Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Otec, pan Vohnout, je doma považován za idiota a bačkoru. Venku je ale zabiják, který střílí gangstery, aniž by o tom rodina měla nejmenší tušení... Příběh tvoří tři linie vyprávění, které se vzájemně doplňují, prolínají a končí o Štědrovečerní večeři. Tato provokativní komedie je určená nejen příznivcům černého humoru. Do všech rolí byli obsazeni skvělí herci, jako například Ondřej Vetchý (Babí léto, Duše jako kaviár, Prachy dělaj člověka), Veronika Žilková (Otesánek, Milenci a vrazi, Anděl Páně), Jiří Mádl (Snowboarďáci, Rafťáci, Jak se krotí krokodýli, Ro(c)k podvraťáků), Nella Boudová (Bylo nás pět, Kolja, Doblba!), Jitka Ježková (Báječná léta pod psa, Početí mého mladšího bratra, Andělská tvář)... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (190)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Franta Fuka má na svém blogu speciální kategorii filmů "tak špatné, až je to zábavné." S tímto očekáváním jsem si Po hlavě... do prdele pustil a bohužel to na ten odpad není. Ze začátku je to teda velký bizár a byl jsem nadšen, pak se to ovšem překlopilo do prachsprosté nudy a z letargie mě vytrhly, až překvapivě dobré (svým způsobem), akční scény. A Vetchý je tu top, ostatně jako všude a to jsem se půlku filmu bál, že jedinou jeho scénou bude úvodní minutový monolog...30% ()

Joll odpad!

všechny recenze uživatele

S Waterloo po česku nejhorší film co sem měl kdy tu možnost shlídnout. Něco tak blbýho hnusnýho bez výkonů bez smyslu stupidního a přehnanýho jsem ještě neviděl.Ani nebudu popisovat co je na tomto filmu špatně, protože je to všechno!Doslova je tohle průjem novodobé české kinematografie, jak se do toho mohli Mádl, Vetchý a Žilková nechat uvrtat naprosto nepochopím.Jo a české Pupl Fiction????Vůbec nechápu to srovnání, nemá to zhola nic společného krom snad stylu vyprávění kterej je zde oproti PF naprosto otřesnej jinak zhola nic spíš bych řek.Vyhněte se této příšernosti obloukem, ale když se chcete filmově potrápit tak toto je Number ONE a to sem myslel že Waterloo po česku nic nepřekoná:) ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Hvězdička za náznaky černého humoru a Petra Jákla . Taky jsem pochopil význam názvu filmu. Na film jdete do slova po hlavě a po skončení filmu máte chuť režiséra a scénaristu poslat i s jejich "filmovým skvostem" do prdele. Samotný film je takový slepenec, slepený lepidlem kanagon , to lepidlo bylo pověstný tím, že moc nelepilo. Ještě si nemůžu odpustit poznámku na adresu čekých novinářů , který tento film nazvali českým Pulp Fiction . Mám ten dojem, že čeští novináři a čeští politici mají mezi sebou tajnou soutěž o největší kretény. ()

Cival 

všechny recenze uživatele

Ještě větší trapas než jsme doufali! Co je horší? Nela Boudová v hlavní roli českého Pulp Fiction? Ondřej Vetchý ve variaci na Kevina Elijaha Wooda ze Sin City? Rádoby drsnost? Věty o trnových cestách a proroctvích? Marný a dokonale "necool" pseudovideoklipový look? Anebo zamotaný, ale křečovitý a tudíž nezajímavý scénář, v němž se nezjevují pozoruhodné, ani přitažlivě bizarní postavy, ale zato se kupříkladu vybarvuje filmový kritik jako zakomplexovaný buzerant, jenž si zaslouží umřít? (nekecám... :-) Tudy cesta z krize českého filmu prostě nevede. Pravda, pořád je to ve výsledku trochu snesitelnější než Post Coitum, které se ještě navíc tvářilo jako poetické umění. Ale jen nepatrně. (Phos4us: Copak já tvrdím, že Post Coitum natočil Bystroň? Netvrdím, jen je srovnávám kvůli stejnému pachateli scénáře. A copak tvrdím, že si ten přívlastek vymysleli sami? To už vůbec ne... doporučuju pozorně číst a nehledat v textu něco co tam není). ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Může obsahovat SPOILERy Jediný film, který čeští distributoři pojmenovali perfektně - Po hlavě do prdele se řítí celý příběh, pointa, myšlenka(jestli bylo poselstvím filmu vůbec předat myšlenku - já bych to sázela na výplach mozku). "Moderní" svět v tehdejším roce 2006 podle filmu obsahoval to, že malé děti se páří a mají spolu mimino, dva malí holomci prodávají zbraně apod. Neviděla jsem větší pitomost s takovou koncentrací hlouposti na jednu jedinou sekundu filmu - všechny věci a skutečnosti které naprosto nenávidím a šokují mě se tu objevují jakoby nic. Propojení tohoto plus ještě náboženských keců a homosexuality (a to normálně proti homosexuálům nic nemám)...to je na mě opravdu moc! ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Natáčanie filmu prebiehalo na rôznych lokalitách mesta Praha. (dyfur)
  • Podle názvu filmu se údajně měli zdravit čeští vojáci kdysi vyslaní hasit bratrovražedné boje v bývalé Jugoslávii. (duklak2)

Reklama

Reklama