Reklama

Reklama

V temném lese

  • Španělsko Bosque de sombras (více)
Trailer

Mladí manželé, Ledoyen i Considine, přijíždějí na návštěvu ke svému příteli. Když v lese najdou děvčátko se znetvořenými dlaněmi, jejich klidný letní výjezd se promění v horror. Pokoušejí se ji pomoci a vezmou ji pryč z domu, kde byla vězněna. Bohužel její ochránci, místní vesničané spustí hon na manželský pár v lese... který tak dobře znají! (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Tak dobře natočené a zároveň tak zbytečně nezajímavé. Bosque de sombras rozhodně není horor, spíš vidlácké drama ve stylu Straw Dogs, no bohužel aby měl film šanci zaujmout, musel by byl býval vzniknout v těch sedmdesátých letech, ve kterých se odehrává. V současnosti už je to jenom kopírka dávno viděného a lepšího. Navíc si nejsem tak úplně jistý, co na závěr udělala hlavní postava a jaké k tomu činu měla motivy. 60% ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to působí jako dalších tucet thrillerů nebo hororvých subžánrů hixploitation se zabíjáckýma vesničákama a hodnýma turistama,ale zmýlená neplatí, Blackwoods je mnohem víc, postavy nejsou vůbec takhle jednoduchý a ani příběh. Navíc Gary Oldman tu je naprosto úžasnej a nebýt zajímavě pojatý postavy Paddyho Considinea, tak by film byl jen jeho. ()

Reklama

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Tuším, že tohle je film Garyho Oldmana, jeho charisma a energie, která z něj srší, jsou nepřehlédnutelné.. Příběh dvou manželských párů ve vidlákově mě zas až tak neoslovil, způsobil to zbytečně dlouhý a vlažný začátek.. Po nalezení uvězněné dívenky se to sice rozjelo, ovšem jakákoli logika se odporoučela do kopru.. Holt na mě mokré tričko nepůsobí, pánové si to jistě užili víc.. Ten les byl krásný.. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: tv DOMA = 11.2.2010 - Čudoval som sa prečo G. OLDMAN prijal úlohu vo filme, ktorý mi podľa popisu deja pripadal načisto tuctový. Keď som si včera film pozrel, pochopil som, že OLDMANov inštinkt zasa raz nesklamal. Mimochodom DVD od VAPETU (napriek tomu, že neobsahuje DTS zvuk) je vynikajúce a ponúka aj nejaké tie (otitulkované) bonusy. (6.10.2009) ()

klima777 

všechny recenze uživatele

Baskické lesy jsou temné. A v mezilidských vztazích zuří válka, kterou podivným způsobem eskaluje místní nedochůdče. Jedna hvězda pro Garyho Oldmana, jedna za dosti klíčovou píseň Leonarda Cohena. Víc ani náhodou. Smutný film o pověrách (děvče musí zůstat zavřené, neb šíří nekontrolovatelnou zlobu) a latentním násilí v každém člověku (s děvčetem nebo bez...). Žel nevýrazný a toporný. Mám ráda Straw Dogs, to stačí... ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama