Reklama

Reklama

Jean-Claude Van Damme se představuje v roli nečestného policajta Anthony Stowea, závislého na heroinu. S jeho povahou ho nikdo nemá příliš v lásce, včetně vlastní ženy. Jeho hlavním nepřítelem se stává Gabriel Callaghan - bývalý kolega, který se přidal k mafii. Při přestřelce je Anthony těžce zraněn a upadne do kómatu.Za několik měsíců se probere a je z něj jiný člověk. Rozhodne se dát staré věci do pořádku. Chce potrestat ty, kteří ho kvůli odhalení pravdy téměř zabili a osvobodit svoji unesenou ženu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (171)

brutale 

všechny recenze uživatele

Jean-Claude Van Damme, stále vo forme, tento krát však svoju aj rolu hrá. Vek mu pridal na charizme a veľmi dobre s mi na neho pozeralo(sám neverím, že to píšem). Úloha skrachovaného, drsného policajta mu pasuje a vedel by som si ho predstaviť ako hlavnú rolu v niakom kvalitnom filme. Until Death je však pretkaný hlúpim scenárom, neschopnou réžiou a nehercami... Tak Jean som rád, že si zabudol na svoju kopačku z otočky a držím palce v ďalšej tvorbe! ()

Yardak 

všechny recenze uživatele

Velké překvapení je tento Van Dammův filmek. Sice je to akční film, ale nejde tu jen o to, kdo koho dřív zastřelí, ale je tam snaha o příběh, vytvoření charakteru hlavní postavy a o režii. Jean-Claude by měl hrát zlý poldy; prostě to k němu nějak sedlo :-). Konec byl dost jasný, ale to mi tolik nevadilo. Van Damme po filmu JCVD snad opravdu chytá druhý dech! ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Beckove filmy mam rad, ale toto je iba priemerne becko, v ktorom hra JCVD najprv kvalitneho hajzla, a po zasiahnuti gulkou zase dobraka. Reziser Fellows je mne neznamy /aky-taky prehlad mam/, akcne sceny doslova primitivne, a zaverecna strielacka je naprosto odflaknuta. Ale zase lepsie ako hnoj typu Teror ve Vlaku. 15 % ()

sportovec 

všechny recenze uživatele

Ukazuje se, že Jean Claud Van Damme je vlastně docela dobrý herec schopný slušného výkonu i v poměrně slušně založeném filmu, který zřetelně převyšuje standard tzv. béčkových nebo céčkových filmů. Je zajímavé pozorovat, že kvalita koprodukčního filmu roste se silným etickým akcentem, který dává dílu jasný mravní kompas. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Pozitívna správa je tá, že úroveň posledných filmov s J.C. Van Dammom sa zlepšuje, hoci je jasné, že nie je to posun zvlášť výrazný. Hoci sa opäť jedná o štandartné béčko kombinované s pokusom o srdcervúcu drámu, potešujúci je prekvapivo práve herecký výkon hlavného predstaviteľa (samozrejme Al Pacina nečakajte:) Simon Fellows by mal radšej točiť "priamočiarejšie" a nepokúšať sa o nejaké režisérske finesy a pseudoemócie. Práve jeho fintičky ako napr. ten "psychedelický strih", ktorý sa pár krát mihne ma doslova iritovali. S oboma prižmúrenými očami dávam ***. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (10)

  • Většina scén se natáčela v Bulharsku, část poté v americkém New Orleans. Škola ve filmu je American College of Sofia. (TomikZlesa)
  • Počas scény v bare, keď príde Anthonymu (Jean-Claude Van Damme) SMS od ženy, je jasne vidieť, že pri texte bliká kurzor, takže číta rozpísanú a nie prijatú správu. (Patrik200s)

Reklama

Reklama