Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Byli odsouzeni k trestu smrti, teď však dostávají možnost vybojovat si svůj život. Džungle jednoho tichomořského ostrova se stane záhy krvavým bojištěm. Tato drsná vybíjená má být prostředkována celému světu pomocí internetu. Nikdo ale netuší, že jeden z aktérů této plánované show je vycvičený člen amerického námořnictva... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (331)

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Kdybych při sledování neseděl na obrovským nafukovacím míči, neměl jsem chuť radši zavřít oči a spát, tak bych si film možná i užil. Pak je tu ještě jedna nepodstatná zálěžitost. Uklouznuvší věta mé spoluhledící: "Jo tenhle to přežije a zabije *** " totálně pohřbila veškerou napínavost a vlastně všechno to šlo do ostnatých keřů.... 45% ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Ostrov. Pár lidí, kteří se mají navzájem zabít a jen jeden může přežít. Něco podobného jsem už viděl. Od vynikajícího Battle Royalu, až po nudné Hunger Games. Tento film je naprosté béčko, jenže velmi zábavné bečko, kdy něco kolem 100 minut uteče jako voda. Je pravda ale, že první hodina mě opravdu bavila hodně. Po té hodině však tempo začalo značně upadat a tudíž i můj zájem. Vrcholem byl konec (přesná rána do helikoptéry), který je strašně debilní a řekl bych, že tvůrci nevěděli, jak film ukončit, tak něco narychlo vymysleli. Dalším problém jsou akční scény. Vzhledem k hodně roztřesené kameře nemá divák možnost něco pořádně vidět a tak jsem slyšel jen rány a občas jsem viděl komu ta rána padla. Mám rád drsné filmy, ale tohle bylo někdy až moc! Především scény obsahující násilí na ženách mě donutilo odvrátit hlavu. Steve Austin mě svým výkonem příliš neoslovil. Jeden výraz ve tváři, žádné emoce. To už na mě udělal lepší dojem wrestler John Cena. Nebýt té kamery a debilního konce šel bych možná i na 4*, takhle je to obyčejný průměr, na který se ještě někdy určitě podívám, protože se jedná o dobrou zábavnou akčňárnu! ()

Reklama

Easykk 

všechny recenze uživatele

Zajímalo by mě jestli měl kameraman klepavku, nebo mu někdo držel bouchačku u hlavy a řval mu zblízka do ucha: ,,Třes s tím, dělej, pořádně, to je málo, tak ku*va zatřes ať tam neni v tom souboji nic vidět, dělej šmejde, jestli to nebude pořádně rozplizlý tak rozpliznu ten tvůj mozeq po celý týdle pláži!!!!" - A jak zlý muž řekl, tak se stalo, já jsem z toho tekl a pěkně mě to žralo! ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Parádní kousek, který mi připomněl, proč mám tenhle žánr ráda. Nenáročný děj, lahůdkové akční sekvence, neohrožený hrdina a slizký záporák, který se bude smažit v pekle dřív, než začnou závěrečné titulky. "Zabij, nebo budeš zabit" má navíc skvělou kameru a trefný hudební doprovod, což výsledný zážitek ještě umocňuje. A že posledních pět minut ovládlo nechutné klišé? No a co - to je přece u tohohle druhu filmů normální.;-) ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Tématicky zábavné a pro fanoušky celkem přitažlivé. Akce bohužel lehce slabší (špatný střih). Troufám si řici, že více nápaditě už vyvražďovačka nemohla být postavena, tudíž v rámci žánru solidní průměr. Více přehlednější akce, méně slz a happyendovských scén a mohla z toho být solidní erková řežba pro hardcore fans. Takhle je to někde na půli cesty. Ale Steve Austin je celkem cool. To nelze upřít. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (9)

  • Z Austina a Jonese se stali během natáčení parťáci, často si volné chvilky zpestřovali kanadskými žertíky. Vinnie tak například jeden den našel ve svém karavanu nafukovací pannu a několik desítek podepsaných fotografií Austina, rozmístěných všude možně. (don corleone)
  • Při pohledu na monitor, kde jsou fotografie všechn vězňů společně s vlajkami zemí, ze kterých pochází, je možné vidět, že u Rosi (Dasi Ruz) a Paca (Manu Bennett) je vlajka italská. Jména jsou však španělská, v úvodu filmu Conrad (Steve Austin) poděkuje Pacovi španělsky „gracias“ a Rosa mluví v průběhu celého filmu španělštinou. (Sydney008)
  • Steve Austin měl původně hrát roli Vinnieho Jonese, ale jakmile se v natáčení začala angažovat wrestlingová organizace WWE, dostal Austin hlavní roli. Steve Austin je velmi úspěšný wresler. (don corleone)

Související novinky

Jednooký králem... akce

Jednooký králem... akce

22.03.2008

Režisér příjemně tradičního westernu 3:10 Vlak do Yumy James Mangold se z Divokého západu přesune do blízké budoucnosti a kolty vymění za tu nejšpičkovější bojovou techniku. V adaptaci komiksu… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno