Reklama

Reklama

Když se účastníci nové reality show pod vedením režiséra Murphyho vydají do virginských lesů, netuší, že kromě kamer je budou sledovat oči zmutovaných kanibalů, toužících po čerstvé mase. Tentokrát půjde skutečně o život a ten, kdo prohraje, nepřežije...  Měla to být skvělá rodinná reality show odehrávající se v západní Virginii. Pod vedením režiséra Dalea Murphyho (Henry Rollins), který kdysi sloužil ve speciálních jednotkách, se skupina odvážlivců rozdělená na dvojice pokusí přežít v divočině pokryté neprostupnými lesy. Ovšem záhy se ukáže, že účastníky soutěže nesledují pouze kamery. Nikdo nepočítal s tím, že se ve stínu stromů skrývá rodina zmutovaných kanibalů, kteří baží po čerstvém mase. A hodlají ho ulovit za každou cenu. Nejbrutálnější reality show všech dob začíná, tentokrát půjde skutečně o život. Ten, kdo prohraje, skončí pod rezavým sekáčkem nenasytných lidojedů... V dalších rolích hrají Erica Leerhsen, Texas Battle, Daniella Alonso, Crystal Lowe ad. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (402)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ano, tudy vede cesta! Naložte do vrtulníku jednu zdegenerovanou rodinku ze Západní Virginie, pár mačet, seker, nožů plus kotoučovou brusku a vysaďte je u Hotelu Paradise, ať se trochu nadlábnou toho mírně zkaženého metrosexuálně-štětkovitého masa! Vsadím se, že by tomu tropickému reality průjmu ihned poskočila sledovanost.. Samotné Špatné odbočení 2 hodně doplácí na ztrátu atmosféry příklonem k odlehčenější rovině, tragikomické herecké výkony "soutěžících" a taky nevýrazný závěr v papírnách (Virginský masakr elektrickým drtičem). Zaplať pánbůh za Henryho Rollinse a jeho precizní part mariňácké gumy.. Konec s "prstovým dudlíkem" naznačil, že u porodu si nikdo nemohl být jist, jestli se první objevila hlavička, nicméně na takových detailech asi ta kanibalská famílie "já na bráchu, brácha do mě" dvakrát nebazíruje.. ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $4miliónyTržby za predaj DVD v USA $8,870,326 //počet predaných kusov 480,620║ Po celkom solídnej prvej časti prišla dosť odbitá druhá časť, čo vypadá ako čisto televízna produkcia bež štipky pokusu o nejakú zaujímavejší príbehu stavbu, k tomu masky sú odfláknuté ako všetko ostatné. Takýchto nezaujímavých kvázy horrorov tu už bolo nespočetne a v omnoho lepšej kvalite. /10%/ ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Když to člověk srovná s tím, co v sérii následovalo, je tenhle díl vlastně ještě docela snesitelný. Hlavně je zde opravdu docela dobré gore a sem tam se stane, že narazíte na docela dobrý vtípek. Jak ale říkám, jen sem tam. Je to takový ten horor, kdy jde o efekt a o nic jiného, atmosféra zde logicky chybí. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Docela překvapení. Čekal jsem nějaké hloupé až ubohé pokračování, ale byla mi nabídnuta poměrně zajímavá jízda. Samozřejmě je třeba brát film s určitým odstupem a prostě se jen bavit. Toto pokračování se na rozdíl od jiných hororových pokračování povedlo a je to typická ukázka "svižného béčkového thrilleru". 60% Musel bych to zkouknout naráz, abych díly spravedlivě seřadil podle (ne)kvality. K tomu se ale zřejmě nikdy nedostanu, takže to zkusím aspoň od oka: I, II, VI, IV, V, III. ()

Claw 

všechny recenze uživatele

Přesně takhle má vypadat opravdový slasher!! Mnou dlouho opomíjený druhý díl mě naprosto posadil na prdel!! Jednička nestála za nic, ovšem tohle je jízda v podstatě od začátku do konce. Lesní slasher, který se mění v explotation až splatter. Neuvěřitelně nadupaná jízda, hektolitry krve, vnitřností, akce, zbraní, kanibalismu, úchyláren... no prostě všeho!! Kamera před ničím neuhýbá, všechno je vidět. Hnusárna dost extrémního ražení, která si samozřejmě vypůjčila jako inspiraci několik kultovek, ale i tak se v ní najde řada nových neotřelých nápadů. Nemohu jinak než dát za plný počet. Tohle jsem fakt nečekal, bavil jsem se od začátku do konce. Velké milé překvapen!! (jen pro příznivce žánru - slasher/gore/splatter/explotation) /85%/ ()

Galerie (20)

Zajímavosti (21)

  • Tento film vznikl jako pocta hororovým pokračováním z 80. let. (LUKICKK)

Reklama

Reklama