Reklama

Reklama

Když mladý agent FBI Henry Durand (Colin Hanks) odjížděl na tajnou misi, jeho máma (Meg Ryanová) byla stejná jako jiné osamělé matky: obětavá a hodně závislá na svém synovi, nešikovná, trochu moc při těle a zcela bez zájmu o opačné pohlaví. Neviděli se tři roky a po návratu se syn nestačí divit. Doma najde mladistvě vyhlížející sexy ženu, která zjevně našla nejen sama sebe, ale i muže, do něhož se zamilovala. A Henry, přestože se mu do toho nechce, musí se svou snoubenkou (Selma Blairová) bydlet pod jednou střechou s mámou i jejím milencem Tommym (Antonio Banderas). Copak o to, láska přece kvete v každém věku a i zralá žena se může zamilovat jako puberťačka. Jenže Henry brzy přijde na to, že muž, který ji tolik okouzlil, je zřejmě mezinárodně hledaný zloděj uměleckých předmětů, po němž pátrá i FBI... Romantickou komedii natočil režisér George Gallo. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (65)

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Původně jsem nešel do tohoto filmu s vysokým očekáváním, ale můžu říct, že mě docela překvapil. Žádná pecka to určitě nebyla, ale propadák taky ne. Pravda, nezvyklá kombinace herců v nezvyklých rolích mě ze začátku poněkud zaskočila, ale nakonec se to i dalo. Nejrušivější elementy byly asi násilné pokusy o vpáčení humoru do naprosto trapných scén. Nebýt toho balastu kolem, mohlo to být možná i zajímavé akční krimi. I tak je to docela oddychovka na zaplácnutí Nedělního odpoledne, která neurazí. Je to tak na 2 a půl hvězdy.. ale přikloním se k lepšímu hodnocení. 50% ()

Falko 

všechny recenze uživatele

George Gallo nie je z mojho pohladu znamy reziser, ale ani tymto filmom si dobru povest neurobil a to aj vdaka kvalitnemu hereckemu obsadeniu. Bolo citit, ze sa tvorcovia snazili o humor, ale skor to bol trapny humor, alebo jednoducho to smiesne nebolo. Avsak na oddychovy cas, ked si chcem pozriet jednoduchy, nenarocny film s dobrymi hercami mi to celkom stacilo a bavilo ma to. Samozrejme som bol pripraveny na najhorsie, pretoze som pred pozretim tohto filmu poznal hodnotenie na CSFD. Skoda, ze prvoligovy herec 90-tych rokov Antonio Banderas klesol az do takychto podradnych filmov, ked Hollywood vyraba omnoho kvalitnejsie filmy a to iste plati aj o Meg Ryan. _________ Antonio Banderas - (Tommy Lucero / Martinez) +++ Meg Ryan - (Martha (Marty) Durand) +++ Colin Hanks - (Henry Durand) +++ Selma Blair - (Emily Lott) +++ Trevor Morgan - (Eddie) +++ John Valdetero - (Agent Fedler ) +++ Eli Danker - (Jean Yves Tatao) +++ Tom Adams - (Niko Evangelatos) +++ Keith David - (FBI Šéf Conrad) +++ Hudba: Chris Boardman +++ ()

Reklama

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Proč vidět tento zbytečný film s hnusně přestárlou a poplastikovanou Meg Ryan? No to je jednoduché. Selma Blair je tam v sexy spodním prádle. No a to je tak asi všechno. Ale abych nekřivdil, uznávám, že místy to bylo zábavné a i ta Meg Ryan jako matka prcající dračice docela pobavila. Antonio byl ovšem průměrně nezáživný a ten Colin Hanks stál jako hlavní postava úplně za hovno. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Mně to teda zase tak zlé nepřišlo. S. Blair i M. Ryan to tu moc slušelo. A. Banderas i C. Hanks v hlavních rolích příjemní a děj mi přišel i celkem nápaditý, originální. Vtipné, zdařilé, koukatelné a ještě to docela hezky skončilo. Nechápu. Po prvních 10 minutách jsem kroutil očima, ale film se hodně dobře změnil v pohodovou komedii a mně to fakt sedlo. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (1)

  • Film se mj. natáčel v R.W. Norton Art Gallery v Shreveportu (Louisiana, USA) a na University of National and World Economy v Sofii v Bulharsku. (GASTON73)

Reklama

Reklama