Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Byli odsouzeni k trestu smrti, teď však dostávají možnost vybojovat si svůj život. Džungle jednoho tichomořského ostrova se stane záhy krvavým bojištěm. Tato drsná vybíjená má být prostředkována celému světu pomocí internetu. Nikdo ale netuší, že jeden z aktérů této plánované show je vycvičený člen amerického námořnictva... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (331)

Shit 

všechny recenze uživatele

Jo je to slabý a to hodně. Ze začátku je to sice takový hodně slibující, protože nábor vrahounů vypadá lahůdkově, ale jakmile divák zjistí, kdo že to bude vlastně hlavní postava(a že to netrvá moc dlouho) a jeho hodnej charakter, tak je po prdeli, protože z největšího bouchače ve filmu udělaj mírumilovnýho taťuldu, kerej prostě na a ne zabít, ono ostatně celej výběr herců stojí za hovno, už jen to že se film nevyvaroval opět toho stupidního klišé, kdy se musí mezi vrahama objevit i zabijácký ženský mluví za všechno, to tenhle film děsně sráží. Jedinej kdo se do svý role fakt hodí a kdo si jí i náramě užil je Vinnie Jones, ten je tak krutej až to bolí a ten jeho super anglickej přízvuk z něj dělá ještě většího bijce než na jakýho vypadá vizáží a že jako vypadá i tak hodně krutě, o tom se neni třeba bavit. Bohužel se ale jinak dějově a hlavně co zamrzí i soubojově jedná o dost slabou záležitost, snad jediný co trochu napravý tomuhle filmu reputaci je závěrečnej duel Mezi Jonesem a Austinem, kterej v dobrým tempu pokračuje až do konce, ale to je málo na 100 minut. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Pokud jde o akci, souboje a vůbec o celou bandu zabijáků, tak nemám co vytknout. I štáb se docela povedl. Bohužel jakmile vyplavalo na povrch, že je tu opět jeden americký klaďas a k tomu se přidaly sladkobolné vlastenecké řečičky či morální ponaučení, tak mi to ten dojem zkazilo. Jinak v hlavní roli je sice Steve Austin, ale pokud si budu z Condemned někoho pamatovat, tak to bude jedině naprosto nepříčetný psychopat Vinnie Jones, který by si tuhle kreaci měl dát za rámeček. 60% a to hlavně kvůli Vinniemu. ()

Reklama

Easykk 

všechny recenze uživatele

Zajímalo by mě jestli měl kameraman klepavku, nebo mu někdo držel bouchačku u hlavy a řval mu zblízka do ucha: ,,Třes s tím, dělej, pořádně, to je málo, tak ku*va zatřes ať tam neni v tom souboji nic vidět, dělej šmejde, jestli to nebude pořádně rozplizlý tak rozpliznu ten tvůj mozeq po celý týdle pláži!!!!" - A jak zlý muž řekl, tak se stalo, já jsem z toho tekl a pěkně mě to žralo! ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Parádní kousek, který mi připomněl, proč mám tenhle žánr ráda. Nenáročný děj, lahůdkové akční sekvence, neohrožený hrdina a slizký záporák, který se bude smažit v pekle dřív, než začnou závěrečné titulky. "Zabij, nebo budeš zabit" má navíc skvělou kameru a trefný hudební doprovod, což výsledný zážitek ještě umocňuje. A že posledních pět minut ovládlo nechutné klišé? No a co - to je přece u tohohle druhu filmů normální.;-) ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem neočekával. Respektive jsem očekával nějakou nudu, která bude vyplněná kdejakými vraždami - souboji. K mému překvapení je tenhle film slušně nadupaný s notnou dávkou akce. Na jednu stranu fandíte některým ,,zúčastněným" v boji a na druhou stranu nemáte moc v oblibě členy štábu. Je to třeba jen můj pocit či názor, ale film se vydařil. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (9)

  • Z Austina a Jonese se stali během natáčení parťáci, často si volné chvilky zpestřovali kanadskými žertíky. Vinnie tak například jeden den našel ve svém karavanu nafukovací pannu a několik desítek podepsaných fotografií Austina, rozmístěných všude možně. (don corleone)
  • Steve Austin měl původně hrát roli Vinnieho Jonese, ale jakmile se v natáčení začala angažovat wrestlingová organizace WWE, dostal Austin hlavní roli. Steve Austin je velmi úspěšný wresler. (don corleone)

Související novinky

Jednooký králem... akce

Jednooký králem... akce

22.03.2008

Režisér příjemně tradičního westernu 3:10 Vlak do Yumy James Mangold se z Divokého západu přesune do blízké budoucnosti a kolty vymění za tu nejšpičkovější bojovou techniku. V adaptaci komiksu… (více)

Reklama

Reklama