Reklama

Reklama

Shrekovy Vánoce

(TV film)
  • Česko Shrekoleda (více)

Vánoční stromek není to jediné, co je v téhle sváteční komedii zelené. Oblíbený hrdina se vrací, aby se pokusil objevit kouzlo Vánoc. Shrek Fioně a dětem slíbí, že prožijí svátky, na které do smrti nezapomenou. Sám ovšem musí nejdříve absolvovat "vánoční rychlokurz". Když už má pocit, že všechno je, jak má být, a že Vánoce mohou začít, objeví se ve dveřích Oslík, Kocour v botách a Perníček s bandou přátel a rodinná pohoda je ta tam. Shrekovy Vánoce, to je úžasná pohádka, jaká tu ještě nebyla! (Magic Box)

(více)

Recenze (264)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Smradlavé vánoce a zlou noc přeju vám." Většinu roku jsem vlastníkem nepříjemně nazelenalé barvy pleti, rád se válím ve svém akademickém bordelu a ještě k tomu nesnáším každoroční křečovitou snahu o „pohodové vánoce“, takže není vyloučeno, že jsem nějaký zlobrův vzdálený příbuzný. Nicméně vánoce v Bažině disponují několika slušnými vtípky a já se pomalu stávám fandou těch německých schweinen zbožňujících schnitzel. ()

Marina111 

všechny recenze uživatele

Priživovať sa na úspechu a všemožná snaha ho vzkriesiť, to sa zrejme stalo heslom DreamWorks - a tak si Shrek (ako aj iné obľúbené postavičky) odžije dvadsaťminútové Vianoce. Tých 20 minút je však optimálnych - dlhšia verzia by bola zrejme omnoho nudnejšia - takto si divák (aspoň ten súdnejší) pozdychne nad tým, ako sa tvorcom opäť raz podarilo obohatiť našu konzumnú spoločnosť o ďalší komerčný produkt, no v konečnom dôsledku Shrekoleda celkom pobaví a príjemne naladí, i keď v štýle - nazvime to - amerických Vianoc ... ()

Reklama

Lennnnna 

všechny recenze uživatele

Co to sakra bylo???Uznávám, že jsem sledovala jen jedním okem (právě probíhala štědrovečerní večeře), ale obávám se, že ani při plném soustředění bych se nedopracovala k ničemu jinému než k mírnému zděšení. Fiona i kocour! navlečení do směšných vánočních kostýmků, kolem sebe tu hromadu zelených mrňat (fuj, já s nima mám prostě skutečný problém) a před sebou brblajícího Shreka, který nechce slavit vánoce....tak je sakra neslav a dej nám s tím pokoj. Zbytečná a moralizující slátanina, která se mi pokoušela zkazit Štědrý večer. ()

Pishin 

všechny recenze uživatele

Zbytecny kus, ale co, dokud Shrek valí tak co se nenapakovat vidte DreamWorks. Mimo to už me zacina nudit ze amici delaji humor tak ze par postavicek na scene říhá, blije a nebo ma problemy s vetry. Nevim jak Vas ale me uz to nudi....bouhzel se to netyka jen Shreka ale i ostatnich americkych ''StupidnicH" komedii.... ()

tommy187 

všechny recenze uživatele

Rok 2007 bol na Shrekov veľmi, veľmi slabý. Shrek tretí bol dosť nepodarený, rovnako ako tento "špeciál", ktorý ma osobne nezaujal. SHREKove prvé Vianoce mali už tradične geniálny dabing oslíka, a výborný začiatok. No potom to už bola veľká, veľká nuda. No aj tak ***, vďaka solidarite k Shrekovi, Fione atď. 55%. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Když chce Shrek políbit Fionu a vyruší je Pinocchio, zní píseň „Don't Stop Believin'“ od Journey. (griph)

Reklama

Reklama