Reklama

Reklama

Jean-Claude Van Damme se představuje v roli nečestného policajta Anthony Stowea, závislého na heroinu. S jeho povahou ho nikdo nemá příliš v lásce, včetně vlastní ženy. Jeho hlavním nepřítelem se stává Gabriel Callaghan - bývalý kolega, který se přidal k mafii. Při přestřelce je Anthony těžce zraněn a upadne do kómatu.Za několik měsíců se probere a je z něj jiný člověk. Rozhodne se dát staré věci do pořádku. Chce potrestat ty, kteří ho kvůli odhalení pravdy téměř zabili a osvobodit svoji unesenou ženu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (170)

TomikZlesa 

všechny recenze uživatele

Nebýval kdysi Jean přeborníkem na bojová umění ? v tomto filmu sem ho v počtu ůderu maximálně předstihl, ja ale bohužel mlátil do posuvníku na přehravači :( Flipnic to vystihl, do prostřelený palice to bylo super, sice bez akce z Vandammovi strany (fyzické), ale krve tu bylo dost. Pak už jen šílená nuda a spamování přetáčení. ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Netradiční Van Dammovka, kde JCVD působí přirozeně závislácky a uvolněně. Přidává i poměrně kvalitní scénář, který nabídne ne-jednu vynikající hlášku a vtip. Když přidám výbornou kameru nabízející neobvyklé pohledy na všední události a promakanou muziku, dostanu nadprůměr, který baví a ukazuje Jeana z "jiného" pohledu. Co je ovšem nutno vytknout je akce, která je šizená a nenabídne jediný moment JCVD ho bojového umění. Společně s nudným záporákem tak kazí hodně z toho, co se opravdu povedlo!70% ()

Reklama

italka63 

všechny recenze uživatele

On má vlastně Segrestor pravdu, film obsahuje spoustu klišé, typu polda na drogách, polda gauner, skoromrtvý polda, podváděný polda, uzdravený polda a finále, které nekončí podle šablony. Jenže, já viděla Van Damma hrát. Viděla jsem omláceného poldu v rauši, jeho kruhy pod očima, jeho kulhající nohy i bolest z přiznání nevěry jeho ženy.Jeho děsy, které odnášejí šlapky, jeho pokoru. Neviděla jsem dvojité kopy, úžasné chvaty a ohebnost. Jen toho chlapa, co mi přišlo, že ví - a on ví - o čem je v životě řeč.To není málo. ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Nevěřil jsem vlastním očím. Van Damme po dlouhé době v celkem solidním filmu.Hlavní hrdina-policajt na koksu(že by trošku z Van Dammova života?) téměř nekope.Vlastně si nevybavuju,jestli vůbec někoho kopnul,zato dost střílí,ikdyž Fellows zrovna moc akci točit neumí.Co mě velice příjemně překvapilo byl konec,celkem nečekanej a velice přijatelnej. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Naprostej a totální šok, jen jsem si tak plnil filmového bobříka odvahy a v rámci překonání strachu jsem si půjčil "nového Van Damma"a prásk, snímek mě dokonale uzemnil. Příběh na Van Damma je velmi kvalitní, má dokonce i slušnou atmosféru a kde oboje začne ujíždět, tam nám zase nabíhá skutečně svůdná akcička. Takže kdyby uměl Jean Claude trošičku hrát a nebo měl alespoň pořádné charisma, neváhal bych vysolit ještě jednu hvězdu. Od roku 1993 a filmu Živý terč jsem si myslel, že na další lepší snímek s belgickým roznožkou budu čekat až do smrti a hoplá rok 2007, já žiju a viděl jsem snímek, který se dá v klidu označit "to lepší z filmografie kopající Belgie" . ()

Galerie (22)

Zajímavosti (10)

  • Počas scény v bare, keď príde Anthonymu (Jean-Claude Van Damme) SMS od ženy, je jasne vidieť, že pri texte bliká kurzor, takže číta rozpísanú a nie prijatú správu. (Patrik200s)
  • Film má 2 alternativní konce, z nichž jeden byl vytvořen pro Evropu a druhý pro USA. (Eldrick)
  • Hudbu měl původně složit Nick Ingman, kvůli náhlým změnám však musel z Dublinu odcestovat do Londýna a byl tak nahrazen Nicem Rainem. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama