion Cotillard, hvězda třech předchozích filmů, se natáčení čtyřky nezúčastnila. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (304)

Skejpr 

všechny recenze uživatele

No muselo to přijít... Todle je opravdu smutné. Naprostou většinu se jen kecá a není to moc vtipné. O to víc zamrzí, že potenciál byl protože pár míst se relativněpovedlo a závěrečá přestřelka je poměrně slušně bizarní - i když ti poskoci belgického mafiána jsou jako vyšití ze Sejmi eso!... Samy Naceri by měl zhubnout, než bude hrát v dalším filmu... ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Tady se už těžce vaří z vody, příběh je dosti málo napaditej, prakticky všechny fórky tady obstarává Bernard Farcy jako komisař Gilbert, ten tady dostal neobvykle hodně prostoru a i když je to fakt hodně přehnaný, tak to ději jenom prospělo, protože jinak se vůbec, ale vůbec nic neděje a i v prvních 3 dílech výborná dvojička Samy Naceri a Frédéric Diefenthal byla totálně nulová, kvůli fakt hrůzostrašnýmu scénáři. No tak teď sem to pěkně zkritizoval. A proč tomu teda dávám 3*? No protože ta řežba na konci nakonec aspoň částečně tenhle film zachraňuje. Nadopovanej komisař Gilbert s dvěma M60, prostě nemá chybu. A taky potěší malá rolička Djibrila Cissého ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Začátek filmu slibuje skvělou jízdu a připomíná známou píseň Dana Landy "dvěstě v městě, třista z místa". Bohužel asi po dvaceti minutách se TAXI 4 zastavil a už se nerozjel - jen popojížděl. Je to úplně stejné jako když jedu po dálnici D1v koloně mezi kamiony do Brna. Popojížděmím se sice člověk dostane do cíle, ale vůbec si to neužije a je otrávenej. Myslím si, že bude lepší když Daniel už nechá svůj Taxi zaparkovaný v Marseille a my se na něj rádi budeme chodit dívat, za jeho skvělé adrenalinem našlápnuté a humorem tankované první jízdy. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Tak tady se mi vůbec nepotvrzuje, že Francouzi umí udělat dobré komedie. Viděla jsem jedničku a trojku. Bůhvíjaký dojem na mě ty filmy neudělaly, ale dalo se to přežít. Čtyřka je celkem děs. Zkrátka a dobře - co dělat, když vás film neúměrně nudí, vtipy vám nepřipadají vtipné a scény s honičkami jsou pořád na jedno brdo? A navíc některé postavy mi byly neskutečně protivné... Přežila jsem to, ale doprovolně si tento film rozhodně znovu nepustím. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Po prvním zhlédnutí zklamání, po druhém průměr, po třetím (celkem) nadšení, po čtvrtém opět průměr.:-( Pár gegů se povedlo, vidět staré známé zahřálo u srdce a Émilien překvapil svou inteligencí (je minimálně o level chytřejší než kdy předtím, a to je co říct). Je t'aime, Émilien, ale "Taxi 5" už by mohl být vážně průser.;-) ()

Galerie (19)

Zajímavosti (13)

  • Prvý film zo série, v ktorom sa neobjavuje dnes už ikonická skladba "Misirlou" od Dicka Daleho. Namiesto nej je použitá skladba "Pump It" od skupiny The Black Eyed Peas, ktorá ju sampluje. (Real Tom Hardy)
  • V čase 1:20:10 vyskočí komisař Gibert (Bernard Farcy) nadopovaný kokainem se dvěma automatickými zbraněmi. Je ověšený nábojovými pásy. Avšak lze vidět, že několik nábojnic je navrtaných (je v nich dírka), takže se jedná o neaktivní střelivo. (HonzaR.)

Reklama

Reklama