Reklama

Reklama

Maminčin mazánek

Trailer

Jeffrey Manus žije ve svých 29 letech stále se svou matkou a toto soužití mu naprosto vyhovuje. Jednoho dne však jeho pohodlnou existenci nabourá nový maminčin nápadník, který si začíná přisvojovat více, než by se Jeffreymu líbilo. Jejich spor se vyostřuje a u Jeffreyho se začínají nečekaně objevovat známky dospělosti... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (86)

Michelle75 

všechny recenze uživatele

Tak do sbírky bych si asi tenhle malý úlet nedala, ale dalo se tam najít pár příjemných okamžiků. Trošku mě mrží, že Diane teď poslední dobou hraje často potrhlé matkobabky, ale uznávám, že i tohle jí jde. Milou postavou pro mně byla Anna Faris, kdy jsem si oddechla, že i mezi teenagery jsou v americe normální lidi. A Jon Heder je skvělý-jako poslední dobou pořád. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Další komedie, ve které se "dítě" snaží zabránit sňatku rodiče s cizím člověkem. Roztomile-pitomý obličej Jona Hedera je pro nenáročné oddechovky tohoto typu jako stvořený, konkrétně v tomto filmu ho však válcuje i Daniels (a to má proti Jonovi poměrně obyčejnou roli). Účel filmu byl ale splněn a já si nestěžuju.;-) ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Prostředí 7/10/// +Anna Faris, Jon Heder, příjemný scénář, zdařilí český dabing -v komediálním směru slabší tah na branku/// Na první pohled tak trochu nenápadný film, který prošuměl i vodami DVD půjčoven. Pokud jste ho minuli tam, tak v televizi si ho určitě ujít nenechejte. Je sice znát, že se snaží hodně bavit a ne vždy mu to stoprocentně vychází. Ale jako příběh, ve kterém postavy z filmu můžeme denně potkávat mezi námi, je snímek velmi zdařili, v závěru dojemný a uvěřitelný. Postavy se chovají příjemně, přirozeně a civilně. Anna Faris si u mě opět hodně získala. Poslední dobou si vybírá podprůměrné filmy, ale zde se mi velice líbila. Snad jí to vydrží./// Celkem 77%/// ()

ladko odpad!

všechny recenze uživatele

No občas som mal pocit, že sledujem remake Mr. Woodcocka, ktorý už sám o sebe bol zúfalo nevtipný, ale Mama's Boy ho dokázal "prekonať". Taká neoriginalita a klišovitosť (milenka/dcéra...), až mi bolo na zvracanie. A k tomu žiadny(!) vtipný moment. Ešte aj scény, ktoré boli vtipné v traileri, tak v kontexte filmu boli absolútne nevtipné. Zaslúžený odpad. Gratulujem. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Máte tu něco, co není k zblití?" Drobná kritika rychlého občerstvení mne nikdy neomrzí, ale o tom tento snímek není. Je o týpkovi, kterého by jeho pravý otec, kdyby byl po ruce, jistě s chutí přejel autem a dobře by udělal. Jon Heder se snad narodil pro role zabržděných trotlů s ohromným egem, takže už skoro nevěřím tomu, že je hraje, ale to je jedno. Tohle je zkrátka zábava natolik prostoduchá, že mi chvílemi připadala skoro až milá. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • Anna Faris (Nora) vlastní Hondu Civic z roku 1980. Jon Heder (Jeffrey) jazdí na konci filmu v požičanom veteránovi Buick Roadmaster Convertible [76-C] z roku 1948. (Raccoon.city)
  • Kníhkupectvo, kde pracuje Jon Heder (Jeffrey) je v Long Beach v Kalifornii a kaviareň, kde pracuje  Anna Faris (Nora) je v Apple Valley v Kalifornii. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama