Reklama

Reklama

Jean-Claude Van Damme se představuje v roli nečestného policajta Anthony Stowea, závislého na heroinu. S jeho povahou ho nikdo nemá příliš v lásce, včetně vlastní ženy. Jeho hlavním nepřítelem se stává Gabriel Callaghan - bývalý kolega, který se přidal k mafii. Při přestřelce je Anthony těžce zraněn a upadne do kómatu.Za několik měsíců se probere a je z něj jiný člověk. Rozhodne se dát staré věci do pořádku. Chce potrestat ty, kteří ho kvůli odhalení pravdy téměř zabili a osvobodit svoji unesenou ženu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (171)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Naprostej a totální šok, jen jsem si tak plnil filmového bobříka odvahy a v rámci překonání strachu jsem si půjčil "nového Van Damma"a prásk, snímek mě dokonale uzemnil. Příběh na Van Damma je velmi kvalitní, má dokonce i slušnou atmosféru a kde oboje začne ujíždět, tam nám zase nabíhá skutečně svůdná akcička. Takže kdyby uměl Jean Claude trošičku hrát a nebo měl alespoň pořádné charisma, neváhal bych vysolit ještě jednu hvězdu. Od roku 1993 a filmu Živý terč jsem si myslel, že na další lepší snímek s belgickým roznožkou budu čekat až do smrti a hoplá rok 2007, já žiju a viděl jsem snímek, který se dá v klidu označit "to lepší z filmografie kopající Belgie" . ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Beckove filmy mam rad, ale toto je iba priemerne becko, v ktorom hra JCVD najprv kvalitneho hajzla, a po zasiahnuti gulkou zase dobraka. Reziser Fellows je mne neznamy /aky-taky prehlad mam/, akcne sceny doslova primitivne, a zaverecna strielacka je naprosto odflaknuta. Ale zase lepsie ako hnoj typu Teror ve Vlaku. 15 % ()

Reklama

zdenny 

všechny recenze uživatele

Beru to jako zmrtvýchvstání Jeana Claudea. Trochu jiný typ filmu (a hlavně ztvárněného hrdiny), než na jaký jsme u Jeana zvyklí. Nebylo to vůbec špatné. V úvodu i dobré hlášky. Zajímavost, že ožralý jak dobytek dokázal zlikvidovat několikačlennou partu padouchů. A to prosím s pistolí. Film si vyhrál s dosti detaily. Např. když scénář potřeboval, aby se Jean na chvíli vytratil ze svého domu, nechali jej zavolat z telefonní budky na pevnou linku nového amanta své skoro ex, protože v autě měla svůj mobil na zadním sedadle a nereagovala na něj. Hloupost, ale někdy na takových blbostech scénář zahoří. Tyto drobnosti byly ale zase "vyrovnány" několika nelogičnostmi. To by tak nevadilo, jako přestřelka na závěr. To už bylo příliš uhoněné a příchodem jeho bývalého kolegy na scénu i trochu komické. A proto jsem se díky školáckému závěru rozhodl pro tři hvězdy. Jinak ale po dlouhé době slušný Jeanův film. PS: Akorát - co ta jeho boule? Tu kdysi neměl... ()

Beky 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době jedna z bývalých akčních ikon konečně natočila něco slušného!!! Pravděpodobně za to může scénárista Dan Harris ( velice zdatný to chlapík ), který vykouzlil svým perem atmosferickou jízdu podsvětím!! I když....nepřináší nic nového, přesto udrží laťku až skoro do konce ( konec je samozřejmě nesmysl ) lehce nad průměrem!! A musim uznat, že Van Damme skutečně předvádí slušný herecký výkon, kde si nevypomáhá otočkama ve spomaleným záběru, ale skutečně si vystačí pouze se svým...hmm, obličejem, charisma????....poctivých 60%!! Jednou větou: K sakru, jak se tam dostal ten Stephen Rea??????:) ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Ano, film pusobi obcas celkem levne, obcas je kamera jak amaterska a v porovnani s jinejma akcnima filmama je to prumer. Ale na Van Dammeovo pomery to je fakt bomba. Jean-Claude nejdriv hraje desnyho parchanta, kterej picha s kurvama, nema problem kohokoliv odprasknout, bere drogy a je naprosto na dne. A podle toho taky vypada, takle na sracky sem Jean-Claudea snad jeste nevidel. Pak pride prostredni cast, kdy se Van Damme vzpamatovava z kulky a tady pro zmenu hraje dobraka, skoro az retarda. No a zaver je uz klasika, kdy de zachranit manzelku a vyridit ucty s hlavnim zaporakem. A nutno rict, ze to slape hodne slusne a navic ma film netradicni konec. Jean-Claude se sice tvari obcas krapet moc ospale, ale vicemene podava velmi slusnej vykon a i kdyz film je spis takovy drsny drama nez nejaka akcni jizda, tak dokaze udrzet pozornost po celou dobu a nenudi. Po dlouhy dobe perfektni Van Damme a slusna zabava. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (10)

  • Film měl původně režírovat Ringo Lam, kvůli neshodám s producenty odmítl. (TomikZlesa)
  • Jako koordinátor kaskadérů na filmu pracoval Michael Smith. Bulharským koordinátorem kaskadérů byl Kaloian Vodenicharov, v závěrečných titulcích uvedený jako Kaloyan Vodenicharov. (Rominator)

Reklama

Reklama