Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zubař Doug, nešika Dudley, podpantoflák Bobby a právník Woody, který přišel o veškeré peníze, prožívají krizi středního věku. Jsou obklopeni ženami, které je nechápou nebo rovnou opouštějí, dětmi, které je nerespektují, a pracemi, které je neuspokojují. Tito čtyři muži nacházejí jediný oddech v pravidelné jízdě na motorkách do místního baru a zpět. Woody ale nutně potřebuje změnu a navrhne, že by si mohli opepřit svůj nudný život na předměstí a vydat se na motorkářský výlet napříč Amerikou. Ani jeden z nich nemá tušení, že se během cesty za svobodou a volností setkají se skutečným motorkářským gangem Del Fuegos a že dojde k odhalení překvapivých tajemství ve vlastních řadách. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (491)

tron 

všechny recenze uživatele

„Chcem im zlámať všetky kosti v tele.“ – „To vyzerá na poriadnu nakladačku, Jack.“ John Travolta, William H. Macy, Martin Lawrence, Marisa Tomei, Kevin Durand, M.C. Gainey, Ray Liotta a Tim Allen sú drsná kombinácia. Bohužiaľ, Divé svine sú ten druh komédie, ktorá je vtipná, miestami dokonca strašne vtipná... na papieri. V sfilmovanej podobe stráca na vtipnosti a dokonca i také napohľad smiešne a vďačné scény, ako výbuch krčmy, sú zrežírované zle. Možno je to chyba strihu, možno hercov, ktorí sa práve dvakrát nesnažia, možno zbytočnosti niektorých gagov (plieskanie býka po zadku – načo to bolo dobré?), možno toho, že postavy si svoje problémy zaslúžia aj s úrokmi (prečo rodinke proste nepovedali, že sa kúpu nahí? Prečo Travolta ostatným skrátka nepovedal, že omylom vyhodil do vzduchu krčmu?). Hlášky ma pobavili („Tvárite sa, akoby niečo vybuchlo.“; „Tak toto nevyperú.“; „Chalani, toto je hovno, potom to nejedzte.“), ale jednotlivé scény, herecké výkony a príbeh menej. ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Pravdupovediac som od režiséra priemerných teenagerských komédií nečakal, že by s nadhľadom a rozumne dokázal natočiť príjemný a nenásilný filmík, ktorý by pobavil všetky vekové kategórie a zároveň aj dokázal niečo povedať mužom po štyridsiatke, ale na moje počudovanie sa z toho vykľula prinajmenšom výborná pánska jazda okorenená láskavým humorom a samozrejme - sympatickými hereckými výkonmi. Za mňa dávam jednoznačne palec hore pre (opäť) skvelého Williama H. Macyho, ktorý z môjho pohľadu tentokrát zatienil všetkých jeho hereckých partnerov. Príjemnú atmosféru filmu na mnohých miestach zase zdatne dotvárala skvelá road muzika pozostávajúca z chytľavých songov, vďaka ktorým si túto svižnú jazdu možno ešte viac užijete. Pravdepodobne jediná slabá stránka filmu sa skrýva v nie príliš originálnom scenári, ja osobne som však klišé s chuťou prehliadal, lebo celé to nesporné kúzlo filmu leží niekde úplne inde - ja som nad mieru spokojný... ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Veskrze průměrná komedie, která sází především na sympatické obsazení a dobrodružnou atmosféru. Scénář nepatří k něčemu, co by stálo za zmínku, humoru je spíše poskrovnu (jediné, co mě upřímně rozesmálo byl John C. McGinley v roli teplého policajta) a klišovité je to jak blázen, ale proč ne. Nenáročných komedií není nikdy dost. Třetí hvězdu za skvělou titulkovou scénu. ()

F.man 

všechny recenze uživatele

I když prvotní myšlenka vypadá děsně a herecké obsazení slibuje utrpující depku, kupodivu to funguje. Komedie roku z Divočáku asi nebude ale, světe div se, ani výrazný propadák. Průměr u kterého se občas usmějete, je v tomto případě kladné hodnocení. Man, that was like Level 12 of Doom. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Hodně povedená komedie. Od filmu jsem nečekal vůbec nic a bylo mi nabídnuta opravdu parádní jízda "Divočáků". Spousta vtipných scén a momentů, tak to má v komedii být. Fajnové herecké obsazení. Pár slabších momentů se najde, ale i tak stojí tato komedie za to. Divočáci do tohooo!! 70% ()

Galerie (30)

Zajímavosti (15)

  • Ve filmu si také střihli krátké camea Paul Teutul Sr. a Paul Teutul Jr., známí výrobci chopperů, kteří se proslavili na kanálu Discovery s pořadem Americký chopper (od r. 2003), v němž sledujeme výroby motorek jejich firmou Orange County Choppers. (CliffLee)
  • Když Blade (Peter Fonda) říká Divočákům, aby zahodili hodinky, odkazuje tak na svůj film Bezstarostná jízda z roku 1969, kde jeho postava na začátku filmu zahodí hodinky a vydá se na cestu. (CliffLee)

Související novinky

Po Divočácích přijdou Staří psi

Po Divočácích přijdou Staří psi

26.06.2007

Souvislost mezi komediemi Wild Hogs a Old Dogs je evidentní. Opět je tu studio Walt Disney Pictures, vrací se režisér Walt Becker i hlavní hvězda (ačkoli s nynější hvězdností Johna Travolty to není… (více)

Reklama

Reklama