Reklama

Reklama

VOD (1)

Příběh začíná tím, že se obyčejný chlapík, který zoufale hledá práci, začne chovat jako násilník, když se dá dohromady s vůdcem kultu, strýčkem Davem. Jejich prvním skutkem je vloupání do zábavního parku, ale zjišťují, že totéž plánuje i Taliban. Nastává chaos a Postal Dude se teď musí postavit nejen teroristům, ale také významným politickým osobnostem. (Filmbox)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (259)

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Allo, menovala se Uwe Boll und já měla rád videohry. A taky ráda natáčela filmy, nejlépe videoherní adaption. Já jich už pár natočila, aber lidem moc nelibila, ja nechapala proč...podlě mě to jsou gut filmy. Ja teď zkusila natočit hochkontrovers adaptaciu hry Postal, kde hráč mohla chcát na lidi a zabíjela Araby a neviná lidi. A aby byla moje film taky hochkontrovers, já do filmu dala nackt penis, sex s grose tlusťoška, sehr "fuck", rozstřílela pár kinder, nějaký ten hakenkreuz, Bin Ladin tady velka kamarada zweifach W Bushe. Die Kritiker zase nadávala, ja nechapala, kde chyba, dyť ja dělala sranda z 11.září, ja točila velká satira! Und ja dělala sranda i ze sebe, to byla grose sranda. Die Kritiker nepochopila, aber já to příště zkusila znova...a znova...a znova! 30% ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 6/10 Hudba 4/10 Akce 6/10/// PLUS: některé momenty jsou TOP "hele kočka!, že ji nepoužije jako tlumič?" (od smíchu jsem spadl z křesla a málem zalehl kocoura) MÍNUS: stále dost laciné a humorem a narážkama poplatné době 15 let zpět, zároveň, některé scény jsou fakt za hranou vkusu i nevkusu/// Shrnutí: Náhodně jsem tuhle Bollovinu viděl v televizi a uvědomil si, že mi 15 let unikala. Respektive to už je skoro tak stejně dlouhá doba od maratonu filmů Uweho Bolla. Zřejmě jsem celou dobu nepotřeboval vidět jeho další kousky. Hře je to docela podobný: hra i film jsou extrémem svého žánru. Myslím si, že v době vzniku filmu bych si film ještě užil o hvězdičku víc, přeci jen, dnes už teroristé nejsou tak v kurzu a jsem taky starší, myslím si, že to spíš osloví náctileté publikum/// Celkem 55%/// ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Holt, tohle není můj styl humoru. Tak jo, je to nekorektní, ale tak nějak ne až tak moc, pár scén je i docela vtipných, i jedna dvě hlášky, ale celkově vlastně nevím, jestli to měla být parodie, kritika společnosti, nemá to žádné zacílení, nic, co by ospravedlnilo to podivně nechutné dění na plátně (nebo obrazovce). ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Za závěrečnou, uměleckou, satirickou, ironickou, šílenou, ale také geniální scénu prostě nemůžu dát méně než 1*. Uwe Boll dokazuje, že celý jeho filmový život je jen vtip. On chce točit filmy tak šílené a hrozné jak točí, pro něj to jsou klenoty a dokazuje to znovu a znovu. Tentokrát si i jako velký herec zkusí jednu roli, která je ironická až to není pěkné a možná se z něj pro někoho stane i "ten fašistický sympaťák, co se umí přiznat a udělat si ze sebe srandu", ale má jinou možnost? Dyť ho ve světě nebere vážně už snad nikdo a nevnímat jeho filmy jako absurdní komedie ani nejde:). Jinak je Postal plný nejšílenějších výmyslů, které povětšinou moc nerozesmějí a některé jsou až přehnaně kruté... Mimo to má tohle něco společného s hrou? Tento film je v 2% času vtipný a ve zbytku jen umírá největší počet lidí (především největší počet dětí) v historii filmu (Charlie Sheen teď musí natočit Žhavé výstřely 3: Topper na Harleyi :)) a je předváděn slepenec postav bez většího smyslu krom pochybné zápletky. Přesto ten konec... musíte vidět. ()

M.Macho 

všechny recenze uživatele

Boll to dokázal!!! Kromě toho, že natočil film, tak i skutečnou adaptaci hry - neberu to teď jako celek - to byl s tím hodnocením přestřelil. Ale množství servírovaného nevkusu (podobně jak v druhém díle Postalu) je natolik dokonalé, že se můžu zamyslet nad tím, kam posunuje Boll své postavení ve světové kinematografii - je to člověk, kterého nikdo nebere vážně - že by na to přistoupil? Přítomnost tvůrce hry již o něčem taky vypovídá - zřejmě nebere svůj úchylný příběh o muži z karavanu příliš vážně...a proto vystupuje v takové trdlovině... Jojo - nejsou to skandinávští rockeři v Dungeon siege ani mléční zombíci z Far Cry - je to Uwe Boll, co financuje své filmy z nacistického zlata... ()

Galerie (10)

Zajímavosti (12)

  • Film stál iba 15 mil. dolárov. (Mihail123)
  • Autor hernej predlohy Vince Desiderio predal práva Uwemu Bollovi pod podmienkou, že sa objaví vo filme v menšej úlohe. Naopak, Uwe Boll sa objaví ako postava v hre Postal 3. (Jakub225)
  • Zlatá malina - Nejhorší režie (U. Boll); nominace - Nejhorší herec ve vedlejší roli (U. Boll a V. Troyer). (Petr23)

Reklama

Reklama