Reklama

Reklama

Jean-Claude Van Damme se představuje v roli nečestného policajta Anthony Stowea, závislého na heroinu. S jeho povahou ho nikdo nemá příliš v lásce, včetně vlastní ženy. Jeho hlavním nepřítelem se stává Gabriel Callaghan - bývalý kolega, který se přidal k mafii. Při přestřelce je Anthony těžce zraněn a upadne do kómatu.Za několik měsíců se probere a je z něj jiný člověk. Rozhodne se dát staré věci do pořádku. Chce potrestat ty, kteří ho kvůli odhalení pravdy téměř zabili a osvobodit svoji unesenou ženu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (171)

Ridick 

všechny recenze uživatele

dalsi nepodareny snimok, aj ked nie tak velmi dotrieskany, ale predsa...van damme proste nie je herec na dramu a je mi smiesno ho vidiet ako sa snazi zaujat postoj v situaci ked sa prebera z komy atd...on je stvoreny iba na akciu, kt. je tu rapidne malo, a aj ked je, tak su ta same strielacky...chybalo mi strasne nieco z van dammovej bojovej choreografie...bokom reci..to co su za hodnotenia? bud som sprosty, ale na tomto filme nie je nic zaujimave...takych 20% ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Naprostej a totální šok, jen jsem si tak plnil filmového bobříka odvahy a v rámci překonání strachu jsem si půjčil "nového Van Damma"a prásk, snímek mě dokonale uzemnil. Příběh na Van Damma je velmi kvalitní, má dokonce i slušnou atmosféru a kde oboje začne ujíždět, tam nám zase nabíhá skutečně svůdná akcička. Takže kdyby uměl Jean Claude trošičku hrát a nebo měl alespoň pořádné charisma, neváhal bych vysolit ještě jednu hvězdu. Od roku 1993 a filmu Živý terč jsem si myslel, že na další lepší snímek s belgickým roznožkou budu čekat až do smrti a hoplá rok 2007, já žiju a viděl jsem snímek, který se dá v klidu označit "to lepší z filmografie kopající Belgie" . ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Van Damme hraje drsného policajta závislého na heroinu. Měl ve tváři tak strhaný výraz, že vypadal jako by měl každou chvíli zemřít rovnou na ulici. Měl se jít léčit. Všechno se mu rozpadlo pod rukama. Manželství přestalo fungovat a v práci se mu taky moc nedařilo, ale on si radši dál do žil píchal to svinstvo. Pak se nechal vlákat do pasti, kde ho skoro popravili. Byl šest měsíců v komatu. Jeho manželka ho měla stála ráda, i když mu řekla, že dítě, které čekala nebylo jeho a nebo bylo? Anthony se úplně změnil snažil se napravit chyby, které napáchal. Žena se k němu dokonce vrátila. Nakonec Calahana dostal, ale stálo ho to mnohem víc. Závěrečná přestřelka v továrně skutečně patří k těm povedenějším. Nevypínejte film při nájezdu závěrečných titulků. Nechte je zapnuté, protože se dozvíte, kdo štípnul skrytou kameru, která měla nahrávat jeden mafiánský kšeftík. Myslím, že budete překvapeni. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Po 3x mírně podprůměrných snímcích, které Van Damme stvořil po nečekaně slušném Peklu se z Van Damma stává špinavej polda v New Orleans. Kdysi se mě tohle líbilo přecijen více a v roce 2007 jsem vítěžně sevřel pěst a hned jsem se jal snímek náležitě pochválit, za to že Van Damme ještě neřekl poslední slovo. Jenže, to by bylo příliš jednoduché. Po sjetí víceméně celé filmografie musím smutně konstatovat, že sice zlepšení nějaké nastalo, ale i tak tedy žádná extra hitparáda. Záporák ani nevypadá nebezpečně. Otočky a kopance tentokráte nepřicházejí odnikud. V první polovině sledujeme pomalý sešup dolů a v druhé ještě pozvolnější stoupání vzhůru. Zkrátka takový jeden napravený darebák, který se všem omluví, zachrání svou vyvolenou, aby hrdině (úplně zbytečně) umřel a vdova měla chodit koho oplakávat. Přemýšlím, že Van Damme zase tak často neumírá. Simon Fellows je mimochodem žabař. Když jsem nadával na ty ásíjské spolupráce, tady to určitě lepší nebylo. 45% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Vdaka redabingu s Pomejem a vysokemu hodnoteniu od väcsiny ludi, ktorych mam v oblubenych som si to pozrel znova v nadeji, ze som tomuto filmu ukrivdil. Ale podla mna je to stale sracka. Snazi sa to tvarit neskutocne drsne v sedemdesiatkovom style, ale ma to 2 hlavne problemy. 1. Scenar je uplne na hovno. Zapletka nedava prilis zmysel a postavy su tiez blbo napisane - casto sa spravaju uplne nelogicky. 2. Van Damme to herecky neutiahol. Sice mu do velkej miery podraza nohy imbecilny scenar, ale aj s kvalitnym scenarom by nemal na to, aby utiahol dramu prakticky bez akcnych scen. (JCVD je vynimkou pretoze tam hral sameho seba). No a tych par akcnych scen je tiez mimo. Aj ked su drsne, tak pôsobia dost nudne a zaujmu iba otravnymi hratkami s kamerou, ktora sa otaca o 180 stupnov. Blby napad. Takze aj po rokoch je toto pre mna mizerny film a vysoke hodnotenie niektorych ludi nechapem. Holt asi boli na drogach, ked to sledovali ako Van Dammova postava. :) 2/10. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (10)

  • Počas scény v bare, keď príde Anthonymu (Jean-Claude Van Damme) SMS od ženy, je jasne vidieť, že pri texte bliká kurzor, takže číta rozpísanú a nie prijatú správu. (Patrik200s)
  • Hudbu měl původně složit Nick Ingman, kvůli náhlým změnám však musel z Dublinu odcestovat do Londýna a byl tak nahrazen Nicem Rainem. (TomikZlesa)
  • Film měl původně režírovat Ringo Lam, kvůli neshodám s producenty odmítl. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama