Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Byli odsouzeni k trestu smrti, teď však dostávají možnost vybojovat si svůj život. Džungle jednoho tichomořského ostrova se stane záhy krvavým bojištěm. Tato drsná vybíjená má být prostředkována celému světu pomocí internetu. Nikdo ale netuší, že jeden z aktérů této plánované show je vycvičený člen amerického námořnictva... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (331)

genetique 

všechny recenze uživatele

Tak takáto masa svalov by sa s prehľadom vyrovnala aj machrom z Predatora! V tomto určite. Všetko je nablýskané, akcia spája wrestlingové, boxerské a K1 ringy ako nikdy predtým. Po rozjazde som tomu dával veľké nádeje, no postupom času sú to len súboje ako na ktoromkoľvek športovom kanáli. S podobným obsadením a režisérom sa však veľa čakať nedalo. To čo Wiper nemohol nahradiť svojim umením, zachraňovala ešte aspoň hudba a nenudiace tempo, čo mal na svedomí aspoň aký-taký pokus o príbeh v druhej polke, aj keď je to celé vlastne len vykrádačka Battle Royale. Napriek tomu zábavička podobná ako pred rokom s kamošom The Marine a ak si budem môcť každý rok dať takúto jednohubku, budem spokojný. 65%. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

The Running Man meets reality show Vyvolený. Kdyby ovšem tato parta supertvrdých hrdlořezů musela strávit 24 hodin s těmi blázny ve vile TV Prima, zalezou všichni zmordění do sauny a vytáhnou z plastické trhaviny nad kotníkem tu červenou pojistku.. Chabé béčko se za vlasy přitaženým rádoby morálním poselstvím, hezkou havárií vrtulníku a nesportovním V.Jonesem, kterému museli rozhodčí za ten ksicht sázet červené už před úvodním hvizdem. Z trojice wrestlerů Cena, Austin, Johnson je posledně jmenovaný tím nejmenším hereckým polenem. ()

Reklama

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Banda psychopatů odsouzených k trestu smrti na jednom ostrově, kde se mají vyvraždit.....člověk by čekal brutalitu jak cyp a ne PG-13 pyčovinu, která postrádá jakoukoliv logiku....a co se konce týče - to opravdu nehodlám komentovat (pro nedočkavce....happy end jak sviňa - shledání s rodinkou se koná.....Nickelback taktéž...omfg). ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Bezduchá akcia,ktorá sa snaží presvedčiť o svojej originálnosti..!Skutočnosť je niekde úplne inde,avšak nenudil som sa!Akcie dostatok,tak ako nabušenej hudby,zvrateného Vinnieho Jonesa a dobrosrdečného"USA hrdinu"Steva Austina.Oddychovka štýlu reality show(pomerne drsná).Silné 2*...niečo na tom snímku je! ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Tento film som si pozrel rád. Skrátka jednoduché retro. Ale nemá tú správnu šťavu, akú majú napríklad seagalovky (sú možno slabšie ale určite zábavnejšie) alebo klasiky ŽIVÝ TERČ či HRA O PREŽITIE. O áčkovom BATTLE ROYALE radšej ani nehovorím. Austin prekvapil, režisér sklamal. Akcia bez napätia je prešľap. RALLYE SMRTI šla na to šikovnejšie... ()

Galerie (29)

Zajímavosti (9)

  • Poté, co Conrad (Steve Austin) skočí z útesu do vody a poté vyleze, je během několika sekund suchý. (slatkac)
  • V jedné ze scén Jack bodne nožem protivníka do břicha. V dalším záběru má však nepřítel nůž v hrudníku. (Sydney008)

Související novinky

Jednooký králem... akce

Jednooký králem... akce

22.03.2008

Režisér příjemně tradičního westernu 3:10 Vlak do Yumy James Mangold se z Divokého západu přesune do blízké budoucnosti a kolty vymění za tu nejšpičkovější bojovou techniku. V adaptaci komiksu… (více)

Reklama

Reklama