Reklama

Reklama

V temném lese

  • Španělsko Bosque de sombras (více)
Trailer

Mladí manželé, Ledoyen i Considine, přijíždějí na návštěvu ke svému příteli. Když v lese najdou děvčátko se znetvořenými dlaněmi, jejich klidný letní výjezd se promění v horror. Pokoušejí se ji pomoci a vezmou ji pryč z domu, kde byla vězněna. Bohužel její ochránci, místní vesničané spustí hon na manželský pár v lese... který tak dobře znají! (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Velmi dobré drama se skvělým obsazením. Kombinace dabingu (bohužel) se španělštinou byla okouzlující, především v podání vynikajícího Garyho Oldmana. Scénář byl napsán dobře, až (jak již zde bylo zmíněno) na závěrečnou pasáž, kterou si musí divák opravdu domyslet. Každopádně filmu neschází napětí a hutná atmosféra odlehlého lesního prostředí. I přes četná klišé či opakování námětu jsem byl po shlédnutí filmu velice spokojený. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Tak na to, že většina mých oblíbených uživatelů to tady hodnotí kladně, já zase musím vykročit z davu a říct, že mě tenhle film nebavil, byl nemastný, neslaný, postavy jednaly debilně a námět taky nic moc. Kromě Oldmana tam neměl nikdo charakter a bylo to zkrátka dost nezajímavý. Nevím, asi už začínám být vážně náročná na tyhle subžánry, protože mě dlouho nic moc neuctilo. Mohlo tam být aspoň více násilí nebo gore, nebo něčeho, co by utkvělo v paměti, takhle je to jen další meh. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Oblíbený námět měšťáci kontra divní a nepřátelští burani, tentokrát z kastilského venkova sedmdesátých let. Tři hvězdy mi přišly málo, protože tohle není jen tak obyčejný oddechový thriller, je v něm i něco málo psychologizování a několik výrazných a dobrých herců. Postavy se sice chovají trochu divně (hlavně Lucy), ale vem to čert, atmosféru má tenhle film tak hustou, že by se dala krájet. Závěr s holčičkou s opičími packami a hracím strojkem je hodně působivý, Španělé opět zabodovali. ()

rykardo 

všechny recenze uživatele

Gary s knírem a kotletama docela potěšil, ten trochu umělej, sedmdesátkovej retro look taktéž, o slabosti pro danej žánr nemluvě..., z čeho už ´sem byl potěšen daleko méně, to byla občasná rozvláčnost až nudnost některých pasáží a co mi vadilo asi nejvíc, to bylo to bleskurychlý a lehce nedořešený finále... Prostě trochu šitý horkou jehlou, ale za to zkouknutí to rozhodně stálo... Neodpustim si jeden vzkaz pro LIVINGDEADA, AppleCore apod: Co se argentinské verze týče, nevěřte úplně všemu, co se na IMDb píše, ta uvedená minutáž je samozřejmě úplně mimo veškerou filmovou mísu..., žel bohu, takovýchto a jiných podobných " ověřených faktů " je na IMDb povícero .-) ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Celkem těžký zklamání, Oldman je výborný herec, ale tohle utáhnout sám fakt nemohl. Mám rád horory z prostředí temného a strašidelného lesa, ale tady to prostě moc nefungovalo. Logika dostává na prdel (SPOILER! všichni ti zastřelení zemřeli vlastně úplně zbytečně. KONEC SPOILERU) a celkově tomu filmu chybí spád a taky to nejpodstatnější- zdatněji vykreslené charaktery, ať už máte důvod aspoň někomu fandit/někoho nenávidět. Nejhorší, co se hororu může stát, je to, že se u něj nebudete ani trochu bát... ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama