Reklama

Reklama

Když se účastníci nové reality show pod vedením režiséra Murphyho vydají do virginských lesů, netuší, že kromě kamer je budou sledovat oči zmutovaných kanibalů, toužících po čerstvé mase. Tentokrát půjde skutečně o život a ten, kdo prohraje, nepřežije...  Měla to být skvělá rodinná reality show odehrávající se v západní Virginii. Pod vedením režiséra Dalea Murphyho (Henry Rollins), který kdysi sloužil ve speciálních jednotkách, se skupina odvážlivců rozdělená na dvojice pokusí přežít v divočině pokryté neprostupnými lesy. Ovšem záhy se ukáže, že účastníky soutěže nesledují pouze kamery. Nikdo nepočítal s tím, že se ve stínu stromů skrývá rodina zmutovaných kanibalů, kteří baží po čerstvém mase. A hodlají ho ulovit za každou cenu. Nejbrutálnější reality show všech dob začíná, tentokrát půjde skutečně o život. Ten, kdo prohraje, skončí pod rezavým sekáčkem nenasytných lidojedů... V dalších rolích hrají Erica Leerhsen, Texas Battle, Daniella Alonso, Crystal Lowe ad. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (405)

6thSun 

všechny recenze uživatele

Někteří kanibalové tady vypadají jako čaroděj z Troškovy pohádky O princezně Jasněnce a létajícím ševci, u který jsem se mimochodem bál asi víc než u tohodle, sice jako dítě, ale i tak. Přesto to není špatný, i když chvílema tak nechutný, že musím pochybovat o svý psychický příčetnosti, když na to vydržím čumět a ještě to při hodnocení neodepíšu jako kravinu. 60% ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Ľahká béčková vyvražďovačka, ktorá stavia na premise prvého dielu, ale na rozdiel od neho neprichádza s vlastnými nápadmi a miesto toho si pohodlne (a neskrývane) lebedí na námete japonského Battle Royale a spopularizovaných prvkoch z Predátora (Henry Rollins čoby drsný pomaľovaný mariňák) a originálneho Texaského masakru (holčina pripútaná za stolom pri slávnostnej večeri). Aj herci boli v prvom diely zaujímavejšie obsadení a snaživejší. Títo sú tuctovejší a ľahšie zabudnuteľní. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Největším tahákem druhého dílu Wrong Turn byl pro mě namakaný intoš Henry Rollins, miláček amerického undergroundu, rockový zpěvák a pisatel syrových minipovídek typu: "Přišel domů z práce, sedl si do křesla a vystřelil si mozek z hlavy.". Sem tam se ve filmech mihne, ale tady dostal konečně větší prostor a zužitkoval ho do mrtě! No ale žádný alternativně kulturní biják od téhle dvojky nečekejte, klasická vyvražďovací řezničina s komediální nadsázkou. Ale určitě originální, to jo, kombinaci survival soutěže s vraždícími zmutovanými kanibaly jsem ještě neviděl... Mutantí herci hrozně přehrávají, méně by bývalo bylo více, ale jinak lahůdkové pokoukání, skvělá zábava a jedna z perel žánru. Nejoblíbenější scény (je jich spousta, tak aspoň tři) - kopulující mutantka s 'obličejovou maskou', mutantská večeře za účasti veganky a s modlitbou v mutantštině a začátek s nesympatickou blondýnou, které nejdřív mutanti ohlodají tlamu a pak ji rozpůlí širočinou; vtipný záběr na padající vnitřnosti a následné rozhození nožek považuju za vrchol filmu. Velké mínus - příšerná ruční skákající kamera; toho kreténa, který ji držel, bych hodil mutantům na hraní... ale to už se zase opakuju. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Kupodivu ne zas tak blbé. Logika sice opět schytává čestné K.O. (v jednom lese mizí kvanta lidí, přesto nikoho nenapadne podívat se do útrob zavřené továrny; celý systém fungování TV soutěže je přinejmenším podivný), ale už nejde o natolik předvídatelnou a stupidní podívanou, aby výrazněji nudila či urážela divákovu pozornost. Úvodní scéna pobavila. Třetí hvězda za Henryho Rollinse; vždycky jsem si přál, aby se v podobném filmu objevila nějaká drsná militantní guma a nakopala všechny ty zrůdičky do řitě. 5/10 ()

DaliX 

všechny recenze uživatele

Ale hej, tam kde bola jednotka krvavá, je dvojka extrémne krvavá, skrátka gore dostalo vyšší upgrade, hoci si postavy už nezískali moje sympatie tak ako v predošlej časti. Dej je síce super aj keď už je to takmer rovnaké ako prvý diel, a hoci ma záverečný masaker (plus výdatná večera) navýsosť potešili, predsa len je to slabšie. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (21)

  • Podle režiséra Joea Lynche se ve filmu použilo přes 300 galonů umělé krve. (-bad-mad-wolf-)
  • Tento film vznikl jako pocta hororovým pokračováním z 80. let. (LUKICKK)

Reklama

Reklama