Reklama

Reklama

Veselé Velikonoce

  • Francie Joyeuses Pâques (více)
Z natáčení  - Jean-Paul Belmondo, Georges Lautner

Obsahy(1)

Řekne-li se francouzská komedie, nemůže ve výčtu herců ze země galského kohouta chybět jméno Jeana-Paula Belmonda. Ve filmu Veselé velikonoce ztvárňuje populární Bebel postavu nenapravitelného sukničkáře, který neustále tajně podvádí svou manželku. Ta právě hodlá navštívit svou matku a Stefan se hned na letišti poohlíží po nové oběti. Do cesty mu vstoupí mladá hezká dívka Julie - Sophie Marceauová, která se právě rozešla se svým ženatým milencem a hledá místo na přespání. To je voda na mlýn Stefana. Nejdříve Julii pozve do restaurace a nakonec ji odváží k sobě domů. Ještě než může k něčemu dojít, objeví se znenadání ve dveřích Stefanova manželka. Sukničkář se pokouší situaci zachránit, a tak o Julii prohlásí, že je jeho dcerou... (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Z natáčení  - Jean-Paul Belmondo, Georges Lautner

Recenze (292)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Po úvodní přehlídce kaskaderských kousků značky J.P.B., přijde na řadu zábavná dialogová smršť v nejvyšší kvalitě. Pozorovat jak Bebel kličkuje ve společnosti krásných žen ve svých lžích je opravdu více než zábavné. Tuhle roli milovníka žen fakt hrát nemusel, tomu se říká "jak Belmondo ve vodě". Ostatně ať mě nikdo neříká, že ten jeho pohled na krásnou a nahou Sophie Marceau v posteli musel předstírat. Belmondo + ženský ideální kombinace pro vynikající zábavu a skvělej důvod pro pět hvězdiček. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Snad jediný jeho film, při vyslovení jehož názvu se mi automaticky nevybaví páně Belmondova držka. Kdepak on - tentokrát ne. Zvýší se mi tlak i tep, protože mám hned před očima dívčí tělíčko jak z alabastru! Tělíčko tenkrát sedmnáctileté kočičky Sophie Marceau (ta ňadra, ta ňadra...!) A jasně, Belmondo je tam - coby štvanec svého vlastního libida - taky dobrej. Ostatně jako ve všech filmech, do kterých kdy strčil svůj rypák (mistr promine, ale tohle nos opravdu není! :-)) ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele

Veselé velikonoce je skvělá konverzační komedie, kterou se tvůrci rozhodli "vytunit" akčnějšími pasážemi s honičkami, nějakou tou rvačkou, kaskadérskými kousky...prostě chtěli využít všech schopností J. P. Belmonda. Dle mého názoru má ale předloha natolik skvělé dialogy, že ten humbuk kolem aut, motorových člunů a helikoptér, byl úplně zbytečný a vlastně spíš na škodu. Nejvíc jsem se totiž bavil právě mluveným slovem a nepochybuji o tom, že velkou zásluhu na konečném vyznění má i český překlad a především dabing. Ale kdoví, možná by tu roli Belmondo odmítl, kdyby si nemohl zablbnout a muchlovat se s mnoha krásnými ženami. I přes tu zvlášť závěrečnou zběsilost, je to jeden z klenotů francouzské kinematografie. ()

Frenegonda 

všechny recenze uživatele

Prosímtě Stefane jak můžeš být ve vodě tak dlouho? MĚ TO STRAŠNĚ BAVÍ! A pak se to začne tak krásně komplikovat. POZOR: DVD má nový dabing BOŽE jak může Belmonda dabovat Marcel Vašinka? a Sophie Marceau Jana Páleníčková. OTŘESNÉ!!! film naprosto ztrácí kouzlo Kde je to původní kouzlo V PRDELI. Další etapa: Objevilo se DVD s původním dabingem - levná verze za 39,-Kč díky BOHU. náhražkovej dabing byl absolutně k zblití. ZABIJU SE! DEJTE MI NĚKDO ZEĎ! ROZBIJU SI HLAVU A BUDU MÍT KLÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍD!!! ()

Pink.Panther 

všechny recenze uživatele

Povečeřel slupky od brambor, zapil petrolkou, za svitu luny psal tyto řádky, neb můj displej už roky není podsvícen. Velikonoční slepička mi nikdy nesnesla zlaté vajíčko. A to mám Velikonoce tak rád. Tak jen prasklé skořápky z kraslic zbyly na mne, takové ty umorousané nevzhledné, co nikdo nikdy nechtěl, ať mám nač vzpomínat. Takže zase s příštím rokem Veselé Velikonoce! A v plné palbě! 👍 Produkce: Cerito Films ()

Galerie (27)

Zajímavosti (8)

  • Jeden z filmů Belmonda, který nesklidil celosvětový úspěch. Promítal se na 2 kontinentech - v Evropě (Francie, Západní Německo, Nizozemí, Španělsko a Maďarsko) a v Asii (Japonsko a Jižní Korea). (Varan)
  • Margellova vila je skutečně v St. Paul du Vence, GPS - 43°42'24.134"N 7°6'9.705"E. Margellův byt je na pláži v Nice - GPS - 43°41'37.328"N 7°15'15.770"E. (Haniczka)

Reklama

Reklama