Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Otec, pan Vohnout, je doma považován za idiota a bačkoru. Venku je ale zabiják, který střílí gangstery, aniž by o tom rodina měla nejmenší tušení... Příběh tvoří tři linie vyprávění, které se vzájemně doplňují, prolínají a končí o Štědrovečerní večeři. Tato provokativní komedie je určená nejen příznivcům černého humoru. Do všech rolí byli obsazeni skvělí herci, jako například Ondřej Vetchý (Babí léto, Duše jako kaviár, Prachy dělaj člověka), Veronika Žilková (Otesánek, Milenci a vrazi, Anděl Páně), Jiří Mádl (Snowboarďáci, Rafťáci, Jak se krotí krokodýli, Ro(c)k podvraťáků), Nella Boudová (Bylo nás pět, Kolja, Doblba!), Jitka Ježková (Báječná léta pod psa, Početí mého mladšího bratra, Andělská tvář)... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (190)

TSZ 

všechny recenze uživatele

Pokud to měla být parodie na Pulp Fiction, tak tam bylo dost málo humoru. Pokud to snad nedejbože parodie být neměla a Marcel Bystroň tento "pokus o film" myslel vážně, tak tu máme jednoznačně nejbizardnější český snímek poslední doby. Tvůrci se zřejmě domnívali, že když se budou všichni neustále chovat jako kokoti tak se jim podaří vytvořit nový kult a citovat hlášky z filmu bude mezi mládeží děsně "in", ale očividně se to nezdařilo. Dávám jeden bod za relativně zajímavé téma otce od rodiny, který je všemi považován za debila a on se živí jako nájemný vrah, jakkoliv to všichni zúčastnění sprasili... Ondřej Vetchý v roli chladnokrevného drsňáka byl neuvěřitelně k smíchu, o Petru "poprvédržímvrucepistoli" Jáklovi se radši nezmiňuji... ()

Karlas 

všechny recenze uživatele

Snad pokus udělat české Pulp Fiction, se vyvedl v neskutečnou šílenost, jež nemůžeme nazvat jinak než totální úlet. Ovšem nezlobte se na mne, neuvěřitelný homosexuální koncert skvělého Tomáše Turka a Jiřího Vohnouta si tři hvězdy zaslouží :-)!!! Tahle scéna, od kavárny až po postel, totiž nemá konkurenci :-)! ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Franta Fuka má na svém blogu speciální kategorii filmů "tak špatné, až je to zábavné." S tímto očekáváním jsem si Po hlavě... do prdele pustil a bohužel to na ten odpad není. Ze začátku je to teda velký bizár a byl jsem nadšen, pak se to ovšem překlopilo do prachsprosté nudy a z letargie mě vytrhly, až překvapivě dobré (svým způsobem), akční scény. A Vetchý je tu top, ostatně jako všude a to jsem se půlku filmu bál, že jedinou jeho scénou bude úvodní minutový monolog...30% ()

Oralfabet odpad!

všechny recenze uživatele

Jako jasně, že jsem čekal absolutní pičovinu, ale tohle pravděpodobně předčilo všechna má očekávání. Jeden z těch výplodů, co už se ani nejspíš nedají považovat za film, protože nic z toho, co dělá film filmem zde nefunguje ani na průměrné úrovni. Každopádně jde však o nádherně bizarní záležitost, jejíž sledování může pro člověka se zálibou v podobných audiovizuálních exkrementech, představovat zážitek lepší, než první sex. Asi nebudu vypisovat všechno, co mě pobavilo/zaskočilo/přimělo smát se jako debil či nechápavě zírat na obrazovku, zmíním snad jen Mádlova psychopata, takhle dokonale nefunkční postavu jsem ve filmu už nějakou dobu neviděl (ne, že by tam byl dost dlouho na to, aby se dal považovat za postavu, ale prostě mi nějak utkvěl v paměti) Ten název fakt docela sedí. Jiří Vohnout v roli... Pana Vohnouta ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Tak to pozor, první polovina tohoto žánrově zkříženého filmu byla velice dobrá! Černý humor, absurdní postavy a hlavně byla zábavná jakási břitkost a rychlost, s kterou byly jednotlivé scény sázeny na obrazovku. K velkému překvapení od dobře načrtnutých (pod)příběhů a osudů jednotlivých postav je záhy upuštěno, zůstávají nedotaženy a potenciál krutě nevytěžen. Namísto toho se film pokouší o jakousi gangsterskou střílečku á la Pulp Fiction, jenže to se příliš nedaří... 6/10 ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Podle názvu filmu se údajně měli zdravit čeští vojáci kdysi vyslaní hasit bratrovražedné boje v bývalé Jugoslávii. (duklak2)
  • Natáčanie filmu prebiehalo na rôznych lokalitách mesta Praha. (dyfur)

Reklama

Reklama