Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Otec, pan Vohnout, je doma považován za idiota a bačkoru. Venku je ale zabiják, který střílí gangstery, aniž by o tom rodina měla nejmenší tušení... Příběh tvoří tři linie vyprávění, které se vzájemně doplňují, prolínají a končí o Štědrovečerní večeři. Tato provokativní komedie je určená nejen příznivcům černého humoru. Do všech rolí byli obsazeni skvělí herci, jako například Ondřej Vetchý (Babí léto, Duše jako kaviár, Prachy dělaj člověka), Veronika Žilková (Otesánek, Milenci a vrazi, Anděl Páně), Jiří Mádl (Snowboarďáci, Rafťáci, Jak se krotí krokodýli, Ro(c)k podvraťáků), Nella Boudová (Bylo nás pět, Kolja, Doblba!), Jitka Ježková (Báječná léta pod psa, Početí mého mladšího bratra, Andělská tvář)... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (190)

MMR 

všechny recenze uživatele

No takhle, film jsem pochopil až půlhodinku před koncem. Do té doby to byla jen jakási slátanina. Ale jakmile jsem to pochopil, tak jsem si řekl, že to není až tak špatné, jak se může zdát, a to také způsobilo odklon z odpadu na jednu hvězdu. Myslím, že filmy, kde se prolíná děj, mě vždycky baví, ale zde to bohužel vážně nefunguje. To bych musel ten film pustit znova od začátku, ale k tomu mě nikdo nedokope. Rozhodně z tohoto nápadu šlo vytřískat mnohem, ale mnohem více... ()

Faidra 

všechny recenze uživatele

Bravo, Marceli Bystroni. Natočit film, jehož samotný název v kostce vyjadřuje úroveň snímku i divákovy pocity poté, to se jen tak někomu nepodaří. Jen doufám, že příměr "české Pulp Fiction" byl myšlen jen v legraci. V opačném případě má milý tvůrce docela problém. Problém v podobě vytočeného Tarantina s motorovou pilou, kterou se nebude bát použít. Víte, pane režisére a scénáristo, film Pulp Fiction je vtipný, smysluplný, zajímavých postav plný a dobře zahraný. Tudíž jakékoli přirovnávání vašeho bizarního, naprosto nelegračního a za vlastním ohonem se honícího dílka, kde herci často očividně nevědí, co mají hrát, kulhá i na pátou nohu. ()

Reklama

Oralfabet odpad!

všechny recenze uživatele

Jako jasně, že jsem čekal absolutní pičovinu, ale tohle pravděpodobně předčilo všechna má očekávání. Jeden z těch výplodů, co už se ani nejspíš nedají považovat za film, protože nic z toho, co dělá film filmem zde nefunguje ani na průměrné úrovni. Každopádně jde však o nádherně bizarní záležitost, jejíž sledování může pro člověka se zálibou v podobných audiovizuálních exkrementech, představovat zážitek lepší, než první sex. Asi nebudu vypisovat všechno, co mě pobavilo/zaskočilo/přimělo smát se jako debil či nechápavě zírat na obrazovku, zmíním snad jen Mádlova psychopata, takhle dokonale nefunkční postavu jsem ve filmu už nějakou dobu neviděl (ne, že by tam byl dost dlouho na to, aby se dal považovat za postavu, ale prostě mi nějak utkvěl v paměti) Ten název fakt docela sedí. Jiří Vohnout v roli... Pana Vohnouta ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Pulp Fiction po česku i tak by se to dalo říct. Jenže celý je to poněkud divný z pohledu několika lidí jedna situace ,která se opakuje. To je asi jediný v čem jsem se vyznal. Pak už to byla slátanina o ničem samá vražda střelba mafiáni,prostě se v tom člověk ztrácí a neví o co vlastně jde. Na český film tam bylo moc mtrvých. Pak sex 13náctileté a 14letého a jak jinak to skončí než ,že je v tom. taky poněkud bizardní. Celý snímek se odehrává v noci či někdy v podvečer a je to snímaný nák moc tmavě,což jenom stěžuje orientaci a působí chaoticky. Tohle se prostě nepovedlo. ps:komedie to opravdu není ,nebylo čemu se smát. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Franta Fuka má na svém blogu speciální kategorii filmů "tak špatné, až je to zábavné." S tímto očekáváním jsem si Po hlavě... do prdele pustil a bohužel to na ten odpad není. Ze začátku je to teda velký bizár a byl jsem nadšen, pak se to ovšem překlopilo do prachsprosté nudy a z letargie mě vytrhly, až překvapivě dobré (svým způsobem), akční scény. A Vetchý je tu top, ostatně jako všude a to jsem se půlku filmu bál, že jedinou jeho scénou bude úvodní minutový monolog...30% ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Natáčanie filmu prebiehalo na rôznych lokalitách mesta Praha. (dyfur)
  • Podle názvu filmu se údajně měli zdravit čeští vojáci kdysi vyslaní hasit bratrovražedné boje v bývalé Jugoslávii. (duklak2)

Reklama

Reklama